1:1
(1:0)
66. Z. Eberl
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.09.2018 16:00

7.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rapotice B s Šebkovicemi B nerozhodně


Branky


44. V. Němec - 66. Z. Eberl
18

V souboji dvou rezervních týmů skončil zápas v Rapoticích nerozhodně 1:1

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí šli v závěru půle do vedení

ělo zprávy  

 

V první půli bylo v Rapoticích k vidění vyrovnané a bojovné utkání. Hrálo se spíše ve středu hřiště a velkých šancí moc nebylo. Domácí se snažili soupeře přehrát kombinačně. Rezerva Šebkovic dobře zahušťovala střed hřiště a hrála velmi důrazně. V několika šancích se v první půli ocitl Vlastimil Němec a také Radim Strašák, ale v zakončení se jim příliš nedařilo. V závěru poločasu byli šťastnější domácí, kteří se ujali vedení po samostatném nájezdu Vlastimila Němce. 

Hosté dokázali vyrovnat

 Druhá půle mohla být pro Rapotice z říše snů, ale Milan Laš nevyužil skvělou přihrávku Strašáka a gólmana nepřekonal. Hosté poté byli aktivnější a měli několik dobrých šancí. Jejich snaha vyvrcholila v 66. minutě, kdy se trefil Eberl. Poté přišlo vyloučení hostujícího hráče, ale domácí si vytvořili spíše platonický tlak. Nejblíže gólu byl Němec, ale z blízkosti těsně netrefil branku. V samotném závěru už žádné větší šance nepřišly a tak se nejspíše zrodila zasloužená remíza.



Ohlasy k zápasu


FC Rapotice B
Kolařík Aleš, vedoucí: V utkání jsme měli o něco více šancí, ale hosté nám dělali problémy svým důrazem a bojovností. Navíc byli dobře organizovaní. Utkání se lámalo ve chvíli, když jsme nedali tutovku na 2:0. Remíza je však nakonec nejspíše zasloužená.




Sestavy


FC Rapotice B
A. Ješina [-] - M. Dvořáček [-] , J. Dvořáček [-] , V. Němec [-] , M. Laš [-] (73. A. Chatrný [-] ) , R. Strašák [-] , M. Laš [-] (67. M. Oščádal [-] ) , P. Císař [-] , P. Opálka [-] , R. Zezula [-] , M. Dobeš [-]

TJ Sokol Šebkovice B
J. Kuba [-] - J. Fejta [-] , R. Svoboda [-] , D. Kašpárek [-] , P. Tržil [-] , P. Hrůza [-] , S. Zikmund [-] (85. D. Bílek [-] ) , L. Ryvola [-] , J. Holčapek [-] (89. M. Roupec [-] ) , M. Pecka [-] (46. Z. Eberl [-] ) , J. Svoboda [-] (68. P. Durda [-] )

ŽK: 48. R. Strašák , 55. J. Dvořáček , 79. M. Dvořáček , 81. V. Němec - 42. P. Tržil , 72. P. Hrůza , 81. J. Holčapek . ČK: 77. P. Hrůza .
Hráči zápasu: V. Němec - P. Tržil .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: KUDLÍK Radim - KOLAŘÍK Aleš (N), LAŠ Milan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Radim Procházka

Expert: Procházka Josef
Tip experta: výhra domácích

Rapotice v souboji dvou rezervních týmů využijí domácího prostředí.

Tip: výhra domácích

Šebkovice na začátek sezóny moc nepredvedli, domácí tým bude v kondici.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích