Pavlíkov poprvé padl v základní hrací době


Branky


21

V dalším kole III. třídy hostili hráči Pavlíkova první tým Roztok. V předešlých utkáních se vždy jednalo o vyrovnané boje, takže se dal očekávat podobný průběh. To se také stalo, diváci viděli jen jednu branku, která nakonec rozhodla nepříliš pohledné utkání.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pavlíkov jako by na hřišti nebyl

První dějství nezastihlo domácí v dobrém rozmaru, všude byli pozdě a druzí, z čehož těžili hráči Roztok. Jasně přehrávali Pavlíkov a zaslouženě se dostali do vedení. Ve 27. minutě roh hostí směřující do malého vápna sebral brankář Tureček, bohužel nedokázal míč udržet v rukavicích a při pokusu o opětovný zákrok se srazil s vlastním stoperem. Poté už měl obránce Roztok Masarovič snadnou pozici a trefil prázdnou branku - 0:1.

 

Hosté nepřestávali v tlaku, hrozili hlavně z levé strany odkud také přicházely další šance. Naštěstí pro pavlíkovské vždy v jasných pozicích před prázdnou brankou nedokázali hosté usměrnit míč do sítě. Domácí se po ojedinělých střelách a pár rozích nedostali vůbec k ničemu, a tak šli do kabin s jednobrankovým mankem.

Další gól už nepadl

Druhý poločas byl úplně rozdílný než první. Domácí prostřídali a přišlo oživení. Zdálo se jako kdyby na hřišti byl úplně jiný tým, domácí měli herní i územní převahu. Bohužel až na pár střel Ledviny zpoza šestnáctky se k ničemu vážnějšímu nedostali. Vyložené šance chyběly i na druhé straně, takže na tabuli po 90 minutách svítilo skóre 0:1, a tak Roztoky jako první tým dokázaly porazit Pavlíkov v základní hrací době.



Ohlasy k zápasu


SK Pavlíkov
Adam Mašek, záložník: "V prvním poločase se zdálo, že jsme úplně zapomněli hrát fotbal. Hosté nás ve všem přehráli i uběhali. Druhý poločas byl už v naší režii, ale bohužel jsme se nedokázali pořádně prosadit ve vápně. Měli jsme pár nebezpečných situací, ve kterých jsme se dostali k zakončení, ale tyto střely bez problémů pochytal brankář Roztok."




Počet diváků: 110. Rozhodčí: ŠVÁCHA Josef - POLÍVKA Zdeněk, ŠMÍD Rudolf.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hodnocení úrovně zápasu: 5
Rozhodčí - ŠVÁCHA Josef: 4
Občerstvení - nápoje: 7
Občerstvení - jídlo: 6
Hrací plocha: 6
Zázemí: 8
Výkon domácích - SK Pavlíkov: 6
Výkon hostů - TJ Roztoky: 7
Hodnocení hráčů - hosté: Jakub Číhař - 5, Michal Farkas - 7, Miroslav Kaplan - 9, Štefan Masarovič - 6, Václav Krůta - 7, Jan Bureš - 6, Matěj Pudil - 6, Pavel Hruška - 6, Jakub Texl - 8, Robert Wittmann - 7, Zdeněk Špimr - 7, Miroslav Vrábík - 6,
Hodnocení úrovně zápasu: 6
Rozhodčí - ŠVÁCHA Josef: 7
Hrací plocha: 6
Zázemí: 6
Výkon domácích - SK Pavlíkov: 6
Výkon hostů - TJ Roztoky: 7
Hodnocení hráčů - hosté: Jakub Číhař - 7, Michal Farkas - 8, Miroslav Kaplan - 8, Štefan Masarovič - 8, Václav Krůta - 6, Jan Bureš - 6, Matěj Pudil - 6, Pavel Hruška - 7, Petr Maršík - 6, Jakub Texl - 8, Robert Wittmann - 8, Nicolas Zoufalý - 7, Zdeněk Špimr - 8, Miroslav Vrábík - 8,

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Redakce Rakovník

Expert: Jan Fujera
Tip experta: výhra hostů

Roztoky doma ztratily s Oráčovem a v Pavlíkově to napraví za plný počet bodů.

Funkcionář, Trenér, Zpravodaj - FC Olešná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Hráč, Administrátor klubu - TJ Baník Rynholec | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hráč, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - SK Mšecké Žehrovice | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích