4:1
(3:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.08.2018 17:00

3.kolo, ČFL A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Domažlice s přehledem vyřídily tým Litoměřicka. Nečekal jsem, že se nám start soutěže až takhle povede, přiznává trenér Vaigl


Branky


22. J. Vais , 26. D. Černý , 42. D. Černý , 49. P. Došlý - 32. M. Verner
11

Litoměřičtí zůstávají v tabulce s Převýšovem jako jediní bez bodového zisku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí si vybudovali náskok

V prvním poločase si hosté moc šancí nevytvořili, naopak problém se prosadit neměli hráči Domažlic a v době, kdy litoměřický Verner skóroval, měli na svém kontě již dvě vstřelené branky, o které se postarali Jonáš Vais s Danielem Černým. Dvě minuty před koncem prvních čtyřiceti pěti minut právě Černý přidal ještě jednu branku a vyrovnal svůj účet s Litoměřickém z jarního utkání ještě v dresu Vyšehradu. Těmto pro vývoj střetnutí důležitým okamžikům předcházela před samotným výkopem společenská chvilka, když cenu za nejlepšího střelce loňské sezóny z rukou Romana Berbra převzal domácí Petr Došlý. Gratulaci k sedmdesátinám přijal i od našeho kapitána Jakuba Šimkovského pan Jiří Stříbrný, který svůj fotbalový život zasvětil právě Jiskře Domažlice. Smutnějším okamžikem bylo minutou ticha uctění památky pana Josefa Schröpfera, dlouholetého domažlického fotbalového funkcionáře. 

 

Došlý dostal cenu a střelecky se prosadil

Do druhé půle naskočila naše hostující akvizice Antonio Lauricella za Dominika Zdržálka a i on musel zkousnout navýšení domácího náskoku již pět minut po začátku, Svoji střelecou pověst potvrdil, před utkáním oceněn, po rychlém brejku Petr Došlý. Domažličtí již posléze netlačili tolik na pilu a hosté se též dostávali k ofenzívním snahám, které však buď uhasínaly před zakončením nebo prostě míč cestu do sítě domažlické svatyně nenašel. Příkladem byla super šance Jakuba Šimkovského, který přízemní přihrávku do šestnáctky nedokázal natolik zkrotit, aby balón usměrnil za záda Lukáše Brycha, který reflexivním zákrokem jeho úmysl vystihl. Protože si nikdo jiný lépe nevedl, souboj na západě Čech skončil 4:1.

 

ZDROJ: /www.fklitomericko.cz

 



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Domažlice
Pavel Vaigl (trenér): "Do zápasu jsme dobře vstoupili, soupeře jsme zaskočili. Jenomže hosté ze standardky snížili na 1:2, byl to úplně zbytečný gól po našich chybách. Naštěstí jsme před poločasem dali třetí branku, což rozhodlo celý zápas. Soupeře ale musím pochválit, přijeli hrát fotbal, po inkasované první brance chtěli hrát a myslím, že to byl pro diváky dobrý fotbal. Náš tým se před sezónou hodně změnil, v základní sestavě máme pět nových hráčů. Nečekal jsem, že se nám start až takhle povede, ale soutěž je dlouhá. Pořád se sehráváme, ještě to bude chvíli trvat. Výkony nejsou úplně stoprocentní, ale body máme. Hráčem zápasu byl střední záložník Vais, odehrál velice kvalitní utkání."




Sestavy


TJ Jiskra Domažlice
L. Brych [-] - T. Hájovský [-] , F. Dvořák [-] , J. Teršl [-] , P. Došlý [-] , D. Brabec [-] , J. Vais [-] , P. Mužík [-] (73. M. Nemeš [-] ) , M. Hrubý [-] (52. J. Kadar [-] ) , M. Rychnovský [-] , T. Vilček [-] (12. D. Černý [-] )

FK Litoměřicko
J. Plachý [-] - N. Luong [-] , M. Štancl [-] , P. Valenta [-] , N. Husenský [-] , M. Macháček [-] (73. V. Karvánek [-] ) , D. Surmaj [-] , M. Verner [-] (65. D. Šustr [-] ) , J. Chábera [-] (84. Š. Havrda [-] ) , J. Šimkovský [-] , D. Zdržálek [-] (46. A. Lauricella [-] )

ŽK: 63. P. Mužík , 79. J. Kadar - 38. M. Verner , 41. D. Zdržálek .
Počet diváků: 295. Rozhodčí: Čechlovský Ondřej - DRÁBEK Drahoslav, BRYCHTA Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Michal Špírek

Expert: Michal Rendla
Tip experta: výhra domácích

Jednoznačná výhra stabilně silného a ofenzivně laděného domácího týmu.