P. Škrobák 74.
M. Elšík 89. (vl.)
2:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.09.2018 15:30

9.kolo, Zlínský | Krajský přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Velké Karlovice dokázaly mohutným finišem otočit duel s Provodovem


Branky


74. P. Škrobák , 89. M. Elšík (vl.) - 9. J. Gargulák
8

Do Velkých Karlovic zavítal suverén uplynulé sezony z Provodova, ale kdeže loňské sněhy na karlovických sjezdovkách jsou. Hosté už poztráceli zbytečně několik bodů a zatím to na hřišti není ono. Domácí tým vyhrál v minulém kole na Baťově a věřil si i na Provodovjany. První půle se ale vydařila lépe svěřencům trenéra Josefa Raka, kteří vedli po brance Garguláka. Domácí ale ve druhém poločasu předvedli velký obrat, nejdříve srovnal kanonýr Škrobák, aby minutu před koncem donutili provodovské dát si vlastní gól.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hostující celek šel v první půli do vedení

Velice pohledné utkání překlopili domácí v závěru i díky podpoře svých fanoušků na svou stranu. „Takový zápas se musel líbit. Hrálo se ve vysokém tempu. Tradičně jsme dostali brzkou branku a následně k vyrovnání nevedly šance Pavla Škrobáka a Jana Pavelky. Do druhého poločasu jsme naše tempo ještě vystupňovali. Hosté odolávali, i když jim docházely síly. Bývalý reprezentační brankář Petr chytal s velkým přehledem a plnil roli třetího stopera. My jsme na hrot vysunuli Martina Pavelku a do zálohy Tomáše Ondřejku. Nakonec jsme to otočili a jsme za to velmi rádi,“ řekl vedoucí mužstva Velkých Kalovic + Karolinky na webu Valašského fotbalu  Jaroslav Valián.

Domácí v závěru strhli výhru na svoji stranu

Velice pohledné utkání překlopili domácí v závěru i díky podpoře svých fanoušků na svou stranu. Hosté sice vedli velmi brzy po brance Garguláka, domací ale opředvedli neskutečný obrat, nejdříve srovnali kanonýrem Škrobákem a v samotném závěru donutili si dát hostující hráče vlastní branku.
„Takový zápas se musel líbit. Hrálo se ve vysokém tempu. Tradičně jsme dostali brzkou branku a následně k vyrovnání nevedly šance Pavla Škrobáka a Jana Pavelky. Do druhého poločasu jsme naše tempo ještě vystupňovali. Hosté odolávali, i když jim docházely síly. Bývalý reprezentační brankář Petr chytal s velkým přehledem a plnil roli třetího stopera. My jsme na hrot vysunuli Martina Pavelku a do zálohy Tomáše Ondřejku. Nakonec jsme to otočili a jsme za to velmi rádi,“ řekl vedoucí mužstva VKK Jaroslav Valián.
Zdroj: https://zlinsky.denik.cz/fotbal-kraj/krajsky-prebor-derby-v-brumove-rozhodl-vlastni-gol-20181002.html

 



Ohlasy k zápasu


FC Velké Karlovice+Karolinka
Jaroslav Valián, vedoucí: Pohledné utkání se nám podařilo v závěru otočit v náš prospěch a se silným soupeřem bereme tři body.

FC RAK Provodov
Josef Rak, trenér:



Sestavy


FC Velké Karlovice+Karolinka
T. Bil [-] - T. Kašpar [-] , V. Vašut [-] , M. Pavelka [-] , J. Mikula [-] , J. Langer [-] , J. Podešva [-] , T. Ondřejka [-] , P. Škrobák [-] (90. A. Šimšálek [-] ) , P. Hruška [-] , J. Pavelka [-]

FC RAK Provodov
R. Petr [-] - - T. Ulman [-] , M. Huťka [-] , P. Hlobil [-] , M. Elšík [-] , J. Zakopal [-] (46. T. Hnilo [-] ) , M. Velev [-] , J. Gargulák [-] , T. Haloda [-] , M. Laciga [-] , V. Barcuch [-]

ŽK: 56. T. Kašpar , 66. M. Pavelka , 74. P. Škrobák - 37. M. Elšík , 39. T. Haloda , 66. M. Laciga .
Hráči zápasu: T. Bil , P. Škrobák - J. Gargulák , R. Petr .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: ZICHÁČEK Martin - NOVÁK Radek, VYCHODIL Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Petr Koseček

Expert: Pavel Staněk
Tip experta: remíza

Utkání ve Velkých Karlovicích skončí po devadesáti minutách nerozhodně

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích