M. Švehla 19. (p.)
J. Klucska 88.
2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.04.2018 17:00

19.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kouřimští prospali první poločas a Plaňany už nedotáhli


Branky


19. M. Švehla (p.) , 88. J. Klucska
30

Na derby mezi domácími Plaňany a hosty z Kouřimi se v krásném podvečeru přišla podívat stovka diváků. Byli určitě zklamaní z výkonu Kouřimi v prvním poločase, ale domácí fanoušci si po dlouhé době mohli zakřičet gól a hlavně na konci slavit tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Mátožná Kouřim inkasovala z penalty

První poločas vůbec nevypadal na to, že na hřiště na jaře se potácejích Plaňan přijel pátý tým tabulky. Kouřimští byli velice nepřesní, bez pohybu a nápadu. To samozřejmě nahrávalo domácím borcům, kteří toho náležitě využili.

 

Pravda, hra domácího týmu byla trošku kostrbatá, ale dokázali si vypracovat gólové příležitosti a hlavně oproti minulým zápasům z nich dát alespoň nějaký gól. Střela Švehly z trestného kopu skončila jen na tyči Havránkovy brány. Ale v devatenácté minutě se mohli domácí radovat. Pronikající Freund byl v šestnáctce nedovoleně bráněn a nařízený pokutový kop proměnil Marek Švehla - 1:0. 

 

Další příležitost Plaňanských zmařil Klucska, který hlavičkoval z malého čtverce pouze mezi diváky. Ale i hosté měli své příležitosti, jenže proti nim stál včera vynikající Hradecký. Dvakrát soupeře vychytal z bezprostřední blízkosti, pomohlo mu i štěstí při nebezpečném závaru před brankou.

 

Plaňany tlak přežily a v závěru rozhodly

Druhý poločas už byl v režii hostů. Zatlačily Plaňanské před jejich bránu, dokázali si vytvářet šance, ale jako by bušili na zavřená vrata. Obrana Plaňan pracovala pružně a zkušeně a co prošlo, jistil Hradecký. Ten vytáhl fantastický zákrok při střele Snížka z nějakých dvaceti metrů. Míč mířil přímo do šibenice, hosté se už už radovali, ale najednou se vzduchem mihl Hradecký a míč vytěsnil mimo tyče.

 

Tlak Kouřimi byl enormní, hrálo se už hodně na riziko a toho dokázali domácí využít v koncovce. Josef Klucska vystihl rozehrávku hostů a své sólo z poloviny hřiště zakončil druhým gólem - 2:0. Domácí tak konečně protrhli smolné jaro a bylo na čase, protože takto mají stále kontakt s tými podobně ohroženými. Kouřimští se mohou rehabilitovat v příštím kole, kdy v dalším derby hostí Dobré Pole.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Plaňany
Tomáš Kučera, trenér: Do utkání jsme vstupovali s předsevzetím, že si další prohru již nemůžeme dovolit, a také, že ukončíme svoji sérii bez vstřeleného gólu. Po celý zápas hráči příkladně bojovali a vítězství je z tohoto pohledu zcela zasloužené. Hosté asi měli o 2-3 šance více, ale náš brankář Hradecký předvedl vynikající výkon ( i když s kaňkou na závěr).

TJ Kouřim
Jan Břečka, vedoucí mužstva: Do utkání jsme snad ani nevstoupili, jen jsme volně pokračovali výkonem z minulého týdne. Na hřišti jsme prakticky nebyli. Bez pohybu, chuti, myšlenky a bojovnosti se hrát prostě nedá. Nedali jsme si ani přihrávku na dva metry. Chyběl nápad. Když už jsme něco vymysleli, tak z toho těžil spíš soupeř. Ten šel do vedení z penalty, která byla vyvrcholením našeho zmaru. Pak přišly i naše šance, které jsme však neproměnili. K tomu se přidala nucená střídání a my tak museli improvizovat. Druhý poločas už byl z naší strany o trochu lepší. Zatlačili jsme domácí na jejich půlce a vytvářeli si další šance. Stejně jako náznaky, tak i ty vyložené příležitosti se nepodařilo proměnit. Je to škoda, věřím, že kdybychom vstřelili branku, přišly by i další. Zůstalo však jen u přání. Ke konci už jsme hráli na velké riziko a soupeř, který se za druhý poločas dostal na naši půlku jen sporadicky, nás po zachycení špatné rozehrávky z brejku potrestal. Herně je to z naší strany mizérie. Hráči by se měli zamyslet nad svým přístupem na hřišti i mimo něj. Jinak můžeme zlepšení těžko očekávat. Prohra mě mrzí i kvůli fanouškům z Kouřimi, kteří na zápas přijeli, ale odměny se nedočkali.



Sestavy


TJ Sokol Plaňany
M. Hradecký [-] - J. Klucska [-] , T. Freund [-] (81. M. Jambor [-] ) , P. Málek [-] , K. Hanzálek [-] , M. Vinš [-] , M. Češner [-] , P. Břichnáč [-] , J. Andrašík [-] , M. Švehla [-] , D. Konůpek [-]

TJ Kouřim
L. Havránek [-] - T. Dufek [-] (33. V. Keltner [-] ) , M. Snížek [-] , T. Ružinský [-] , M. Hovorka [-] , J. Paclík [-] , R. Světnička [-] (75. J. Charvát [-] ) , T. Novák [-] , J. Holub [-] , M. Tománek [-] (46. D. Kosmata [-] ) , T. Svoboda [-]

ŽK: 36. T. Freund , 37. D. Konůpek , 90. M. Hradecký - 17. T. Novák , 29. T. Ružinský , 35. J. Paclík .
Hráči zápasu: M. Hradecký , P. Málek - M. Snížek , T. Ružinský .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Nepovím František - FREUND Karel (N), ŠVORBA Milan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
30. 4. 2018 11:27
https://is.fotbal.cz/hraci/informace-o-hraci.aspx?req=8a44e904-810f-4261-a7db-f92ab0ea86a3 - Jak se tohle může stát to fakt nechápu. Je to prasárna a lituji kluky z Kouřimy!
30. 4. 2018 22:49
Já vím kluci ale vezměte kdyby si to stávalo normálně. U nás máme taky Míru Šafranka, který pilskal i Kouřim mám pocit ale na naše zápasy už jen z principu nepůjde. V životě by ńas nepoškodíl. Ondra ví o čem mluví zažili svoje. Stejně tak my když jsme hráli v Plaňanech a pilskala nás tahle ryba.
30. 4. 2018 17:39
Ahoj kluci, asi by se to stávat nemělo, to je pravda. Ale včerejší výkon pana Nepovíma bych nehodnotil až tak negativně. Penalta odpískaná správně, pak byl na každé straně zákrok, který volal po červené kartě - především v závěru ta pro domácího brankáře. Za takový nesmyslný zkrat, který snad umí jen on a zybtečně tak degradoval svůj výkon v zápase. Ale jinak nás sudí v tomto utkání nepoškodil. Byly horší zápasy, ale to víte sami dobře, kde :D Ať se daří, ahoj.
30. 4. 2018 16:24
Toto není první případ, kdy pan sudí Nepovím píská svůj tým.
Hráč, Funkcionář, Trenér - Čechie Tuklaty | Středočeský | Kolín

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Rostoklaty | Středočeský | Kolín

Tip experta: remíza

Komentář redakce: Další derby kola. Vždy tvrdé, nesmlouvavé, ale fér. Plaňanům se ale na jaře nedaří...Podzimní mač vyhrála Kouřim 3:1.

Tip: výhra hostů

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů