Střelecké trápení Červenopečeckých pokračuje


Branky


1

V poločase domácí prohrávali pouze o gól, ale další branky inkasovali ve druhém dějství. A protože střelecká potence domácích je stále mizivá, tak tři body putují do Velimi.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Důležitý pokyn pro velimské hráče: “V žádném případě soupeře nepodcenit!“

autor reportáže Jaroslav Češpiva, vedoucí Velimi

 

 

Není to dlouho, co jsem cestoval jako trenér FC Velim A do Červených Peček na mistrovské utkání  I.A třídy. V sobotu jsem do této fotbalové vesnice přijel s velimským béčkem, ale tentokrát ve funkci vedoucího mužstva k utkání Postřižinského okresního přeboru. A je to k nevíře, Č. Pečky jsou na posledním místě! Informací o soupeři měl náš trenér A. J. Fogy Conte určitě dost. Cíl byl jasný. Zbytečné ztráty bodů nahradit jedině výhrou. Hráči byli upozorněni, že každý zápas je jiný a tak hlavně soupeře nepodcenit.

 

 

Sestava opět doznala změn. Ze soupisky áčka dostal příležitost dokázat svoji formu Kovařík, opět se v sestavě objevil Zajíc a konečně dostal příležitost starší z bratří Kosinů, Marek. Oba bratři tak hráli na krajích obrany. Na lavičce se objevil uzdravený Hájek. Trenér postavil velmi silnou sestavu a také silnou lavičku náhradníků. Překvapivě na ní zůstal Milichovský, který byl v posledních dvou zápasech jeden z nejlepších, zkrátka výborný. 

 

 

Od první minuty měli hosté místy až drtivou převahu. Domácí úporně bránili, převaha velimského béčka byla ale platonická, chyběla myšlenka. Za zmínku stojí jen brejk Jehličky v 15.min., ale chyběla mu přesnost. Ve 23.min. se hostům konečně povedla jejich typická kombinační akce po ose Srp – Zajíc – Kovařík. Jakub Kovařík zařídil vedení Velimi 0:1.

 

 

Pak se domácí probrali a pokusili se zaútočit. Ovšem velimská obrana, v čele s výborným dorostencem Dejmkem v bráně, žádný problém nepřipustila. V závěru poločasu po chybě hostí měli domácí velkou příležitost, ale Dejmek šanci zneškodnil. Hra byla v podstatě nezáživná a dost nepřesná. Hlavní arbitr mírně nastavil a pak nás konečně pustil na to vytoužené pivo.

Vystřídání oživilo hru hostů a přišly i góly

V poločase provedl velimský Conte hned dvě změny. V šatně nechal neviditelného Nedbala  a zraněného O. Kosinu. Místo nich nastoupili Milichovský a L. Vlk.

 

Hra se oživila a už ve 49.min. Tony Srp zvýšil hlavou na 0:2 pro Velim po krásně zahraném rohu L. Vlkem. Trenér pak postupně vystřídal v 60.min. Srpa a Kovaříka, nastoupil Hájek a J. Kasal. V 80.min. odešel Zajíc, vystřídal ho Dvořák. To už Velim vedla od 75.min. 0:3. Po centru Jehličky skóroval hlavou Tomáš Milichovský.  V 83.min. uzavřel skóre na konečných 0:4 Jakub Kasal po přihrávce Hájka.



Ohlasy k zápasu


FK Červené Pečky
Pavel Pospíšil, trenér: Ani v dalším domácím zápase jsme na body nedosáhli. Proti favorizované Velimi jsme nezačali špatně, ale znovu jsme inkasovali jako první. V přechodové fázi jsme ztráceli hodně balónů a proto měla Velim opticky navrch, do větších šancí se ale nedostávala. Minutu před přestávkou jsme mohli vyrovnat, ale Hendrycha v samostatném nájezdu vychytal velimský brankář. Po přestávce jsme hned ve třetí minutě dostali druhý gól a bylo prakticky rozhodnuto. Velimští si v pohodě vítězství pohlídali a ještě navrch přidali dva góly.

FC Velim B
Jaroslav Češpiva, vedoucí mužstva: Tři body v tabulce máme a za pár dní se už nikdo na výkon ptát nebude. Ptám se sám sebe. Je dobré hrát každý zápas v pozměněné sestavě? Někteří hráči neodehrají dva zápasy po sobě. Hra v předchozích zápasech se mi líbila, i když se prohrálo. Ale tento zápas? Povinné vítězství se povedlo, ale co dál? Přijdou hráči z lavičky áčka, musí hrát a na lavičce sedí lepší hráči. Za tím si stojím. Mám všechny kluky rád, všem fandím, ale na hřišti musí být vidět. Ale o můj názor nikdo nestojí.



Sestavy


FK Červené Pečky
V. Hanzl [-] - J. Přiklopil [-] , P. Podnecký [-] , J. Kubelka [-] (77. M. Rauch [-] ) , M. Hanousek [-] , R. Panic [-] , T. Podnecký [-] , M. Hendrych [-] (70. T. Koubský [-] ) , M. Převrátil [-] (46. R. Hervert [-] ) , M. Šourek [-] (77. T. Charouzd [-] ) , Z. Bulíř [-]


ŽK: 60. M. Hanousek - 58. R. Čepelák .
Počet diváků: 70.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
19. 10. 2017 13:00
Na závěr týdne.
Vyplním hodnocení(body), dávám si záležet, ale u některých hráčů či položek se mi tam body neobjeví. Možná, že to je klávesnicí. Příště s tím něco udělám.
Zdravím Jirku a všechny, co mají rádi fotbal a neškodí mu.
Opět JaČe, vedoucí FC Velim B.