2:1p.
(0:0)
88. P. Chleboun (vl.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.04.2018 16:30

22.kolo, ČFL A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Na góly se čekalo do poslední desetiminutovky. Domácí přišli o tři body kvůli vlastňáky, nakonec brali dva


Branky


84. J. Souček - 88. P. Chleboun (vl.)
21

Králův Dvůr na hostující půdě na jaře na třetí pokus bodoval, ale spokojit se muel s bodem jediným. Ústí na svém hřišti umí...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Od úvodních minut hosté potvrzovali svou příslušnost k čelu tabulky ČFL, získali územní převahu, ale do šancí je výborná obrana Jiskry nepouštěla. Naopak v 9. min. unikl po levém křídle Smejkal, dostal se až do vápna, tam však pálil vysoko nad branku. Postupem času se hra vyrovnala a byl to znovu aktivní Smejkal, kdo ránou z šestnáctky ohrozil branku soupeře. Po několika atacích soupeře nečekaně vypálil v 36. min. z 25 metrů Vaňous a jeho utažená přízemní střela otřela tyč po pravé ruce gólmana Krčka. Největší šanci úvodní části nevyužil v 45. min. domácí Nágl, jenž úplně sám hlavičkoval z 8 metrů přesný centr Coufala vedle. 

 

 

Krátce po zahájení 2. poločasu vznikl po centru Langera ve vápně Dvora obrovský závar, v němž Souček ani P.Chleboun nedokázali zblízka dotlačit míč do sítě. Poté se hra opět přelévala z jedné strany na druhou, výjimkou byla situace z 80. min., kdy další přesný centr Langera hlavičkoval Souček těsně nad břevno. Pak už přišel dramatický závěr. V 84. min. se parádně z 25m trefil Vaňous, jeho ránu skvělým zákrokem vyrazil Krček. Akce ale pokračovala dál, střídající Habrman poslal centr do vápna, ten si našel Souček a bombou pod břevno otevřel stavidla ústecké radosti – 1:0.

 

Tři body pro domácí byly blízko. Za této situace však hosté potvrdili, proč hrají v popředí tabulky. V závěrečných minutách se natlačili před šestnáctku Jiskry a pomohlo jim i štěstí. Nejlepší střelec týmu Kraus v 87. min, tečovanou střelou z vápna vyrovnal – 1:1. Ještě v nastaveném čase získali domácí přímý kop z hranice vápna. Kapitán Vaňous ho kopl dobře, ale největší hráč ve zdi odvrátil gólovou střelu na roh. Ten už se nekopal a šlo se na penalty.

 

Dramatická koncovka skončila až v desáté sérii, kdy na pokus Coufala odpověděl Hell ránou nad branku. Vydřený a zasloužený bod navíc zůstává v Ústí.

 

 

AUTOR: Jan Skácel



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Ústí nad Orlicí
Jan Skácel: Fotbalový tým Jiskry má za sebou další dramatický zápas, ve kterém byl velmi blízko třem bodům, konečné vítězství uhájili domácí až v dramatickém penaltovém rozstřelu. V následujících dnech čeká na svěřence trenéra Chudého perný týden. Ve středu 11. 4. od 17.00 hod. dohrávka 19. kola v Jirnech a v neděli 15. 4. od 17.00 hod. zápas na hřišti TJ Štěchovice. Nějaké body by to určitě chtělo.




Sestavy


TJ Jiskra Ústí nad Orlicí
J. Krátký [-] - A. Nágl [-] , J. Souček [-] , L. Smejkal [-] (82. M. Kukla [-] ) , Z. Vaňous [-] , P. Langer [-] , P. Chleboun [-] , J. Chleboun [-] , P. Falta [-] , M. Coufal [-] , V. Pazdera [-] (59. V. Habrman [-] )

FK Králův Dvůr
J. Krček [-] - J. Matas [-] , M. Šlapák [-] , R. Novák [-] , J. Ježdík [-] (71. T. Břížďala [-] ) , M. Procházka [-] (76. J. Bouček [-] ) , M. Kraus [-] , D. Zelenka [-] , M. Hell [-] , M. Růžička [-] , J. Balšánek [-]

ŽK: 69. A. Nágl - 65. J. Balšánek , 90. J. Bouček , 92. J. Krček .
Počet diváků: 440. Rozhodčí: PATÁK Michal - SZIKSZAY Ladislav, KOŠAN Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Michal Špírek

Expert: David Skuhravý
Tip experta: výhra hostů

V tomto zápase jsou mírným favoritem hosté z Králova Dvora, i když je v Ústí nečeká nic lehkého, hosté zvítězí.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Trenér, Administrátor klubu, Zpravodaj, Fotograf - FK Rudná | Středočeský | Praha - západ

Tip: remíza

Tip: výhra domácích