M. Nykl 75.
O. Kuba 88.
2:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.04.2018 16:30

17.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Rezerva Slaného porazila rezervu Tatranu Rakovník


Branky


75. M. Nykl , 88. O. Kuba
5

Slaný - V neděli odjela rezerva Tatranu bojovat v I. B třídě o body do Slaného, kde se utkala s domácí rezervou. Bohužel hosté odjeli pouze v jedenácti, což se na zápasu projevilo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle gól nenabídla

První poločas přinesl fotbal nevalné úrovně. Přesto byli nebezpečnější hosté. Již ve 2. min. poslal do vápna centr Čermák, ale L. Skoupý netrefil letící míč podle představ. Ve 23. min se situace opakovala, jen centr přišel z druhé strany od F. Skoupého. Domácí hrozili pouze střelami ze střední vzdálenosti, se kterými si Kubina poradil. Minutu před přestávkou našel Hájek na penaltě M. Kučeru, který ale hlavičoval jen do gólmana.

Slaný si došlo pro tři body

Druhý poločas začal mírným tlakem domácích, ale obrana Tatranu všechny nakopávané míče dokázala odvrátit. Čtvrt hodiny před koncem přišel rozhodující okamžik. Nykl si narazil se Stožickým a vymetl šibenici – 1:0. Za pár minut mohlo být srovnáno, ale Tauš neusměrnil do sítě přesný centr Weise. Dvě minuty před koncem korunovali domácí po závaru výsledek – 2:0. Po gólu viděl druhou žlutou Čermák a hosté dohrávali závěr o deseti.

 

Galerie od Vladislava Lukáše - děkujeme!



Ohlasy k zápasu



TJ Tatran Rakovník B
Zdeněk Weis, trenér: "Utkání moc krásy nepobralo a asi by mu víc slušela remíza. O naší prohře rozhodla slabší fyzická kondice a únava mladíků. Na druhou stranu, všem bych rád poděkoval za bojovnost."



Sestavy


SK Slaný B
M. Sábl [-] - U. Ahmed [-] (85. J. Peška [-] ) , L. Stožický [-] (75. P. Volgner [-] ) , M. Zelenka [-] , D. Tauš [-] , M. Nykl [-] , T. Zíma [-] , O. Kuba [-] , A. Beneš [-] , M. Stibor [-] (60. V. Kolařík [-] ) , J. Krym [-]

TJ Tatran Rakovník B
M. Kubina [-] - L. Skoupý [-] , A. Zaspal [-] , L. Šika [-] , Z. Weis [-] , M. Čermák [-] , M. Hájek [-] , F. Skoupý [-] , M. Kučera [-] , M. Tauš [-] , J. Jiřík [-]

ŽK: 26. M. Stibor - 24. M. Kučera , 49. J. Jiřík , 82. M. Čermák . ČK: 89. M. Čermák .
Počet diváků: 93. Rozhodčí: Jarolímek Roman - ŠESTÁK Vojtěch, JAROLÍMEK Miloš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích