3:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.11.2017 14:00

11.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sedm žlutých a dvě červené orámovaly boj o přední příčky tabulky


Branky


0

Kvalitní a hodně bojovné utkání viděla hrstka diváků v Býchorech, kde Jevany bojovaly o postavení v popředí tabulky. Oba týmy hrály téměř hodinu v deseti a definitivní podobu výsledku dal Vyhnánek v poslední minutě.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po půlhodině hry se pakovali ze hřiště Chlumský s Končickým

"Na zápas do dalekých Býchor jsme přijeli ve velmi okleštěné sestavě", prozradil těsně před výkopem hostující Jan Lahoda a pokračoval: "Na poslední chvíli dorazil Končický a při rozcvičce se nám zranil Štefančík."

 

Od začátku mohli diváci sledovat mužstva, která hrají kvalitní fotbal. K první šanci sedostali hosté již v páté minutě, ale zužitkovat ji nedokázali. A tak první branka zápasu byla k vidění v 26.minutě, kdy se k odraženému míči dostal Koubek, který posunul na Lukáše Lva. Domácí útočník se protáhnul podél bránícího hráče a umístěnou střelou k tyči nedal brankáři Jevan šanci, i když si na míč lehce sáhl - 1:0

 

V 35.minutě fauloval Chlumský uprostřed hřiště Končického, který následně Chlumského po odpískání udeřil oběma rukama. Sudí situaci řešil vyloučením obou aktérů a na hřišti bylo volněji.

 

Hra první půle byla vyrovnaná, s větším množstvím příležitostí pro domácí tým, ale další branky se diváci nedočkali. Přesto se mohli bavit skvělým fotbalem.

 

 

 

Vedení Býchory ubránily a ještě navýšily

Krátce po zahájení druhého poločasu Jevany nabídly Býchorům standardní situaci blízko svého velkého vápna, kterou zahrával Ladýř. Tomu se sice centr nepovedl podle jeho původních představ, ale to rozhodilo hostující obranu. Míč se dostal až ke Zdeňkovi Jirkovskému, který si skvěle zpracoval a rychlou střelou zvýšil na 2:0.

 

 

V 60.minutě se role obrátily a Býchory faulovaly před svým pokutovým územím. K míči se postavil Tomáš Novák a přímou střelou do horního růžku nedal Suchánkovi šanci – 2:1. Kontaktní branka vlila hostům novou krev do žil, a tak začali domácí lehce přehrávat. Z jejich aktivity se rodily další nebezpečné standardní situace, avšak žádné nebyly přetaveny k dramatickému ohrožení branky Býchor.

 

 

V závěru utkání utekl domácí Jakub Vyhnánek, poradil si ve vápně s obráncem a střelou k přední tyči stanovil konečný výsledek – 3:1.

 

 

 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Býchory
Ondřej Vaňkát, vedoucí týmu: Zápas měl vynikající kvalitu, hrála mužstva z popředí tabulky, která se snaží hrát atraktivní fotbal. Bohužel to vše zastínil svým výkonem sudí Hlavnička, který si pískal prakticky co chtěl. To dosvědčuje i vysoké množství rozdaných karet. Naštěstí jsme se nenechali strhnout a dokázali jsme získat důležité tři body po minulém výpadku v Libodřicích. Je potřeba pochválit všechny naše hráče, kteří dnes nastoupili, jelikož odehráli skvělé utkání, výborně bránili, bojovali a dařilo se jim i kvalitně kombinovat a nepustili soupeře do hry.

FC Jevany
Jan Lahoda, trenér: Po jednobrankové ztrátě jsme druhý poločas začali náporem, ale bohužel jen po velké vápno a byli jsme to my, kdo inkasoval. Pak jsme soupeře zatlačili do hluboké defenzívy. Domácí tým velmi dobře bránil, někdy i za cenu krutých zákroků. V tomto zápase jsme, bohužel, přišli o další tři hráče. Situace na naší hráčské lavičce začíná být pro nás více než kritická. Býchory se prezentovaly jako velmi dobrý fotbalový tým, ale některé jejich obranné zákroky byly likvidační. Nerad se vyjadřuji k chování domácích fanoušků, ale tak nepřátelské a vulgární chování jsme již dlouho nezažili. Svým hráčům děkuji za bojovný výkon.



Sestavy


TJ Sokol Býchory
Z. Suchánek [-] - L. Funda [-] (60. J. Vyhnánek [-] ) , P. Kedršt [-] , J. Teplý [-] , M. Zach [-] , A. Chvalovský [-] (70. V. Pošík [-] ) , Z. Jirkovský [-] , P. Chlumský [-] , L. Lev [-] , M. Škopek [-] , K. Koubek [-] (46. V. Ladýř [-] )

FC Jevany
P. Trázník [-] - J. Bečvařík [-] , Z. Čechák [-] - M. Hybner [-] , M. Ravizza [-] , D. Končický [-] , T. Novák [-] , J. Novák [-] , P. Krákora [-] (50. D. Matas [-] ) - D. Janouch [-] - J. Popelka [-]

ŽK: 15. Z. Jirkovský , 33. L. Funda , 35. K. Koubek , 62. M. Škopek , 82. V. Pošík , 86. P. Kedršt - 33. P. Krákora . ČK: 35. P. Chlumský - 35. D. Končický .
Hráči zápasu: Z. Jirkovský - T. Novák .
Počet diváků: 55. Rozhodčí: Hlavnička Radek - LANGRÁF Tomáš (N), LAHODA Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.