Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.05.2018 17:00

21.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Zavidov od sedmé minuty v deseti padl s Kroučovou


Branky


21

Kroučová - Tým ze spodního patra tabulky přivítal na svém hřišti B-tým Zavidova. Ten zajížděl při daleké cestě v roli favorita pro body, ale komplikace v podobě červené karty v samém začátku rázem změnila dění a nahrála domácím, kteří toho náležitě využili.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Brzká červená karta

Zavidovské béčko zajíždělo pro „povinné“ body do Kroučové, bohužel pro něj se tomu tak nestalo. O osudu zápasu rozhodla již 7. minuta, kdy zavidovský Pešek přidržel při úniku domácího Janka, který by šel sám na bránu a následovala červená karta. I přesto to byli zavidovští, kdo se snažil více kombinovat, avšak domácí využívali individuálních chyb Zavidova, které tvrdě trestali.

 

Do vedení šla Kroučová již ve 12. minutě, kdy se na pravé straně nestihl vrátit Hvězda a domácí Škuthan využil svého osamocení a vsítil - 1:0. Poté se hra opět vyrovnala. Ve 27. minutě se opřel do střely ze 30 metrů Machovský a nedal Štillerovi šanci - 2:0. Zavidov se dočkal snížení za devět minut, když se po individuální akci Devery prosadil Denk - 2:1. Těsně před poločasem R. Štiller ztratil zbytečně balon, domácí šli do rychlého brejku a Janek zvýšil na 3:1.

Zavidov snížil, ale Kroučová odskočila

Po pěti minutách druhé půle Zavidov opět snížil. Hvězdův centr z půli hřiště zakončil k tyči Zuda - 3:2. Hosté se pak dostávali do několika slibných šancí, kterým chybělo přesnější zakončení. Domácí tak využili dvou rychlých brejků, když nejdříve zvýšil Vajnar na 4:2 a v 78. min. přidal po minimálně hraniční ofsajdové situace svou druhou branku Machovský - 5:2.



Ohlasy k zápasu



FC 05 Zavidov B
Aleš Kraus: "V dalším zápase jsme si zajížděli pro „povinné“ body do Kroučové. Bohužel jsme absolutně podcenili domácí tým a do zápasu vstoupili velice laxně. To zapříčinilo vyloučení Peška v 7. minutě, který podle mě zbytečně zatáhnul za záchrannou brzdu a svůj tým oslabil na celý zápas. Poté se všechno sesypalo jak domeček z karet. I přes početní oslabení jsme měli zápas zvládnout. Bohužel nás srážejí individuální chyby. Pokaždé, když jsme se vrátili do zápasu, přišla hrozná hrubka a domácí šli do vedení. Je hrozně znát, že hráči nechodí na tréninky, balony nám odskakují, z čehož plynou zbytečné chyby."



Sestavy


Sokol Kroučová
J. Tomeš [-] - O. Bechynský [-] (76. J. Borský [-] ) , R. Janek [-] , V. Blín [-] , M. Kiss [-] (50. J. Kováčik [-] ) , P. Mindžak [-] , L. Vajnar [-] , F. Machovský [-] , J. Vančura [-] , R. Prokop [-] , J. Škuthan [-] (79. L. Petráček [-] )

FC 05 Zavidov B
M. Štiller [-] - P. Čech st. [-] - J. Hvězda [-] , J. Kraus [-] , R. Štiller [-] , D. Devera [-] , P. Vitner [-] , B. Lukáč [-] , M. Zuda [-] , P. Pešek [-] , D. Denk [-]

ŽK: 47. V. Blín , 80. R. Janek - 68. P. Vitner . ČK: 7. P. Pešek .
Hráči zápasu: F. Machovský .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: KOZÁK Lubomír - ŠKUTHAN Tomáš (N), BLECHA Lukáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Funkcionář, Trenér, Zpravodaj - FC Olešná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích