Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.09.2017 16:30

5.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Slavia vydřela výhru nad Hněvošicemi v zápase, ve kterém se červenalo


0

Opava šla hodně brzy do vedení. Hněvošicím se ale do pauzy podařil obrat. Ve druhé části se to samém v bleděmodrém povedlo Opavě, která získala dvoubrankový náskok. Hněvošice už jen snížily z penalty. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hněvošice otáčejí skóre

Do Opavy přijelo mužstvo Hněvošic, které dosud nebodovalo. Začátek střetnutí se podařil domácí družině. Po čtyřech minutách se dostala do vedení, když Škrobánkovu vyraženou střelu uklidil do sítě zkušeně Lukáš Mařádek – 1:0. Hněvošice reagovaly střelou Patrika Ference, která jen těsně minula branku. Na světelné tabuli naskočila 19. minuta, když si na dlouhý aut Radka Buchty naběhl do šestnáctky Pavel Ševior, jenž mazácký přeloboval brankáře Bohumíra Lorenze – 1:1. Lorenz se pak vyznamenal při střelách Pawla Cojga, jenž vytěsnil na roh. Dvě minuty před odchodem do šaten našel Pavel Ševior Adama Vavřinčíka, který zasunul balon podél gólmana Bohumíra Lorenze do kasy – 1:2. 

Opava otáčí skóre, a hosté jdou devíti

Opavě opět vyšel vstup do do začátku poločasu, když po krásné akci zametl Kevin Postřimovský míč do prázdné klece hostí – 2:2. V 57. minutě obrací skóre ve prospěch domácích razantní střelou David Kříž – 3:2. O deset minut později poslal celek ze slezské metropole do dvoubrankového trháku Rostislav Škrobánek, jenž doklepával balon do prázdné kasy – 4:2. Opava pak zahodila šance, které nevyužili David Kříž s Kevinem Postřimovským. V 72. minutě šel předčasně do sprchy po druhé žluté kartě hostující Jan Harazim. Hněvošice paradoxně v oslabení snížily sedm minut před koncem, když penaltu, nařízenou po faulu na Pawla Cojga,  filigránský proměnil Pavel Ševior – 4:3. V 87. minutě byl ještě vyloučen hněvošický Jan Stříbný. Hněvošice se přesto snažily srovnat skóre, ale jejich snaha vyzněla naprázdno. 



Ohlasy k zápasu


FK Slavia Opava
Petr Čelůstka (trenér): Do zápasu jsme vstoupili dobře a rychle se ujali vedení. To nás asi ukolébalo, hostům se podařilo obrátit skóre zápasu. Ve druhém poločase jsme rychle vyrovnali a postupně otočili skóre. Lépe jsme kombinovali a dostávali se do šancí. Hostům se podařilo už jenom v závěru z penalty snížit.

TJ Sokol Hněvošice
David Křempek (trenér): Bylo to hodně bojovné utkání, s šancemi na obou stranách. Dokonce bych řekl, že po vyloučení jsme hráli lépe než před nim. Bohužel nám to góly nepřineslo, protože domácí dali více branek než my.



Sestavy


FK Slavia Opava
B. Lorenz [-] - J. Kretek [-] , D. Kříž [-] , A. Džemla [-] , P. Kavan [-] , L. Mařádek [-] (77. J. Rolný [-] ) , D. Maisel [-] , T. Matějek [-] , K. Postřimovský [-] (76. A. Kreisl [-] ) , R. Škrobánek [-] , F. Mužík [-]

TJ Sokol Hněvošice
B. Cojg [-] - J. Stříbný [-] , P. Ferenc [-] (57. D. Grancer [-] ) , P. Ševior [-] , D. Vitásek [-] , A. Vavřinčík [-] (57. F. Šumník [-] ) , P. Cojg [-] , R. Buchta [-] , R. Buchta [-] , Z. Vrána [-] (85. O. Granzer [-] ) , J. Harazim [-]

ŽK: 88. A. Džemla , 90. P. Kavan - 13. J. Harazim , 68. R. Buchta , 72. D. Grancer , 75. J. Stříbný . ČK: 72. J. Harazim , 87. J. Stříbný .
Hráči zápasu: F. Mužík - P. Ševior .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: TOMEŠ Vítězslav - KUBNÝ Jan, ŠUSTEK Stanislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.