Šafránek stihl dvě žluté během devíti minut na hřišti


Branky


0

Hosté sice hráli častěji s míčem, ale byli to domácí, kdo dával góly. Po pauze sice Býchory snížily, ale domácí si už výhru vzít nenechali. Díky těmto bodům Libodřice poodskočily ode dna tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Býchory se k vážnému ohrožení Kolářovy brány nedostaly

Zápas mezi týmy z opačných pólů tabulky začal překvapivě větší aktivitou domácích, i když dosavadní výsledky v soutěži favorizovaly hostující celek. Již v páté minutě domácí zakombinovali uprostřed pole a dostali se do vedení díky umístěné střele k tyči Milana Pánka mladšího - 1:0. Po vstřelené brance převzali otěže hry hostující, avšak jen z optického hlediska. Býchory sice držely míč na svých kopačkách, avšak to bylo od hostujících vše.

 

Domácí Libodřice hrály velmi účelně, kvalitně bránily a vydávaly se do protiútoků, ze kterých hrozily. V 25. minutě domácí využily autového vhazování, které si výborně zpracoval Pavel Sova, obtočil se okolo protihráče a překvapil hostující obranu i brankáře pohotovou a skrytou střelou - 2:0.

 

Hosté se snažili do poločasu změnit výsledek hry, avšak jejich pokusy stále byly neplodné. Zahrávali několik standartních situací poblíž brány domácích, ale centry byly často nepřesné nebo si je pohlídala obrana Libodřic. 

Hosté zlepšili pohyb, ale jen na krátkou dobu

Druhá půle začala podstatně větší aktivitou a pohybem hostí, z čehož pramenily tři rohové kopy po sobě. Při třetím rohu a do třetice všeho dobrého protlačil míč do sítě Zdeněk Jirkovský - 2:1.

 

Tím ale hra hostí jakoby skončila a začal se hrát nepohledný fotbal plný nakopávání a nepřesností. V 68. minutě získaly Libodřice rohový kop, který krásnou hlavičkou proměnil útočník Pavel Sova - 3:1.

 

Zápas se už jen víceméně dohrával, jen v posledních minutách Býchory nastřelily břevno. Nejvýraznějším momentem závěru utkání tak bylo pouze vyloučení střídajícího Šafránka, který pobyl na hřišti pouze 9 minut a během této doby zvládl vidět kartonek žluté barvy dvakrát.

 

"Na hřišti předposledního celku jsme očekávali plný zisk bodů", prohlásil zklamaně po utkání hostující Ondřej Vaňkát a doplnil: "Domácí měli velmi zataženou obranu, a i když jsme měli v prvním poločase drtivou převahu v držení míče, nebyli jsme schopni se dostat do lepších pozic kolmou přihrávkou či lepšími náběhy za obranu." 

 

/autorem reportáže je Ondřej Vaňkát/

 

 



Ohlasy k zápasu


FK Libodřice
Vladimír Zelinka, trenér: Přijel k nám soupeř, který je v popředí tabulky. Býchory byly celé utkání herně lepší, ale střelecky se trápily. My jsme celé utkání odbojovali, za což bych chtěl hráčům poděkovat a šance, které jsme měli, jsme dokázali proměnit a strhnout tak vítězství na naši stranu.

TJ Sokol Býchory
Ondřej Vaňkát, vedoucí týmu: První obdržený gól již v páté minutě pramenil z jednoduché kombinace domácích a naším nezachycením pohybu krajního hráče, který zakončoval sám před brankářem. Další branku jsme dostali po autovém vhazování a skryté střele kanonýra Sovy. V druhé půli jsme chtěli hrát po zemi a více kombinačně, abychom dokázali rozhýbat domácí obranu a do vzniklých prostorů dostávat nabíhající hráče. K tomu docházelo pouze prvních 5 minut druhé půle, z čehož také pramenila naše jediná branka. Bohužel jsme přestali hrát a začali pouze nakopávat dlouhé míče, které jednoduše robustní obránci domácích odehrávali do bezpečí. Pak znovu výsledek navýšil Sova, který nebyl pohlídaný při rohovém kopu. V tomto utkání jsme nedokázali dostat do hry naše kreativní hráče, srážely nás nepřesnosti v jednoduchých přihrávkách a nedokázali jsme si v kombinaci vyhovět, místo toho jsme si často situace jen ztěžovali. Museli jsme také brzy přeskupit řady kvůli zranění Vyhnánka, který mohl na těžkopádnou obranu Libodřic platit. Nyní je třeba se pořádně připravit na následující důležité utkání s Jevany. Nutno také podotknout vynikající výkon sudího Dvořáka.



Počet diváků: 45. Rozhodčí: DVOŘÁK Jiří - NĚMEC Ladislav (N), LANGRÁF Tomáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.