FOTO: Kozolupy přehrály v záchranářském souboji Bor


Branky


56. V. Sláma , 72. J. Hucl
19

Souboj dvou týmů ze druhé poloviny tabulky vyzněl lépe pro Kozolupy, které přehrály Bor 2:0. Domácí byli po celé utkání lepším týmem, ale góly dávali až po přestávce. Skóre uzavřel fotbalovou parádou Jiří Hucl, jenž z půlícího kruhu přehodil vyběhnutého hostujícího gólmana.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kozolupy v první půli pálily šance

Oba celky bojují o pozice v dolní polovině tabulky, kde si to o záchranu stále rozdává až šest mužstev. Bylo tedy jasné, že vítězství ve vzájemném souboji bude velkou výhodou. Domácí naposledy obdrželi šestigólovou nadílku ve Staňkově, ale na jejich výkonu to nebylo znát. Od začátku soupeře přehrávali a vytvářeli si i gólové příležitosti. Čech se Slámou neproměnili ani samostatné úniky a prosadit se navíc nedokázali ani jejich spoluhráči. Do šaten se tak odcházelo za stavu 0:0.

Domácí prolomili střeleckou smůlu, Hucl se trefil z poloviny hřiště

Po změně stran Kozolupy pokračovaly ve svém náporu. V 56. minutě už sklidily zaslouženou odměnu. Vojtěch Sláma se středem hřiště probil do zakončení a míč skončil v síti. Aktivita domácích neopadala ani nadále a v 72. minutě přišel druhý gól – nutno říci, že výstavní! Jiří Hucl si totiž všiml, že se brankář Žalud nachází daleko ze své brány a tak ho nachytal střelou z téměř poloviny hřiště. Ve zbytku utkání už Kozolupy soupeře k ničemu nepustily a mohly tak slavit důležitý tříbodový zisk.

 

Kozolupy se dostaly v tabulce na rovných 20 bodů a jsou deváté. Bor zůstává se 16 body jedenáctý.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Kozolupy
Jakub Čech (hráč): Byl to jeden z těch dalších zápasů, které jsme museli vyhrát, abychom se dostali do středu tabulky. Tam si to rozdáváme my s Borem, Stráží nebo Kdyní. Chtěli jsme hlavně předvést lepší výkon než minulý týden ve Staňkově, kde byl soupeř někde jinde. Tentokrát jsme začali lépe. V první půli jsme měli snad pět tutových šancí, spálili jsme, co se dalo. V šatně jsme si řekli, že jsme lepším mužstvem, a když budeme hrát trpělivě, tak tam ten gól spadne. A to se také stalo. I poté jsme byli lepší, i fanoušci říkali, že jsme hráli docela pěkný fotbal. Ve druhé půli jsme Bor k ničemu nepustili. Troufám si říci, že si za celý zápas nevytvořili gólovou šanci. Dvacet minut před koncem pak definitivně rozhodl Jirka Hucl, který z půlícího kruhu přehodil vyběhnutého brankáře.




Počet diváků: 95. Rozhodčí: Kohout Miroslav - RUBÁŠ Jakub, ZAVADIL Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér, Vedení klubu, Fotograf - TJ Sokol Kozolupy | Plzeňský | Plzeň - Sever
Hodnocení úrovně zápasu: 7
Rozhodčí - Kohout Miroslav: 8
Občerstvení - nápoje: 7
Občerstvení - jídlo: 6
Hrací plocha: 7
Zázemí: 7
Výkon domácích - TJ Sokol Kozolupy: 8
Výkon hostů - TJ Sokol Bor: 6
Hráč utkání - domácí: Vojtěch Sláma
Hráč utkání - hosté: Petr Žalud
Hodnocení hráčů - domácí: Martin Mráz - 7, Jan Huleš - 6, Jakub Bozděch - 7, Jiří Hucl - 7, Valentin Romulus Tugui - 6, Petr Mráz - 7, Jiří Martínek - 6, Matěj Bozděch - 8, Jakub Čech - 7, Vojtěch Sláma - 8, Pavel Pancurák - 7, Vojtěch Kovář - 7, Radek Šašek - 7,
Hodnocení hráčů - hosté: Petr Žalud - 8,

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip experta: remíza

Myslím, že Kozolupy doma budou hrát dobře, ale přesto volím remízu

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů