D. Moroz 70.
1:3
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.06.2018 17:00

25.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Senomaty doma opět padly, druhý poločas poznamenalo počasí


Branky


16

Senomaty - Domácí celek nezvládl v minulém kole zápas doma s Kolešovicemi a nyní to mohl napravit proti Kněževsi. Ta byla namlsaná po pohárovém vítězství a po minulé výhře s Rynholcem. Po tomto zápase si připsala další vítězství, když dokázala domácí Berany na podmáčeném terénu porazit.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zdvižený praporek vzal domácím gól

Kněževes se jako první ujala vedení, když se trefil Krejčí. První poločas byl ale vyrovnaný. Gól vstřelili i domácí, ten jim ale nebyl uznán. Moroz nahrál Máchovi, který překonal Lennera, ale vše zhatil zdvižený praporek. První půle tak skončila těsným vedením hostí.

Snížení už nic neznamenalo

Vstup do druhé poloviny na podmáčené hřiště přinesl druhý gól Neveďala a následně třetí branku Kněževsi, kterou obstaral Hrubý - 0:3. Utkání bylo ve znamení bojovnosti, Senomaty nic nezabalily. V 70. min. ze středu hřiště dostal ke střele Moroz a snížil - 1:3. Domácí mohli kopat i penaltu, Vrábíkův skluz na podmáčeném trávníku sudí ale jako nedovolený nevyhodnotil. Hosté si zbytek zápasu pohlídali a brali tři body.



Ohlasy k zápasu


SK Senomaty
Petr Sojka, vedoucí týmu: "Při pohledu na tabulku byla Kněževes favoritem. Minimálně první poločas byl vyrovnaný. Nám nebyl jeden gól uznán z údajného ofsajdu. Druhý poločas bylo hřište pod vodou a už to nebylo tolik o fotbale. Chvíli se na to koukat dalo, pak zase ne. Musím kluky pochválit za bojovnost."

FK Kněževes
Rostislav Hertl, záložník: "Zápas v Senomatech budu hodnotit velice stručně. Do 35. minuty jsme byli fotbalovější a vypracovali si více brankových příležitostí. Proměnili jsme ale jedinou. Po půl hodině začal liják a bylo po fotbale. Během přestávky se hřiště proměnilo, že bylo na hraně regulérnosti. Místy stála voda a už to bylo jen o bojovnosti a kdo to kopne z louže dál. Nám se podařilo dát na 3:0 a domácí už jen jedním gólem korigovali. Tenhle zápas kromě 3 bodů pro nás nikomu vůbec nic nedal."



Sestavy


SK Senomaty
O. Kučaba [-] - O. Havel [-] , T. Pichner [-] , D. Hůla [-] , J. Vávra [-] , M. Karnold [-] , L. Mácha [-] , D. Moroz [-] , Z. Eichler [-] , J. Kodeš [-] , R. Trešl [-]

FK Kněževes
L. Lenner [-] - O. Neveďal [-] , J. Vrábík [-] , M. Krejčí [-] , J. Hanych [-] , P. Holeček [-] , J. Vršecký [-] , R. Čihař [-] , K. Hrubý [-] , R. Vaníček [-] , P. Čihař [-] (42. R. Hertl [-] )

ŽK: 38. R. Trešl , 38. O. Havel , 85. L. Mácha - 80. J. Hanych .
Hráči zápasu: D. Moroz - K. Hrubý .
Počet diváků: 85. Rozhodčí: SEDLÁČEK Petr - TICHÝ Martin, VODRÁŽKA Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Hráč, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - FK Kněževes | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů