2:1p.
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.04.2018 16:00

15.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Meclov prohrál v Postřekově na penalty a přišel o vedení v tabulce


Branky


0

Fotbalisté Meclova se v Postřekově rychle ujali vedení, ale náskok v dalším průběhu zápasu neudrželi a po remíze 1:1 musely rozhodovat až penalty. V nich byli i díky zákrokům brankáře Freie úspěšnější domácí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Na rychlý gól Meclova odpověděl Cibotaru

Vedoucí Meclov začal zápas v Postřekově výborně. Už v 5. minutě využil zaváhání domácí obrany Jevgenij Čižikov, který technickou střelou z hranice šestnáctky překonal domácího gólmana Freie. Hráči Postřekova poté působili zaskočeně a v úvodní půlhodině tak hrál především Meclov. Domácí se osmělili až s blížícím se závěrem poločasu, také se začali prosazovat do šancí a ve 40. minutě se jim i podařilo vyrovnat. Po závaru před bránou se nejlépe zorientoval Vladislav Cibotaru, který uklidil míč do sítě – 1:1.

Druhá půle gól nepřinesla

Ve druhém poločase domácí častěji drželi míč na svých kopačkách. Meclov ale dobře bránil a nepouštěl Postřekov do zakončení. Hosté pro změnu sázeli na rychlé protiútoky, ale ani oni se nedokázali výrazněji prosadit. S přibývajícím časem byla stále patrnější domácí snaha zápas rozhodnout. Podobně jako před týdnem proti Horšovskému Týnu se o to mohl postarat střídající Adam Polák. Tentokrát však tento fotbalista zamířil jen do gólmana Dolejše.

Domácí brankář chytil dvě penalty

Utkání tak dospělo do penaltového rozstřelu. Jeho hrdinou se stal domácí brankář Lukáš Frei, který vychytal hned dva hostující střelce. Postřekov tak na penalty zvítězil 4:3. Meclov přišel o vedení v tabulce, přeskočil ho Staňkov.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Postřekov
Aleš Wirt (trenér): Zaspali jsme úvod zápasu. Hned v 5. minutě jsme inkasovali poté, co naši stopeři neuhlídali jejich nejlepšího hráče Čižikova. To nás ještě více srazilo a až do nějaké 30. minuty jsme se marně snažili dostat do hry. Až poté se nám to trochu povedlo, začali jsme se dostávat do šancí a do přestávky srovnali. V kabině jsme si řekli, že musíme zlepšit pohyb bez míče a myslím, že jsme začali soupeře ve středu hřiště i přehrávat. Nedostávali jsme se ale moc do zakončení a oni se snažili chodit do rychlých protiútoků. Tady musím pochválit naší obranu, která ty náběhy stačila zachytávat a nepustili jsme je do žádné větší šance. Na hráčích bylo vidět, že chtějí zápas rozhodnout, jako před týdnem Hrošovským Týnem. Střídající Adam Polák tam měl obdobnou šanci jako v tom minulém zápase. Hrálo se ale za deště a míč měl rychlejší odskok. V penaltovém rozstřelu jsme získali bod navíc zásluhou brankáře Lukáše Freie, který vychytal dva střelce soupeře.




Sestavy


TJ Sokol Postřekov
L. Frei [-] - V. Cibotaru [-] , L. Svoboda [-] (73. A. Polák [-] ) , L. Ledvina [-] , D. Vavřík [-] , J. Závodný [-] , D. Karlík [-] , M. Votava [-] , D. Steinberger [-] , K. Kuželka [-] , F. Kreuz [-]

TJ ZD Meclov
J. Dolejš [-] - J. Čižikov [-] , J. Beran [-] , M. Obdržálek [-] , J. Klíma [-] , J. Váchal [-] , V. Kafka [-] (89. A. Stodola [-] ) , P. Vogeltanz [-] , J. Malík [-] , J. Kozák [-] (46. J. Suchý [-] ) , R. Kopperberg [-]

ŽK: 66. J. Malík .
Hráči zápasu: L. Frei - J. Čižikov .
Počet diváků: 123. Rozhodčí: MAROUŠEK Karel - RUDA Daniel, CHMELÍK Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.