Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.09.2017 16:00

6.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Olešná ve druhé půli rozhodla o vysoké výhře


0

Olešná - Soupeřem domácích byly Slabce, které ještě nebodovaly. Olešná byla favoritem a tuto roli také potvrdila. Po prvním poločase ještě mohly Slabce sahat po vyrovnání, ale Olešná se v druhé půli rozjela a ukazatel skóre se zastavil na devítce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Reportáž připravujeme...



Ohlasy k zápasu


FC Olešná
Miloslav Doležal, trenér: "Co se týká zápasu, tak jsme do něj chtěli vstoupit aktivně a co nejdříve vstřelit nějaké branky. To se nám dokonale povedlo, během 8 minut jsme vedli 2:0 a neproměnili další tutovky. Bohužel po čtvrthodině jsme začali hrát něco, co jsme vůbec nechtěli a do šancí se začali dostávat i hosté. Kdyby bylo o poločas skóre 8:4, nikdo by se nedivil. Druhý poločas byl zcela jednoznačně v naší režii, hosté až na jedinou šanci neměli vůbec nic a při vší úctě k ním, si myslím, že 9:0 je milosrdný výsledek. Snad jsme se pozitivně naladili na další zápasy."




Sestavy


FC Olešná
V. Fiedler [-] - A. Hlavsa [-] , L. Majba [-] (79. M. Gloser [-] ) , M. Vodrážka [-] , J. Procházka [-] , T. Sejpka [-] , T. Vodrážka [-] , M. Polášek [-] , R. Topinka [-] (70. M. Sládek [-] ) , R. Zadák [-] (62. R. Polášek [-] ) , L. Helebrant [-]

TJ Slabce
T. Lev [-] - T. Černý [-] , T. Macák [-] (46. O. Cílek [-] ) , K. Mužík [-] , M. Konopásek [-] (68. R. Vejtasa [-] ) , V. Melichar [-] , J. Čiha [-] , M. Benada [-] , V. Schejbal [-] , T. Fencl [-] (26. J. Černý [-] ) , M. Vaněk [-]

ŽK: 33. L. Majba . ČK: 44. J. Procházka - 44. K. Mužík .
Hráči zápasu: L. Majba .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: SEDLÁČEK Petr - VALDHANS Ladislav (N), KLEKNER Vladimír (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.