4:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.10.2018 15:30

10.kolo, ČFL A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Velvary nebyly pro Domažlice těžkým soustem


Branky


23

Domácím pomohl gól Černého na 1:0 těsně před koncem prvního poločasu...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po úvodní aktivitě domácích se do hry dostali hosté, po dvaceti minutách se hra vyrovnala a v závěru poločasu byli opět aktivnější domácí. Ti pak byli v ofenzívě nebezpečnější téměř celý druhý poločas a díky tomu nakonec dosáhli vysoké výhry. Hosté v prvním poločasu velmi dobře napadali rozehrávku domácích, kterým tento způsob hry dělal problémy, jejich přihrávky byly často nepřesné, a proto se příliš k ohrožení Měsíčkovy branky nedostávali. Ve druhém poločasu již na aktivní napadání hostům nezbývalo tolik sil a větší herní prostor domácí využili ke vstřelením tří branek.

 

Po dvou platonických útocích domácích se k rozehrání dvou rohových kopů dostali hosté, ale bez efektu. V 9. minutě se do nebezpečné pozice dral hostující Kafka, ale Čihák jej stačil od míče odstavit. Poté si hosté poradili se dvěma centry do své šestnáctky a v 16. minutě mohli jít do vedení, když Polák našel nabíhajícího Noska, ten se prodral po levé straně do šestnáctky domácích, ale jeho střelu z úhlu z 12 metrů stačil domácí gólman Brych reflexivně vyrazit a Došlý odklidil míč do bezpečí. O dvě minuty později na druhé straně napřáhl domácí Došlý, ale ze střední vzdálenosti trefil jen tělo jednoho z protihráčů. V 19. minutě se po levé straně protáhl domácí Mlynařík, jeho centr našel nehlídaného Dvořáka, ale ten hlavou z 12 metrů našel jen náruč brankáře Měsíčka. Poté stačili domácí srazit centr Doležala na roh a po něm skončil míč v Brychových rukavicích. Ve 27. minutě přiťukl domažlický Dvořák míč Došlému, ten jej zatáhl po levé straně do šestnáctky, ale jeho střelu z 11 metrů z úhlu výborně vyrazil brankář Měsíček na roh. Po jeho nevydařeném rozehrání se hnal v brejku hostující Kafka na domácí branku, ale nebezpečnou situaci stačil výborným zákrokem zastavit Hájovský. Poté domácí nic nevytěžili z Vaisova tr. kopu a nevydařená střela velvarského Poláka domácí branku nenašla. Ve 34. minutě se k odraženému míči dostal domácí Rychnovský, ale volejem z 23 metrů velvarskou branku přestřelil. Když se pak domácí neprosadili z Vaisova tr. kopu a hosté po centru Šaldy, který zkrotil Brych, zaveleli do ofenzívy domácí. Nejprve po Vaisově dalším tr. kopu hlavičkoval Dvořák vedle levé Měsíčkovy tyče, ale ve 43. minutě se již domácí dočkali. Rohový kop zahrál zleva Vais na Dvořákovu hlavu, ten míč nasměroval k brance, kde k němu byl nejblíže Černý a z hranice malého vápna jej přes vybíhajícího Měsíčka poslal pohotově do sítě – 1:0.

 

I úvod druhé půle patřil domácím, ale po Hrubého centru a hlavičce Dvořáka sice přiťukl Černý míč na Došlého, ten trefil z 12 metrů protihráče a následnou akci zastavil odpískaný ofsajd. Ve 48. minutě již bylo pro domácí veseleji, když Černý dal míč napravo nabíhajícímu Rychnovskému, jehož centr našel Dvořákovu hlavu, ten míč nasměroval těsně před branku, kde jej jeden z domácích hráčů sice minul, ale za ním nabíhající Černý jej zblízka poslal do odkryté branky – 2:0. Poté neuspěl domácí Došlý s centrem zprava a na druhé straně zakončil akci hostů střelou z 25 metrů vedle pravé Brychovy tyče Polák. V 58. minutě zblokovalo střelu hostujícího Šaldy z šestnáctky jen tělo jednoho z domácích hráčů a míč skončil u Brycha. Po hodině hry domácí zvýraznili své vedení, když po Rychnovského centru zprava minul míč Teršl, ten se však dostal k Došlému, který měl dost času připravit si jej ke střele a ze 12 metrů zleva to trefil ke vzdálenější tyči – 3:0. Poté na chvíli převzali iniciativu hosté, ale závar před Brychem po Doležalově rohovém kopu nevyužili a následná střela Vopata z hranice šestnáctky skončila na těle soupeře. Poté musel domácí gólman Brych zasahovat před nabíhajícím Doležalem. Na druhé straně se vyznamenal deset minut před koncem hostující brankář, když stačil vyrazit Rychnovského střelu k tyči. Skóre se naposled měnilo v 81. minutě, když si po Brychově výhozu převzal míč na své polovině na levé straně Došlý, zatáhl jej až k šestnáctce hostů, centrem našel nabíhajícího Vaise, který míč před vybíhajícím brankářem Měsíčkem tečoval do branky, tam se jej sice stačil odvrátit zpět sprintující Obrtlík, ale poslal jej jen do tyče a od ní se odrazil do sítě – 4:0. Hosté se pak sice tlačili do ofenzívy, ale dobře pracující domácí defenzíva je už do šancí nepustila, domácí tak udrželi vysoké vítězství a zaslouženě si připsali tři důležité body.

 

Autor: Vojtěch Kotlan /fotbal.domazlice.cz



Sestavy


TJ Jiskra Domažlice
L. Brych [-] - M. Hrubý [-] , D. Černý [-] (77. J. Sedláček [-] ) , F. Čihák [-] , P. Došlý [-] , J. Vais [-] (82. K. Šmejkal [-] ) , M. Rychnovský [-] , M. Mlynařík [-] (46. J. Kadar [-] ) , J. Teršl [-] (79. M. Bauer [-] ) , T. Hájovský [-] , F. Dvořák [-] (84. M. Nemeš [-] )

Slovan Velvary
J. Měsíček [-] - M. Doležal [-] (89. M. Mucha [-] ) , P. Šalda [-] , J. Kafka [-] (64. M. Müller [-] ) , J. Ludvík [-] , M. Polák [-] (56. J. Kalaš [-] ) , L. Vopat [-] , P. Kovařík [-] , T. Nosek [-] , T. Tenkl [-] , M. Obrtlík [-]

ŽK: 62. P. Došlý , 63. M. Rychnovský , 75. D. Černý - 70. P. Kovařík , 78. T. Tenkl .
Počet diváků: 214. Rozhodčí: Drábek Drahoslav - HÁJEK Robert, ČECHLOVSKÝ Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     13. 10. 2018 13:53
Fanoušek, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Předseda klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Hraničář Borová Lada | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     13. 10. 2018 08:16

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2018 09:25

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2018 09:00

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2018 08:20

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2018 20:52

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2018 17:49

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2018 10:11
Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2018 08:08

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2018 19:19

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2018 16:36

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2018 16:29

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2018 07:21

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích