P. Pikl 25.
1:2p.
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.09.2018 17:00

2.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Postřekov zvládl i podruhé v sezóně penalty, z Chodského Újezdu tak odvezl dva body


Branky


25. P. Pikl - 78. L. Klukan
16

Fotbalisté Postřekova se podruhé v sezóně představili na hřišti nováčka a podruhé získali dva body za vítězství na penalty. Domácí poslal v prvním poločase do vedení Petr Pikl, ovšem v 78. minutě vyrovnal Klukan.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Chodský Újezd poslal do vedení aktivní Pikl

Nováček z Chodského Újezdu dokázal před týdnem zvítězit ve Stráži a proti Postřekovu toužil rozšířit své bodové konto. A domácí fotbalisté začali dobře. Hodně aktivní byl zejména Petr Pikl, který se dostal do několika dobrých příležitostí. Ve 25. minutě se tak i zapsal mezi střelce, když potrestal nedůraz hostující obrany při bránění rohového kopu. Domácí měli i nadále více ze hry a blízko dalšímu gólu byli zejména po závaru, kdy na bránu Postřekova letělo v rozmezí snad 5 sekund několik střel, které ale buďto zablokovali obránci, nebo je vyrazil brankář Frei. Do šaten se tak odcházelo za stavu 1:0 pro Chodský Újezd.

Zlepšenou hru hostí korunoval vyrovnáním Klukan

Po změně stran se dění na trávníku otočilo a hosté začali mít stále více ze hry. Domácí už spoléhali jen na občasné brejky, které tahal především aktivní Petr Pikl. Postřekovští svůj tlak konečně zužitkovali v 78. minutě, kdy se prosadil Lubomír Klukan. V závěru se hosté snažili dokonat obrat, ale mohli i inkasovat. Nadějnou možnost ale nezužitkoval nejlepší domácí hráč, Pikl. Utkání tak dospělo až k penaltám, což bylo vzhledem k jeho průběhu asi zasloužené vyústění.

Prémiový bod pro Postřekov

V rozstřelu se střelci nemýlili až do čtvrté série, kdy svůj pokus neproměnil domácí hráč. To postřekovští střelci byli stoprocentní a tak i podruhé v sezóně získali v penaltách prémiový bod.



Ohlasy k zápasu


TJ Chodský Újezd
Petr Tomek (trenér): Čekal nás zkušený soupeř, na kterého jsme se docela dobře připravili. Hra byla zpočátku vyrovnaná, měli jsme i šance. Petr Pikl měl dvě nebo tři a do poločasu jednu proměnil. Do druhého poločasu ale nastoupil Postřekov velmi dobře, zvyšoval tlak a byl ve druhé půli evidentně lepším týmem. Stažením jednoho ofenzivního hráče jsme zpevnili obranu, ale soupeři se přesto podařilo vyrovnat. Hosté si poté šli pro vítězství, ale nám se podařilo nerozhodný stav udržet. V závěru měl dokonce dobrou šanci Petr Pikl. Bod dobrý, na penalty jsme prohráli, ale ty nemá cenu řešit. Soupeř byl kvalitní a ve druhém poločase byl určitě lepší. Se vstupem do sezóny jsme velmi spokojeni. Nečekali jsme, že budeme mít po dvou zápasech čtyři body. Rád bych poděkoval všem hráčům za přístup k tréninkům a zápasům.

TJ Sokol Postřekov
Aleš Wirt (trenér): Podruhé jsme hráli venku na půdě nováčka. Měli jsme o nich nějaké informace, protože jsme s nimi v minulosti hrávali. Loni hráli po sestupu nižší soutěž a teď se zase vrátili. Věděli jsme, že je tam zase menší hřiště, což nám v prvním poločase dělalo problémy. Byli jsme hodně zatažení. Hodně nám zatápěl hráč s číslem 10 Petr Pikl. Potvrdilo se, že dostáváme góly ze standardních situací, inkasovali jsme po rohu. O přestávce jsme v šatně zvýšili hlas, protože hra nebyla podle našich představ. Do druhého poločasu jsme už vstoupili aktivně, začali si tvořit šance a víceméně už hráli, co jsme chtěli. Oni už hráli jen na Pikla. Hru jsme ještě oživili střídáními, vysunuli jsme všechno dopředu a to vyústilo ve vyrovnání. V závěru jsme cítili, že bychom mohli vyhrát, ale nakonec to dospělo do penalt, které moc rád nemám. My byli opět šťastnější.



Sestavy


TJ Chodský Újezd
L. Kozák [-] - P. Šiler [-] (86. P. Opava [-] ) , M. Trejbal [-] , M. Beneš [-] - M. Samek [-] , L. Pikl ml. [-] , J. Pikl [-] , V. Pryvrattskyi [-] - P. Pikl [-] , I. Skopych [-] , J. Zivčák [-] -

TJ Sokol Postřekov
L. Frei [-] - D. Karlík [-] (68. O. Zíma [-] ) , L. Klukan [-] , V. Cibotaru [-] , J. Závodný [-] , L. Svoboda [-] (61. A. Polák [-] ) , D. Vavřík [-] , M. Blacký [-] , L. Ledvina [-] , F. Kreuz [-] , D. Steinberger [-]

ŽK: 80. M. Trejbal .
Hráči zápasu: P. Pikl - J. Závodný .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: Kostelník Lumír - MIČAN Jan, KÖNIG Vlastislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: remíza

Myslím si, že to bude hodně vyrovnaný, ale 2 body si odveze Postřekov.

Tip: výhra domácích