Počítky zachránily zápas během pěti minut!


Branky


30

Počítky otočily zápas proti Křoví a nadále vedou tabulku okresního přeboru.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Křoví se dostalo do vedení

SK Transformátor Počítky přivítal na svém hřišti mužstvo z Křoví. Počítky chtěly doma potvrdit první příčku v tabulce, hosté zase potřebují každý bod k záchraně. Od úvodního hvizdu se hrál pohledný fotbal. Obě mužstva prokazovala svoji kvalitu. Více do šancí se dostávali domácí, ale šance Slámy, Halamky a Tomana využity nebyly. Trest pro domácí přišel ve 30. minutě. Křoví zahrávalo rohový kop a Roštinský na přední tyči přesnou střelou poslal hosty do vedení. Od tohoto okamžiku byli hosté aktivnější a přehrávali domácí celek. Poslední šanci prvního poločasu měl Hájek, ale jeho střela se nevešla mezi tři tyče. Do kabin se odcházelo za stavu 1:0 pro hosty.

Počítky otočily zápas

Do druhého poločasu Počítky vstoupily perfektně. Domácí celek byl aktivní a bylo jen otázkou času, kdy se prosadí. To se ovšem dlouho nedařilo. Vyrovnání přišlo v 72. minutě. Lukáš Sláma zahrával rohový kop, na který si naskočil Roman Halamka, kterého ovšem vychytal Karmazín. Míč ovšem vyrazil pouze před sebe, kde byl opět Roman Halamka a míč už poklidil k tyči. Počítky se ovšem nechtěly spokojit s remízovým stavem a dál se tlačily před soupeřovu branku. Rozhodnutí přišlo v 76. minutě. Ve skrumáži na hranici penalty se míč dostal k Františkovi Tomanovi a ten přesnou střelou poslal domácí celek do vedení. Hosté měli v závěru jednu velkou šanci na vyrovnání, ale Polonec střílel těsně vedle. Zápas vysoké úrovně vyhráli domácí 2:1 a mají pětibodový náskok v čele Okresního přeboru. Hosté v Počítkách předvedli výborný výkon.



Ohlasy k zápasu


SK Transformátor Počítky
Rostislav Ptáček: Nesmírně těžké utkání. Dle mého názoru bylo Křoví nejtěžší soupeř, se kterým jsme se na jaře utkali. Všem hráčům bych chtěl poděkovat za předvedený výkon, zejména ve druhém poločase.

TJ Sokol Křoví
Lukáš Midrla: Do Počítek sme si jeli pro body, které se bohužel importovat nepodařilo. Utkání se nám velice těžko hodnotí, jelikož bylo těžké od A do Z. Brankové příležitosti na navýšení poločasového vedení sme několikrát měli, avšak nedokázali sme je proměnit a tak se vracíme zpět bez bodů. Zápas tak hážeme hned za hlavu a soustředíme se na další utkání, kdy přivítáme doma rezervu Nové Vsi.



Sestavy


SK Transformátor Počítky
D. Šobej [-] - D. Odehnal [-] , P. Beneš [-] , M. Řeháček [-] , M. Landsman [-] (27. P. Hájek [-] ) - F. Toman [-] , J. Mašek [-] , L. Sláma [-] , A. Svoboda [-] (59. M. Kuřítko [-] ) - R. Halámka [-] (82. R. Blažíček [-] ) , P. Ločárek [-] (88. T. Straka [-] )

TJ Sokol Křoví
P. Karmazín [-] - P. Šustr [-] , M. Kalina [-] , L. Knotek [-] , R. Roštinský [-] , J. Borák [-] , D. Hodzic [-] , J. Pekárek [-] (82. M. Němec [-] ) , M. Polonec [-] , L. Němec [-] , Z. Sára [-]

ŽK: 60. M. Řeháček - 69. L. Němec , 81. R. Roštinský , 86. M. Němec .
Hráči zápasu: M. Řeháček , L. Sláma , J. Mašek .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: KREJČÍ Vlastimil - ŠUSTR František (N), ŠUSTÁČEK Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hodnocení úrovně zápasu: 9
Rozhodčí - KREJČÍ Vlastimil: 10
Občerstvení - nápoje: 10
Občerstvení - jídlo: 10
Hrací plocha: 10
Zázemí: 10
Výkon domácích - SK Transformátor Počítky: 10
Výkon hostů - TJ Sokol Křoví: 9
21. 5. 2018 18:57
Hrací plocha: 10 bodů? To museli udělat v Počítkách tedy veliký progres od mé poslední návštěvy. :D

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tady to nemá kam zatočit jasná 1 šáší bude v počítkách jak na kolotoči vysvobozením jim bude konec utkání a vysledem rozdílem třídy

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu - SK Osová Bítýška | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: remíza

Petr Procházka

Expert: David Šobej
Tip experta: výhra domácích

Musím tipovat jedničku. V tomto případě nehraje postavení Křoví v tabulce žádnou roli. Jaro se Křoví hodně daří i díky velkým posilám. Pokud nám vše sedne, a proměníme šance, které si umíme vytvořit, věřím, že se nám podaří uspět v honbě za špicí tabulky