M. Karnold 32.
J. Vávra 35.
J. Gajdoš 50. (vl.)
3:2
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.10.2017 15:30

8.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Slabce v Senomatech málem překvapily


Branky


32. M. Karnold , 35. J. Vávra , 50. J. Gajdoš (vl.) - 38. O. Cílek , 60. T. Macák
0

Senomaty - Domácí prostředí je pro Berany velkým plusem, což poznala třeba Olympie, která si ze Senomat odvážela šestigólový příděl. Slabce stále čekají na první bodový zisk, ke kterému v tomto zápase byly minimálně hodně blízko. Bohužel pro ně se tak nestalo a domácí si připisují tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Slabce do poločasu snížily

Vstup do zápasu měli lepší domácí, kteří na Slabce vlétli, ale neproměňovali šance. První proměněná šance přišla krátce po půl hodině hry, když míč dotlačil do sítě Karnold - 1:0. Tři minuty po něm se prezentoval krásnou střelou na zadní tyč Vávra, který navýšil vedení Beranů - 2:0. Slabce dva inkasované góly nepoložily a nadále se snažily něco s výsledkem udělat. Odměna přišla po pár minutách. Ve 38' se opřel do míče z dálky Cílek a jeho střelu zastavila až síť - 2:1.

Vlastní gól Gajdoše

Do druhé půle chtěly Senomaty vedení jistě navýšit, Slabce naopak vyrovnat. Pro hosty v 50' smolná chvíle, když si Máchův pokus srazil do vlastní sítě Gajdoš - 3:1 O deset minut později byl zisk bodu o něco blíže, když se prosadil Macák - 3:2. Další gól už ale v utkání nepadl, a tak zůstaly všechny body na hřišti Senomat.

 

Na zápase fotila Bára Sojková, díky které máme obsáhlou galerii.



Ohlasy k zápasu


SK Senomaty
Petr Sojka, asistent trenéra: "Začali jsme dobře. Prvních dvacet minut super, ale nedokázali jsme dát branku. Slabce měly za zápas 2-3 šance a daly z nich dva góly. Celkově jsme předvedli slabý výkon, naopak Slabce mě příjemně překvapily."




Sestavy


SK Senomaty
O. Kučaba [-] - R. Trešl [-] (40. Z. Eichler [-] ) , T. Pichner [-] , R. Hůla [-] (55. V. Kukla [-] ) , J. Vávra [-] , M. Karnold [-] (70. A. Polcar [-] ) , L. Mácha [-] , M. Jelínek [-] , P. Liprt [-] , J. Kodeš [-] , O. Havel [-]

TJ Slabce
T. Lev [-] - T. Macák [-] , T. Černý [-] , J. Černý [-] , J. Čiha [-] , V. Melichar [-] , M. Vaněk [-] , J. Gajdoš [-] , M. Benada [-] , T. Fencl [-] , O. Cílek [-]

ŽK: 43. R. Hůla , 67. J. Vávra .
Hráči zápasu: P. Liprt .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: AKSAMIT, PAEDR. Miroslav - TAJBL Jan (N), STROUHAL Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.