0:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.08.2018 10:15

3.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Bojovný, vyrovnaný zápas branku nepřinesl


Branky


32

Plané se v Suchém Vrbém daří a na tři body si věřila i tentokrát. Domácím chyběla defenzivní opora Čapek nebo střelec dvou branek z úvodního kola Navrátil.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Weinreb napálil míč do břevna

Domácí začali aktivně a s míčem na noze hosty přehrávali. Vrcholem nebezpečí byl nebezepčný roh z kopačky Sudka, kterému forma pro výborné zahrávání standardek vydržela po celý zápas. Ani v prvním, ani v žádném z dalších pokusů spoluhráči ale jeho snahu gólem nezakončili. Planá se poprvé připomněla také standardní situací. Pintér pálil tvrdě k tyči, Roden míč jen vyrazil před sebe, ale dorážejícímu Kneysovi zkazil radost na poslední chvíli blok soupeře.

 

Ve 21. minutě vytěsnil taktéž na poslední chvíli střelu Sudka špičkou kopačky na roh Pintér. Na hřišti se přitvrdilo, šancí a pohledných akcí bylo k vidění pomálu a odehrávala se zcela vyrovnaná partie. Ve 37. minutě ovšem šel Bláha do rychlého brejku, jenomže zpoza vápna střílel zbrkle nad Nováčkovu bránu. Největší šance poločasu přišla ve 44. minutě, to Weinreb orazítkoval povedenou střelou z dálky břevno.

Hosté se v závěru dožadovali penalty

Po úvodní oťukávané v druhém poločase převzala režii Lokomotiva a Plánští přestali být pro soupeře na dlouhou dobu nebezpeční. V 51. minutě musel Nováček zlikvidovat střelu z úhlu, v 56. minutě pak čelil ještě většímu nebezpečí, osamocenému střelci soupeře Květounovi ale zkazil radost výtečným zákrokem. Jinak ale plánská defenziva fungovala na jedničku a tak se diváci opět fotbalem moc nebavili.

 

Plánští si vše schovávali na poslední část utkání, která byla tou nejzajímavější. V 79. minutě se probil skrz střed hřiště Řehoř a jeho utažená střela prosvištěla těsně vedle růžku Rodenovy brány. Koncovka zápasu ještě nabídla vzrušení na obou stranách. Sudí Cigáň neodpískal ve vápně zákrok na plánského Šteyera, druhý útočník hostů Carda zase hlavičkoval z úrovně penalty jen do Rodenovy náruče. Lokotka měla k dispozici ještě dva trestňáky kousek za velkým vápnem a rohový kop, ale ani z toho se gól neurodil a týmy se tak rozešly s bodovým ziskem.



Ohlasy k zápasu


TJ Lokomotiva ČB
Jiří Pečenka: "Měli jsme před utkáním komplikace se sestavou, chyběli nám oba útočníci Ayeb a Navrátil. Nakonec se asi ukázalo to, že momentálně dalšího střelce nemáme, proto jsme gól nedali, i když jsme některé dobré šance měli. Celkově ale myslím, že utkání remíza slušela. Spíš, než že by si někdo zasloužil vyhrát, to hodnotím tak, že si nikdo nezasloužil prohrát. Hráči zápasu vyberu stopera Kamiše a Kocara, který nastoupil na pro něj nezvyklém postu útočníka a zahrál dobře."

SK Planá
Jan Pintér (hráč, trenér): "Bod je nakonec asi spravedlivý pro obě strany. My jsme měli docela dobré situace, kdy jsme se dostali do vápna, ale bohužel nedokázali dát správnou finální přihrávku a nebo gólově zakončit. Domácí minulý týden vyhráli s Prachaticemi a hráli dobře, dneska hráli stejně, ale vyhrály obrany nad útokem. Domácí se dostali taky do několika ošemetných situací, které jsme dokázali uhrát. Nakonec si myslím, že jsme v druhé půli podle mě měli kopat penaltu po faulu na Šteyera, který ten souboj ustál ale přišel o možnost pokračovat ve hře. Nicméně teda remíza asi zasloužená pro obě strany. Posledních 15 minut bylo dost hektických, kdy se hra přelévala z jedné strany na druhou a diváci si jistě užili své! Na jednu stranu mě těší udržená nula vzadu, na druhou mě mrzí zatím mizerná efektivita a klid v koncovce. Ale věřím, že to přijde. Za nás bych vyzdvihnul výkon Kuby Falce ve středu pole."



Sestavy


TJ Lokomotiva ČB
V. Roden [-] - P. Kamiš [-] , M. Růžička [-] , D. Bláha [-] (86. O. Hladík [-] ) , J. Weinreb [-] (55. P. Kokeš [-] ) , S. Nechuta [-] , M. Sudek [-] , D. Kocar [-] (82. J. Růžička [-] ) , J. Květoun [-] , T. Hüttner [-] , P. Fantyš [-]

SK Planá
J. Nováček [-] - M. Píchal [-] (60. L. Kitzler [-] ) , O. Hotový [-] , J. Falc [-] , J. Lašák [-] (78. T. Plojhar [-] ) , J. Pintér [-] , D. Kneys [-] , Z. Lexa [-] (66. M. Beran [-] ) , P. Šteyer [-] , J. Carda [-] , T. Řehoř [-]

ŽK: 26. J. Květoun , 37. P. Fantyš , 65. P. Kamiš - 27. M. Píchal , 60. J. Falc , 69. L. Kitzler , 85. J. Pintér .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Formánek Luboš - CIGÁŇ Roman, ŽUREK Roman.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Hráč, Vedení klubu, Administrátor klubu - FC AL-KO Semice | Jihočeský | Písek

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Administrátor klubu, Vedení klubu, Fotograf - TJ Nová Ves u ČB | Jihočeský | České Budějovice

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Michal Špírek

Expert: Roman Pořádek
Tip experta: výhra hostů

Kluci z Planý budou chtít brát tři body, když o ně v minulém kole přišli dvě minuty před koncem.

Tip: výhra domácích

Populární Lokotka to uhraje.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích