1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.10.2018 15:00

10.kolo, Zlínský | Krajský přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Holešov v místním derby udolal brankou Chudárka Bystřici pod Hostýnem


Branky


9

Místní derby se hrálo v Holešově, kam zavítali borci z nedaleké Bystřice pod Hostýnem. Hosté v minulém kole ztratili bod v duelu s nováčkem z Nevšové, domácí Holešov si zase přivezl z Luhačovic pět banánů. Na 150 diváků v prvním dějství branku nevidělo i přes několik šancí na obou stranách. Na gól se čekalo až do 68. minuty, kdy střeleckou smůlu protrhl domácí Jakub Chudárek. Hosté v dramatické koncovce už srovnat nedokázali a tak tři body zůstaly v Holešově.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli branka nepadla

Utkání v Holešově se hrálo před slušnou diváckou kulisou, kterému však v první půli chybělo koření fotbalu a to branky. "Po poměrně vyrovnaném prvním poločase, kdy blíž ke gólu měli hosté, když po nedorozumění v obraně vykopával z brankové čáry Čada, se šlo do kabin za stavu 0-0. Po změně stran, domácí hráči přidali na obrátkách ve snaze jít do vedení, což se jim podařilo v 68. min. Chudárkem, který z po individuální akci se prosadil a měnil skóre na 1-0. Domácí ještě zásluhou Čepa po rohovém kopu  přidali další gól, který ale nebyl pro údajný ofsajd uznaný. A jelikož ani jednomu celku se už do konce zápasu nepodařilo vsítit branku, končil zápas vítězstvím domácích, kteří si to za výkon v druhém poločase zasloužili", hodnotí duel holešovští funkcionáři. 

Domácí Chudárek zápas nakonec rozhodl

Do zápasu vstoupili aktivně Bystřičtí, měli průběh pod kontrolou. „Dostali jsme se do vyložených šancí, dvakrát jsme nebezpečně hlavičkovali, bohužel jsme neuspěli. Jednou soupeř dokonce vykopával míč z brankové čáry,“ mrzí ještě teď hostujícího trenéra Mariána Paláta.
Do druhé půle nastoupil ale lépe Holešov. „Dostal se do menšího tlaku, ale šance neměli. Bohužel z jedné příležitosti dali dvacet minut před koncem Chudárkem gól. Domácí měli více štěstí,“ těžce trávil porážku Palát. „Holešov je pro Bystřičáky rival, chtěli jsme se předvést. Za výkon se nemusíme stydět. Hraje se na góly, Holešov byl šťastnější,“ dodal Palát.
Zdroj: https://zlinsky.denik.cz/fotbal-kraj/krajsky-prebor-novacek-ze-skastic-ovladl-slagr-kola-a-je-v-cele-20181008.html



Ohlasy k zápasu


SFK Elko Holešov
web Holešova: V první půli měli více šancí hosté, ve druhém poločasu jsme si však za aktivitu tři body zasloužili.

FK Bystřice pod Hostýnem
web Bystřice pod Hostýnem: Do zápasu vstoupili aktivně Bystřičtí, měli průběh pod kontrolou. „Dostali jsme se do vyložených šancí, dvakrát jsme nebezpečně hlavičkovali, bohužel jsme neuspěli. Jednou soupeř dokonce vykopával míč z brankové čáry,“ mrzí ještě teď hostujícího trenéra Mariána Paláta. Do druhé půle nastoupil ale lépe Holešov. „Dostal se do menšího tlaku, ale šance neměli. Bohužel z jedné příležitosti dali dvacet minut před koncem Chudárkem gól. Domácí měli více ,, štěstí", těžce trávil porážku Palát. „Holešov je pro Bystřičáky rival, chtěli jsme se předvést. Za výkon se nemusíme stydět. Hraje se na góly, Holešov byl šťastnější,“ dodal Palát.



Sestavy


SFK Elko Holešov
R. Janalík [-] - P. Polomík [-] (88. S. Uličný [-] ) , J. Křenek [-] , R. Sumec [-] (72. D. Paták [-] ) , M. Bejtkovský [-] , D. Čep [-] , M. Charuza [-] , J. Chudárek [-] (78. F. Kotas [-] ) , Č. Čada [-] (42. M. Olša [-] ) , M. Třasoň [-] , J. Dubec [-]

FK Bystřice pod Hostýnem
D. Juřík [-] - J. Ligač [-] , . Duarte [-] (59. E. Vasiljev [-] ) , M. Kubík [-] (66. L. Berky [-] ) , M. Kušík [-] , D. Ondroušek [-] , R. Pumprla [-] , M. Tureček [-] , L. Juhas [-] , J. Juráň [-] , L. Michálek [-] (77. T. Navrátil [-] )

ŽK: 73. D. Čep , 84. M. Olša , 90. M. Charuza , 90. S. Uličný - 28. J. Ligač , 53. J. Juráň , 58. M. Tureček .
Hráči zápasu: R. Janalík , J. Chudárek - R. Pumprla .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: KOTAČKA Rostislav - DOLEŽAL Radim, ZPĚVÁK Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Fanoušek, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Předseda klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Hraničář Borová Lada | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Petr Koseček

Expert: František Novák
Tip experta: výhra domácích

Místní derby skončí výhrou domácího týmu

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích