Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.04.2015 16:30

16.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | Okresní přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nepomuk B uštědřil Hradci debakl


Branky


0

Poměrně jednoznačné utkání sehrál v neděli domácí Nepomuk B proti Hradci. Během necelé půlhodiny domácí vedli 2:0 a přestože dokázali hosté do poločasu snížit, ten pravý gólový uragán přišel ze strany domácích až v druhé půli. V rozmezí 25 minut nastříleli Nepomučtí 3 branky a dostali se do pohodového vedení 5:1. 4 minuty před koncem ještě korigoval hostující Bečvář, na vysoké prohře to však nic nezměnilo. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Souboj Nepomuku, který stále bojuje o titul a Hradce, který se spíše trápí a dělá vše proto, aby se udržel v lize. Jasným favoritem tedy byli domácí, navíc hostující hradec přijel oslaben o některé významné opory.

 

Brankostroj domácích se zvolna rozjel již ve 2. minutě, kdy se dostali do vedení 1:0. Netrvalo to příliš dlouho a přidali druhý gól, konkrétně ve 27. minutě. Až po téměř 40 minutách hry se předvedli také hosté, konkrétně to byl zkušený záložník Petr Vlk, který se blýskl střelou směřující z 16 metrů téměř do šibenice. 

 

Opravdová jízda Nepomuku ale přišla až ve druhém poločase. Nejprve v 50. minutě zvýšili na 3:1 a za necelých deset minut přidali další branku. O zápase tak bylo už rozhodnuto, domácím to však stále nestačilo. V 75. minutě přidali další branku a nadělili tak svému soupeři nechvalně známého "bůra". Tato branka také znamenala konec působení hostujícího brankáře mezi třemi tyčemi, vystřídal ho jeho mladší kolega Tomáš Poslední. Těsně před koncem si hostující Michal Bečvář alespoň trochu zlepšil náladu a upravil konečné skóre na 5:2. 



Ohlasy k zápasu



SK Hradec 1946
Jiří Hrdina st.: Problémem byly chyby v obraně. Jak při prvním, tak při druhém gólu to byla chyba stoperů. Myslím si, že jsme v prvním poločase měli místy navrch, ale nestačilo to. Teoreticky bychom neměli venku prohrávat, když dokážeme vstřelit 2 góly, ale bohužel se to dnes nepovedlo. Utkání ovlivnila také naše marodka, scházelo nám poměrně dost hráčů a sestava tak byla spíše improvizovaná.



Sestavy


FK Nepomuk B
P. Wallenfels [-] - T. Svoboda [-] , M. Březák [-] , M. Vokurka [-] , V. Skřivan [-] - J. Viktora [-] , F. Šlehubr [-] , P. Bohatý [-] , V. Březák [-] , J. Martínek [-] - F. Mareš [-]

SK Hradec 1946
P. Kosť [-] (80. T. Poslední [-] ) - T. Dufek [-] , P. Bilik [-] , T. Vozabule [-] , K. Kalný [-] - O. Kiss [-] , P. Vlk [-] , K. Výrut [-] (70. J. Hrdina st. [-] ) , Š. Kundrata [-] - M. Douša [-] (85. R. Švarc [-] ) , M. Bečvář [-]

Hráči zápasu: V. Březák .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.