A. Kraus 32.
1:3
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.09.2017 10:00

5.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Zavidovská rezerva nestačila na Hředle


Branky


0

Zavidov - Domácí tým nezažívá vůbec povedený vstup do soutěže. Soupeř ze Hředel prohrál jen jednou, jinak vždy bodoval za tři. Nejinak tomu je i po tomto zápase, který hosté zvládli a ze Zavidova odjíždějí s vítězstvím.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zavidov začínal v deseti

Začátek zápasu byl pro domácí velmi nepříjemný, neboť rezerva Zavidova začala hrát pouze v deseti lidech a čekalo se na příjezd jedenáctého. To si vyžádalo trest. Hned ve 2' se dostali do rychlého vedení hosté po brance Slámy - 0:1. Po deseti minutách už byl Zavidov kompletní a mohl tak plnohodnotně vzdorovat soupeři. Byly to ale Hředle, které soupeře přehrávali a výsledkem byla další branka ve 23' z kopačky Vitnera - 0:2.

 

Jediná šance domácích a zároveň i gólová přišla krátce po půl hodině hry, když se po útočné akci 3 na 3 jeden ze Zavidovských prosmýkl u pravé lajny kolem bránícího hráče a přesným pasem našel Aleše Krause, který trknul míč do odkryté branky - 1:2. Tento obdržený gól vygradoval z polevení ve hře ze strany hostů, což se opakovalo druhý zápas po sobě. Na rozdíl od minulého zápasu si Hředle udržely poločasové vedení.

Uklidňující gól až v závěru

Ve druhé půli se i Zavidov dostával do náznaků šancí, ale akcím chyběla přesná finální přihrávka. Tempo hry se začalo vyrovnávat a čas utíkal. Hředle se ještě mohly strachovat o výsledek, ale Zavidov vyrovnat nedokázal. Navíc v 83' uklidnil početnou skupinu "hředelských fans" Skoupý, který stanovil konečný výsledek zápasu - 1:3.

 

Na zápase fotil Antonín Vydra, jehož povedené kousky najdete v galerii.



Ohlasy k zápasu


FC 05 Zavidov B
Martin Štiller (brankář): "Jako již tradičně jsme měli problémy dát dohromady jedenáct kluků, abychom vůbec mohli odehrát zápas. Nebýt kluků, co už měli zápas za áčko ze soboty, nedovedu si ani zápas představit. Přístup některých našich "spoluhráčů", kteří nám nemohli opět pomoci, je doopravdy na pováženou. Jinak dnes si hosté tři body zasloužili po právu a k bodům jim musím pogratulovat."

FK Hředle
Jan Sklenář, vedoucí týmu: "Soupeř hrál ze začátku v početní nevýhodě a my jsme se ujali brzkého vedení. Po druhém gólu jsme ale opět polevili. Měli jsme obrovské množství šancí, ale nedokázali jsme je proměnit. 3 tyče, gólovky, zbytečné ofsajdy... Z ojedinělé šance Zavidova jsme pak inkasovali a bylo to už jen o gól. Zavidov i když se nadechoval, tak si žádnou vyloženou šanci nevytvořil. Nakonec jsme rozhodli gólem ze situace, která tomu nejméně napovídala. Domácí podržel brankář Štiller, i když si myslím, že právě třetí gól mohl vyhodnotit lépe. Před zápasem jsme se trochu obávali, aby to Zavidov neposílil hráči z A-týmu. V sezoně jsme zatím neudrželi čisté konto a to platí i po tomto zápase. Výhra se ale počítá a příště náš čeká doma Kroučova, kterou budeme chtít porazit."



Sestavy


FC 05 Zavidov B
M. Štiller [-] - L. Plincner [-] , M. Zuda [-] - D. Devera [-] (24. A. Kraus [-] ) , R. Štiller [-] (81. P. Čech ml. [-] ) , P. Čech st. [-] - P. Vitner [-] , J. Klouček [-] , D. Denk [-] , M. Skoupý [-] , D. Štiller [-]

FK Hředle
V. Malinovský [-] - D. Šmíd [-] , D. Rais [-] , D. Bechner [-] (90. J. Suchý [-] ) , B. Amauwah [-] , A. Vitner [-] , M. Vodrážka [-] (87. M. Šerák [-] ) , J. Sláma [-] , P. Houdek [-] (66. M. Cibulka [-] ) , T. Rendl [-] (76. J. Skoupý [-] ) , M. Somol [-]

ŽK: 86. M. Zuda - 7. B. Amauwah , 43. M. Somol , 82. D. Bechner .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: AKSAMIT, PAEDR. Miroslav - POLÍVKA Zdeněk, BAUER Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.