2:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.04.2018 16:30

17.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Krakovany jsou i nadále stoprocentní


Branky


30

Po poločase domácí o gól prohrávali, ale během pětiminutovky druhé půle zápas otočili ve svůj prospěch. Krakovany tak pokračují s plným bodovým ziskem a nejbližším pronásledovatelem Peček jsou nyní spolu s Jevany.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosty poslal do poločasového vedení Paclík

Vzájemný zápas dvou pronásledovatelů vedoucích Peček viděli diváci v Krakovanech. Domácí, kteří ještě na jaře neztratili ani bod, se za azurového, letního počasí utkali s týmem Kouřimi.

Fotbal ale moc nádhery nepobral, bojovalo se spíš ve středu pole a souboje byly důrazné a tvrdé. Po jednom ze soubojů nevydrželo Šindelářovo koleno a musel ho vystřídat Špinka. A krátce po této vynucené změně domácí inkasovali. Odražený míč poslal přesně do šibenice Jan Paclík – 0:1.

Krakorky si do poločasu žádnou šanci nepřipravily, hosté se pokoušeli o brejky, ale na gól toho moc nebylo s výjimkou jedné větší šance.

Domácí zápas otočili a Kouřim už odpověď nenašla

Do druhé půle nastoupili domácí jako vyměnění. Přikovali hosty před jejich bránu a už po deseti minutách se mohli radovat. Roman Hačka vyslal levačkou „padající list“ o tyč do sítě – 1:1. „To byl pěkný hod, Romane“, komentoval gólovou „střelu“ Jiří Antoš.

Domácí pokračovali v náporu, vyzkoušeli několik rohových kopů, ale bezúspěšně. Až v šedesáté druhé minutě vybojoval Špinka míč u vlastní šestnáctky, poslal dopředu Hačku a sám sprintoval přes celé hřiště. Hačka mu míč v pravou chvíli vrátil a Jan Špinka placírkou otáčí skóre – 2:1. „Nemohli mě chytit“, konstatoval po utkání šťastný střelec a dodal: „Ještě že je za bránou plot“.

Kouřimští po této brance přidali, nechtěli odjet s prázdnou. Ale šance si nevytvořili. Střídající Olexa totiž měl dost sil a presoval hostující obránce a nedovolil přesnou a nebezpečnou rozehrávku. Menší komplikace pro domácí přišla po zranění Douděry a do brány šel Špinka: „Pochytal jsem jen pár centrů, nic víc Kouřim neměla“, svěřoval po zápase.

A tak za zmínku stojí pouze Snížkův přímý volný kop v páté minutě nastavění, který ale letěl mimo tyče domácí brány. Rozhodčí Sedláček následně ukončil utkání a domácí se mohli radovat z pokračující série vítězství.



Ohlasy k zápasu


TJ SK Krakovany
Jan Špinka, hráč týmu: Kouřim na nás hrála důrazně a nám to vůbec nesvědčilo. Výborně jim hráli stopeři a nepouštěli nás do větších šancí. První poločas jsme byli chcíplí. Naštěstí jsme to v kabině nakopli a otočili to. Bylo to urvané silou a Kouřim druhý poločas odešla i fyzicky.

TJ Kouřim
Miroslav Hrdlička, trenér: Začátek utkání byl oboustranně opatrný a čekalo se na první chybu. My šli do zápasu ve stejné sestavě jako minulý týden a také na taktice nic neměnili. Po několika neproměněných šancích jsme se ujali vedení po rohovém kopu, kdy domácí celek nedokázal odvrátit míč a po mnoha odrazech se dostal k Paclíkovi, který ho uklidil do sítě. Pak následovala ještě jedna naše velká příležitost, ale stav se bohužel neměnil. První poločas jsme byli jednoznačně lepším týmem, jen nás bohužel trápila koncovka. Druhý poločas byl z naší strany diametrálně odlišný. Domácí celek nás začal přehrávat a my kupili chybu za chybou. To se podepsalo i na vyrovnávací brance Krakovan, kdy jsme nedokázali přerušit hru. Tento okamžik byl v utkání zlomový. My přestali hrát, chyběla nám chuť, pohyb a snaha porvat se o výsledek. To nemohlo skončit jinak, než vedoucí brankou a jak se ukázalo i vítěznou brankou soupeře. Měli jsme hlavy dole, přibývalo nepřesností. Místo hry jsme se věnovali zbytečným diskuzím s rozhodčím a uchylovali se k nesmyslným zákrokům. Měření sil celků z popředí tabulky byl ukázkovým příkladem dvou odlišných poločasů. My byli lepší v prvním poločase, ale mizernou koncovkou nechali domácí ve hře. Ti zase opanovali druhý poločas, ovšem na rozdíl od nás byli efektivnější a to dneska rozhodlo.



Sestavy


TJ SK Krakovany
Z. Douděra [-] (80. L. Neruda [-] ) - M. Kutil [-] , S. Šindelář [-] (27. J. Špinka [-] ) , P. Kozel [-] , L. Jelínek [-] - R. Hačka [-] , L. Tlučhoř [-] - A. Dostál [-] , J. Antoš [-] (90. D. Chvojka [-] ) , T. Sixta [-] (63. J. Olexa [-] ) - M. Věříš [-]

TJ Kouřim
L. Havránek [-] - T. Dufek [-] , M. Snížek [-] , T. Ružinský [-] , O. Macháček [-] (76. M. Hovorka [-] ) , J. Paclík [-] , R. Světnička [-] , T. Novák [-] , J. Holub [-] , M. Tománek [-] , T. Svoboda [-] (89. D. Kosmata [-] )

ŽK: 90. L. Jelínek - 69. T. Svoboda , 74. J. Paclík , 90. M. Snížek .
Hráči zápasu: J. Olexa - T. Ružinský , J. Holub , O. Macháček .
Počet diváků: 110. Rozhodčí: SEDLÁČEK Jiří - KUBIČEK Luboš (N), ŠVORBA Milan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Funkcionář, Trenér - Čechie Tuklaty | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Anglické počasí bude svědčit vodním drakům z Krakovan

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Nučice | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích

Jirka Stoupa

Expert: Petr Jambor
Tip experta: výhra domácích

Krakovany ještě na jaře neztratily ani bod, pomalu stoupají tabulkou výš, ale i když Kouřim nečekaně ztratila v prvním kole, tak určitě nechce ztratit kontakt se špičkou. Ale hosté mají domácím co oplácet, protože na podzim v Kouřimi podlehli.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: remíza