Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.05.2018 17:00

21.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jevany zapracovaly na rozhodujícím náskoku v první půli


Branky


27

Jevany potřebovaly po sobotní výhře Peček bodovat, aby udržely kontakt. To se jim po třech brankách v prvním poločase podařilo a z Plaňan vezou tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Techničtější Jevany přehrávaly bojovné Plaňany

Plaňany čekal v tomto utkání těžký soupeř, ale úplně ideálně na něj připraveni nebyli. "Na lavičce sedí jediný hráč z béčka a teď právě dorazil aspoň Vinš", komentoval situaci Tomáš Kučera.

 

Každopádně v začátku utkání byli hladovější po bodech Jevanští a postupně si vypracovali třígólový náskok, což se v závěru ukázalo jako rozhodující. Útok za útokem se valil na domácí bránu a jen díky zákrokům Hradeckého byl stav bezbankový. Janouch mířil po individuálním průniku bodlem těsně mimo, Popelkovovo zakončení po centru Čecháka zpacifikoval gólman. Centrovaný míč ze standardní situace proletěl celým vápnem a nikdo z hostujících hráčů na něj nedostal.

 

Jako první se dokázal prosadit be dvacáté minutě Jan Popelka, který prostřelil Hradeckého - 1:0. Domácí se k vážnému ohrožení jevanské brány nedostávali, hrozili pouze po standardkách, ale nebyly to gólovky. Nejvážnější příležitost, když z úhlu střílel Freund, vyrazil Zoul na rohový kop.

 

A tak to byli opět hosté, kdo se radoval. Nejprve po rychlé akci z hloubi vlastní poloviny po ose Birkuš - Novák - Popelka - Janouch zakončoval posledně jmenovaný a Hradecký bystrým zákrokem vyrazil míč na roh. Míč z něj domácí odvrátili, ale Bečvařík jej hned poslal zpět do křídla na Sochůrka, který zpětnou přihrávkou našel přesně Martina Hybnera a ten střelou k tyči nedal gólmanovi šanci - 0:2.

 

V dalších akcích byl v hlavní roli levý bek Čechák. Nejprve po průniku přistrčil míč Hybnerovi, ten se dral do šestnáctky, v souboji upadl a rozhodčí ocenil tuto situaci jako filmovanou a vytáhl žlutou kartu. O pár minut později našla Čechákova přihrávka volného Davida Janoucha, který nedal Hradeckému šanci - 0:3.

 

V závěru poločasu přišlo ještě vzrušení před brankou Zoula. V nevinném souboji do sebe vrazili Zoul s Klucskou a rozpoutaly se takové vášně, že se na hřišti objevil i domácí pomezní Freund. Rozhodčí situaci vyřešil několika žlutými kartami a pokračovalo se ve hře.

 

 

 

Čtyři góly a dvě červené

Domácí borci nastoupili do druhého poločasu mnohem aktivněji. Ale věci se začaly dít až po hodině hry. Plaňanští postupně snížili na rozdíl jediného gólu po trefách Klucsky a Lazyryeva - 2:3. Přišla dvě vyloučení po jednom na každé straně, když obě byla za kritiku rozhodčích po druhé žluté kartě a dilema, zda Plaňany ještě dosáhnou na body utnul přesnou střelou Tomáš Birkuš - 2:4. Poslední branku pak přidal Pavel Krákora a uzavřel na konečných 2:5.

 

Zápas přinesl plno soubojů, důrazu, ale i pěkných akcí, zvláště z jevanských kopaček. Bohužel pro domácí, končí bez bodů a situace se jim komplikuje.



Ohlasy k zápasu



FC Jevany
Jan Lahoda, trenér: Zápas jsme začali náporem, ale bohužel opět několika neproměněnými šancemi. První branku vstřelil v 20. minutě Popelka. Druhá naše branka padla v 27. minutě po  ukázkové přihrávce Sochůrka, kdy míč uklidil do soupeřovy branky Hybner. Náš třetí gól vstřelil v 40. minutě po samostatné akci Janouch. Druhý poločas jsme začali dosti vlažně a domácí se snažili o snížení, což se jim také povedlo. Pojistku našemu vítězství dala 81. minuta, kdy Birkuš prostřelil z 25 metrů domácího brankáře a upravil tak na 2:4. Konečný účet zápasu uzavřel v 85. minutě  hlavou Krákora. V zápase jsme zaslouženě zvítězili. Svým hráčům děkuji za dobrý výkon a pevné nervy.



Sestavy


TJ Sokol Plaňany
M. Hradecký [-] - J. Klucska [-] , T. Freund [-] , M. Grulich [-] , M. Češner [-] , P. Málek [-] (77. M. Jambor [-] ) , O. Lazaryev [-] , P. Břichnáč [-] (46. M. Vinš [-] ) , J. Andrašík [-] , M. Švehla [-] , D. Konůpek [-]

FC Jevany
M. Zoul [-] - J. Bečvařík [-] , T. Birkuš [-] , Z. Čechák [-] - P. Krákora [-] , T. Novák [-] , L. Sochůrek [-] , M. Štefančík [-] , M. Hybner [-] - J. Popelka [-] , D. Janouch [-] (53. P. Moravec [-] )

ŽK: 56. M. Češner , 62. D. Konůpek - 31. T. Novák , 32. M. Zoul , 33. M. Hybner , 60. L. Sochůrek , 65. P. Krákora , 67. P. Moravec . ČK: 74. D. Konůpek - 83. T. Novák .
Hráči zápasu: J. Popelka , P. Krákora , Z. Čechák .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Suchý Aleš - FREUND Karel (N), SOCHŮREK Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Jirka Stoupa

Expert: Venca Likeš
Tip experta: výhra hostů

Komentář redakce: Plaňany potřebují bodovat, ale přijede těžký soupeř, který ztratil pouze v prvním jarním utkání. Na podzim uspěly Jevany.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů