3:1
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.11.2017 10:00

14.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

David proti Goliášovi. Velešín šel do vedení, pak se ale prosazoval už jen lídr tabulky


Branky


0

Velešín se rval na půdě jasného favorita statečně, odvahu mu navíc dodal i vedoucí gól. Domácí ale nakonec svou kvalitu prokázali a přezimují s náskokem čtyř bodů na čele tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Velešín šel do vedení

Velešín si dobře uvědomoval, že snažit se přehrát soupeře útočnými akcemi by byla cesta do pekel, a tak nastoupil s defenzivní taktikou. Kolem brankáře Ottenschlägera vystavěl obranný val a domácí si s tím v úvodu střetnutí nevěděli rady. Navíc se outsider dostal do vedení. V 18. minutě totiž po brejkové situaci přišel hlavičkový souboj, Severa adresoval přihrávku Pomijemu a ten poslal míč za Sýkorova záda - 0:1.

 

Důležitou vyrovnávací branku obstaral pro Bavorovice Rottenborn, který si naskočil v šestnáctce na míč a trkl ho nechytatelně k tyči - 1:1. Domácí měli ještě další tři velké šance, které ale lapil velešínský strážce svatyně, jedna dokonce skončila brankou, která ale nemohla být uznána pro ofsajdové postavení.

Penalta zlomila zápas v domácí prospěch

Bavorovice měly jasně více ze hry a trpělivě dobývaly obranu soupeře. Velešín se špatnými přihrávkami dostával pod tlak. Domácí převaha se stupňovala a v 66. minutě Smékal obešel dva protihráče, vniknul do vápna, kde byl zezadu podkopnut Šálkem. Rozhodčí Ťupa neváhal a ukázal na penaltový puntík. Desítku s jistotou proměnil Blažek střelou do šibenice - 2:1.

 

Velešín se ještě ani nestačil vzpamatovat a už obdržel třetí branku. Po ťukesu se míč dostal ke Štěpánkovi, který vzal zakončení na sebe, za vápnem natáhl k palbě a trefil se přesně k tyči - 3:1. O výhře domácího celku bylo v tu chvíli rozhodnuto. Od té chvíle měli domácí už totálně navrch, Velešín nenechali vydechnout, ale poctivě bránící se hosté už další branku nepřipustili.

 

Velešín ale mohl odjet ze zdviženou hlavou, ukázal se jako bojovný celek, kterému není jeho postavení lhostejné, do brankových příležitostí se sice nedostával, jeho koncovka nebyla přesná, ale houževnatostí donutil Bavorovice, aby se více než dvě třetiny duelu bály o výsledek.



Ohlasy k zápasu


TJ Bavorovice
Karel Franěk (trenér): "Poslední zápas podzimu se nám herně moc nevydařil, byl to z naší strany boj o každý míč. Velešín se ukázal jako houževnatý soupeř, zatáhl se před šestnáctku, bránil v devíti lidech a občas se pokusil o nějaký ten brejk. Po jeho vedoucí brance už to byl navíc opravdový prešovský beton. O poločase bylo v kabině nutné trochu zvýšit hlas. Naše převaha ve druhém poločase byla jasná a bylo otázkou času, kdy se nám podaří skórovat. Zlomovým momentem byl průnik Smékala do šestnáctky a proměněná penalta. Od té doby už jsme kralovali. Tři body doma zůstaly, jsou zasloužené, ale do 65. minuty nám herní pohoda chyběla, takže je dobře, že už je podzim za námi. Velmi dobře bojoval Smékal, výborně hrál opět Hanousek."

FC Velešín
Miroslav Lenčéš (trenér): "K předehrávanému zápasu do Bavorovic jsme odjeli v kloudné sestavě, chyběli pouze z důvodu práce J.Falc, M.Lefan a J.Papoušek. Doufám, že na jarní část se nám vrátí alespoň hráči, kteří jsou roztroušení po světě. T.Jirský z Anglie, Filip a Jakub Rozkošných z Nového Zélandu a v uvozovkách Danek Petrů z Rakouska. Bez kvalitních posil je momentálně pro nás I.A. opravdu těžká. I když poslední zápasy s týmy ze špičky tabulky byly opravdu kvalitní."



Sestavy


TJ Bavorovice
V. Sýkora [-] - F. Řehák [-] , J. Hanousek [-] , T. Koranda [-] , D. Rottenborn [-] - M. Hurný [-] (77. D. Klíma [-] ) , M. Blažek [-] , M. Štěpánek [-] (70. T. Kučera [-] ) , F. Šafránek [-] (59. V. Jakeš [-] ) - P. Babka [-] (72. V. Vacek [-] ) , T. Smékal [-]

FC Velešín
V. Ottenschläger [-] - J. Severa [-] , J. Mikeš [-] (79. L. Kysela [-] ) , M. Hrmo [-] (72. F. Schneider [-] ) , T. Semerád [-] , S. Šálek [-] , F. Zimek [-] , J. Trestr [-] , V. Biňovský [-] , T. Pomije [-] , J. Šváb [-]

ŽK: 36. T. Smékal - 20. J. Šváb , 27. T. Semerád , 43. S. Šálek , 45. J. Severa , 70. T. Pomije , 85. V. Biňovský .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Ťupa Michal - NOVOTNÝ Jiří, PETRIČÁK Daniel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.