1:1
(1:0)
55. D. Cahel
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.04.2018 17:00

16.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bolaticím rozhodčí neuznal regulérní branku, a soupeři si body rozdělili


Branky


38. D. Kotík - 55. D. Cahel
0

Po prvním poločasu vedly Bolatice. Ve druhém Slavkov vyrovnal. Hodně emocí přinesla 65. minuta, kdy nebyl domácím uznán regulérní gól.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ve středeční dohrávce 16. kola se mezi sebou střetla mužstva Bolatic a Slavkova. Hosté vystrčili růžky hned na začátku, ale dělovku Glogy zpacifikoval bývalý prvoligový brankář Baránek. Domácí reagovali nebezpečným výpadem Sikory, proti němuž pohotově zakročil gólman Machel. Nerozhodným stavem neotřásl ani krásný volej slavkovského Cahla, který málem zbořil břevno. V závěru první půle tedy udeřili fotbalisté Bolatic. Běžela 38. minuta, když Kotík prodloužil za sebe trestňák Bočka a balon přeplachtil Machela – 1:0. Bolatice se mohly i nadále spolehnout na výborné standardky, jenže Kotík s Balarinem po asistencích Šuly neuspěli. Do druhé půle však hosté vběhli jako pokropení živou vodou. Nejprve se proháčkoval do vápna Borunský, ale Baránek se ukázal ve skvělé formě. V 55. minutě už kapituloval, když Schneider chytře prostrčil balon Královi, který odcentroval do šestnáctky, kde se nejlépe zorientoval Cahel – 1:1. Slavkovský bomber dokonce toužil po obratu, jenže po akci Schneidera si vylámal zuby na Baránkovi. Hodně diskuzí pak přinesla 65. minuta. Hostující stoper Obludník si ve vlastním vápně přetrhl achillovku, čehož domácí Kretek využil ke skórování. Slavkovští se ovšem domnívali, že předtím došlo k faulu, takže sudí Krištof po chvilce bouřlivých dohadů zcela regulérní gól neuznal. Emotivní zápas pak dospěl k remízovému konci.   



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Slavkov
Jan Obludník, stoper Slavkova: „Chtěl bych se omluvit Bolaticím, které rozhodčí obrali o naprosto regulérní gól. Původně jsem si myslel, že mě Tomáš Kretek fauloval, ale po zhlédnutí videa musím dát za pravdu domácím, protože jsem si urval achilovku bez cizího zavinění. Rozhodčí se nechali překecat, což nám zajistilo bod. Jinak v samotném zápase jsme prospali první poločas, v němž jsme hráli bez pohybu a zaujetí. Po přestávce jsme se hodně zlepšili, když jsme si vytvořili tři tutovky. Kdybychom byli produktivnější, tak slavíme vítězství, ale remíza zhruba odpovídá průběhu utkání.“



Sestavy


FK Bolatice
V. Baránek [-] - M. Obrusník [-] (61. T. Kretek [-] ) , D. Kotík [-] , J. Monsberger [-] , J. Šula [-] , T. Balarin [-] , J. Mudroch [-] , P. Langer [-] , P. Boček [-] , J. Gaida [-] , D. Sikora [-] (76. J. Slivka [-] )

TJ Sokol Slavkov
J. Machel [-] - D. Cahel [-] , J. Borunský [-] , J. Pechník [-] , J. Král [-] , T. Dietrich [-] , J. Schneider [-] (85. D. Slavík [-] ) , M. Hruška [-] , J. Gloga [-] , R. Klement [-] , J. Obludník [-] (68. T. Rubý [-] )

Počet diváků: 180. Rozhodčí: KRIŠTOF Adam - KRET Martin, FANC Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.