Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.09.2017 17:00

3.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Slabce utrpěly další debakl, tentokrát inkasovaly desetkrát!


Branky


0

Lány - Po vyhraném zápase v Kněževsi měli hráči Lán důvod k radosti a proti Slabcům chtěli výhru potvrdit. Naopak hosté ze Slabec jsou stále bez bodu a navíc inkasují hodné branek. V tomto zápase tomu nebylo jinak, Lány si s chutí zastřilely a vyhrály.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dva góly těsně před koncem půle

Vstup do zápasu vyšel lépe domácímu celku, který si vytvořil tlak a hned ve 4' se trefil Petr - 1:0. V 11' už to bylo o dva góly. Hosté neuhlídali domácího kanonýra Reichla, který překonal Gajdoše - 2:0. Pokud chtěly Slabce držet se soupeřem krok a pomýšlet na body, tak by musely co nejdříve dát kontaktní branku, to se ale nestalo, i když byly okamžiky, kterému tomu nasvědčovaly. Bohužel pro hostující žádná z pohledných akcí brankou neskončila.

 

Lány si taktéž vytvářely další šance, ale proti byl dobře chytající Gajdoš. Na další gól se čekalo do 44' a opět udeřili domácí, konkrétně Buršík - 3:0. Nebyl to ale poslední gól prvního poločasu. Minutu poté se prosadil hostující Čiha, který umístil svou povedenou střelu přesně k tyči a nedal Novákovi šanci - 3:1. 

Lány byly dominantní

Do druhé půle šli domácí s tím, aby přidali nějaký ten gól a odskočili soupeři na větší rozdíl. Naopak Slabce dokázaly před koncem prvé půle vyrovnat, což jim dávalo naději na srovnání stavu. Ta se ale oddálila v 56' po druhém gólovém zásahu Reichla - 4:1. O šest minut později to bylo pro slabecké fotbalisty ještě horší, neboť pátý gól přidal Dudášik - 5:1. Lány byly ve druhé půli suverénní a Slabce k ničemu nepouštěli.

 

Gólové hody domácích ale nepřestávaly, ba naopak. V 67' se podruhé v zápase prosadil Buršík - 6:1. Dvě minuty po něm se trefil i kapitán Matějka, který tak pokračoval v gólovém představení - 7:1. Jakoby bylo sedm branek lánským fotbalistům stále málo. V 79' se přidal na listinu střelců další dvougólový střelec a to Petr - 8:1. Domácí fanoušci by si jistě přáli gólů deset, když už k ním bylo tak blízko. A jejich přání bylo vyslyšeno!

 

Běžela 87' a devátou branku vstřelil střídající Krátký - 9:1. Minutu po něm se prosadil další střidající hráč Jirava a deset gólů bylo na světě! Pro domácí klidný zápas, další tři body do tabulky. Pro Slabecké další příděl a stále nula bodů v tabulce.



Ohlasy k zápasu


SK Lány
Jakub Matějka: "Do zápasu jsme se snažili jít s pokorou jako proti každému jinému soupeři. Úvod se nám vcelku povedl. Vyvinuli jsme tlak a povedlo se brzy proměnit. Do poločasu se nám povedlo trefit třikrát. Nutno ale podotknout, že Slabce měli pár hezkých pasáží. Skvěle jim zachytal gólman, který nás připravil o dalších minimálně 5 branek. Jinak se jim povedl vstřelit hezký gól k tyči, kdy Novák neměl šanci dosáhnout. Druhý poločas jsme chtěli navýšit skóre abychom zápas dohráli v klidu a s přehledem. To se nám podařilo."




Sestavy


SK Lány
L. Novák [-] - M. Rajgl [-] , K. Tetour [-] , J. Loskot [-] (81. V. Rybář [-] ) , D. Švigár [-] - L. Mocsonoky [-] (69. L. Švolba [-] ) , M. Petr [-] , D. Dudášik [-] (67. J. Krátký [-] ) , J. Matějka [-] (77. D. Jirava [-] ) - P. Buršík [-] , M. Reichl [-]

TJ Slabce
M. Gajdoš [-] - T. Černý [-] , K. Mužík [-] , M. Vaněk [-] (46. M. Švarc [-] ) , O. Cílek [-] , J. Čiha [-] , J. Černý [-] , M. Benada [-] , T. Fencl [-] (78. P. Holý [-] ) , V. Melichar [-] , D. Čech [-] (46. T. Macák [-] )

ŽK: 73. K. Mužík .
Hráči zápasu: J. Loskot .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Šefara Milan - KOSÁR Tibor (N), STROUHAL Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.