Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.09.2017 16:30

5.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lány jsou ve formě, schytala to Olešná


Branky


0

Lány - Povedený vstup do soutěže zažívají Lány, které získaly skalp Kněževsi a málem i Městečka. Olešná dvakrát po sobě nebodovala, což chtěla odčinit. Proti byl ale dobře hrající tým lánských fotbalistů, který nadělil Olešné bůra.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Suverénní nástup Lán a brzké vyloučení Karase

Vstup do zápasu neměla Olešná vůbec dobrý. Hosté nezachytávali soupeřovo rychlé tempo a brzy na to doplatili. Běžela 5' a domácí se radovali, když se po standartní situaci prosadil Reichl - 1:0. Druhá šance zápasu opět na straně Lán a krátce před odehranou čtvrt hodinou bylo na světě dvougólové vedení domácích, které zajistil druhý z obávané útočné dvojice a to Buršík - 2:0.

 

Pro Olešnou studená sprcha a těžký úkol. Vstřelit kontaktní branku proti soupeři hrajícímu ve formě. Ve 23' bylo pro hosty ještě hůř. Po dvou žlutých kartách musel opustit hřiště vyloučený Karas a domácí měli navíc k dispozici pokutový kop. Ten nebyl ale proměněn, neboť Fiedler opět prokázal, že je mužem na svém místě. Co to ale bylo platné, když ve 25' vyvrcholil stoupající tlak Lán proti deseti gólem, který zaznamenal Petr - 3:0. Lány si třígólové vedení proti oslabené Olešné do konce poločasu pohlídaly.

Lány byly dominantní

Druhý poločas byl opět v režii domácích, kteří se postupným tlakem dostávaly do bezmocného soupeře. V 54' na sebe upozornil Reichl druhým gólem, který poslal Olešnou tuplem do kolen - 4:0. Hráči hostujícího celku se snažili, ale v deseti proti rozjetým Lánům mohli těžko něco udělat. Navíc domácí měli velké množství příležitostí, které ještě neproměnili. V gól přetavil snažení domácích až v 85' Buršík - 5:0. Olešné se ale přeci jen povedlo zaznamenat čestný gól, který vstřelil v 87' M. Polášek - 5:1.

 

Pro domácí tak pokračuje povedený vstup do soutěže, který ne každý mohl čekat. Naopak pro Olešnou to je další ztráta, celkově třetí prohra po sobě. Nepříznivou bilanci bude moci Olešná napravit v domácím zápase proti Slabcům, Lány naopak čeká těžký zápas v Kolešovicích.



Ohlasy k zápasu


SK Lány
Jakub Matějka, kapitán: "Do zápasu jsme vstoupili aktivně a napadali jsme vysoko. Olešná byla jak opařená. Nedařilo se jim zachytávat naši rozehrávku a nutilo je to faulovat na hranici vápna. Povedlo se nám během deseti minut vstřelit dvě rychlé branky ze standardních situací. Poté došlo na vyloučení po dvou žlutých kartách hráče hostí Karase. Hosté hráli v deseti, nedařilo se jim nic. Další gól jsme přidali ve 25. minutě, tlak jsme pořád zvyšovali a domácím nezbylo nic jiného než faulovat ve vápně. Správně odpískanou penaltu jsme ale bohužel nedokázali proměnit. Do kabin odcházíme za příznivého stavu 3:0. Ve druhé půli jsme začali znovu aktivně, Olešné se nedařilo vyprodukovat žádnou výraznější šanci. Jejich akce končily pouze odkopy na nikoho. My jsme stále ohrožovali branku, ale dokázali jsme vstřelit pouze dvě branky. Takové skóre je jen z důvodu toho, že jsme nedokázali míč umisťovat do branky a někdy až moc zbrkle řešili jednoduché situace. Utkání jsme zvládli s přehledem, jen nás mrzí, že jsme nenavýšili skóre. Spálili jsme minimálně dalších 5 tutových šancí."

FC Olešná
Miloslav Doležal, trenér: "Co se týká zápasu,tak jsme do něho vstoupili neuvěřitelně lehkovážně, kdežto na domácích byla vidět veliká chuť poprat se o body. Navíc se Lány z prvních 2 šancí dostaly do pohodlného vedení. Když nám navíc rozhodčí zcela po právu vyloučil Karase a domácí přidali třetí gól, bylo rozhodnuto. To ještě Fiedler chytil penaltu. Do druhé půle jsme nastoupili navíc i bez Radka Poláška, ale přesto jsme zkusili hrát vabank se snahou něco s výsledkem udělat. V 55. minutě měli jít do deseti i domácí, ale rozhodčí Trešl potrestal faul na unikajícího Sejpku nepochopitelně jen žlutou kartou. I v oslabení jsme se dostali do několika šancí, domácí jich měli po brejcích do naší otevřené obrany také dost. Výsledek mohl být daleko divočejší. Za druhý poločas musím hráče pochválit. Máme za sebou sérii 3 porážek, spadli jsme na výsledkové dno, takže nezbývá, než se z něj příští víkend odrazit."



Sestavy


SK Lány
L. Novák [-] - M. Rajgl [-] (82. L. Mocsonoky [-] ) , K. Tetour [-] , J. Loskot [-] , D. Švigár [-] - L. Švolba [-] (68. M. Kopecký [-] ) , Č. Dolák [-] (58. O. Vejrážka [-] ) , M. Petr [-] , J. Matějka [-] (86. J. Krátký [-] ) - P. Buršík [-] , M. Reichl [-] -

FC Olešná
V. Fiedler [-] - T. Sejpka [-] , M. Ličman [-] , R. Polášek [-] (46. M. Sládek [-] ) , T. Vodrážka [-] , M. Polášek [-] , R. Topinka [-] (58. R. Zadák [-] ) , K. Köhler [-] , A. Hlavsa [-] , L. Helebrant [-] , J. Karas [-]

ŽK: 50. K. Tetour , 52. P. Buršík , 57. Č. Dolák , 72. M. Rajgl - 18. J. Karas . ČK: 23. J. Karas .
Hráči zápasu: M. Reichl , M. Petr , P. Buršík - V. Fiedler .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: TREŠL Miroslav - TICHÝ Martin, ŠMÍD Rudolf.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.