2:1
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.08.2017 17:00

3.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kobeřice rozhodly v prvním dějství


Branky


0

Prrvní půle jednoznačně patřila Kobeřicím, které se ujaly dvoubrankového vedení. Hlavnice ve druhém dějství už dokázala jen snížit.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním dějství vládly Kobeřice

V odolžené utkání přivítaly Kobeřice Hlavnici. První dějství bylo jasně v rukou domácí eskadry, která si kromě dvou branek vypracovala i další šance, kdy hrozily hlavně z rychlých kontrů. Hlavními paliči šancí byli Vojtěch Malchárek a Adam Šimeček. Do vedení šly Kobeřice ve 32. minutě, když Adam Šimeček utekl hostující obraně rychlostí světla a poslal míč kolem brankáře Lukáše Kirschnera do sítě – 1:0. O pět minut později zahýbala se skórem nová posila týmu Denis Kusztubajda, jenž ránou zpoza šestnáctky pálil k tyči – 2:0. Hlavnice se dostala ke slovu v samém závěru, ale navrátilec David Liška nemířil přesně.

Hlavnice marně dotahovala

Ve druhé půli nastal v obrazu hry obrat o sto osmdesát stupňů. Hlavnice Kobeřice přitlačila, ale ty neustále hrozily z brejků. Hodně nebezpeční byli kobeřičtí rychlící Vojtěch Malchárek s Adamem Šimíčkem. V 66. minutě utekl hostující hráč po lajně, naservíroval míč na Davida Lišku, a ten si už věděl rady a vykřesal naději pro hosty – 2:1. Závěrečný tlak hostů už vyrovnání nepřinesl, když jejich šance zahodili David Liška, Jan Wollner a Ondřej Pasterňák. Kobeřice tak mají po dvou kolech plný počet bodů.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Kobeřice B
Aleš Lasák (vedoucí týmu): V prvním poločase jsme byli jasně lepší, a klidně jsme mohli dát i více branek než dvě. Po přestávce už to byla z naší strany katastrofa, v závěru jsme se obávali o výsledek. Ještě, že hosté byli jaloví v koncovce.

Družba Hlavnice
David Nowický (trenér): V prvním dějství jako by byli mojí svěřenci ještě na Hradech a úplně ho zaspali a prohospodařili. Ve druhém už jsme byli lepší, podařilo se snížit, ale další šance jsme nedali, protože chyběl klid v koncovce.



Sestavy


TJ Sokol Kobeřice B
J. Stříbný [-] - T. Mrovec [-] , D. Kusztubajda [-] (72. P. Ullrich [-] ) , A. Šimeček [-] , M. Vidlák [-] , R. Gargoš [-] (90. K. Janiš [-] ) , J. Zbořil [-] , V. Malchárek [-] , O. Bedrich [-] , A. Oberherr [-] , L. Jašek [-] (82. A. Lasák [-] )

Družba Hlavnice
L. Kirschner [-] - O. Pasterňák [-] , D. Haas [-] , T. Kukol [-] , P. Martinček [-] , Z. Vrána [-] (57. M. Bulanda [-] ) , P. Elbl [-] (65. P. Wolf [-] ) , J. Wollner [-] , D. Hendrych [-] , D. Liška [-] , D. Ochrana [-] (78. L. Lodňánek [-] )

ŽK: 41. D. Kusztubajda - 36. D. Hendrych , 70. D. Haas , 89. P. Wolf , 90. L. Lodňánek .
Hráči zápasu: J. Stříbný , D. Kusztubajda .
Počet diváků: 115. Rozhodčí: BAČKOVSKÝ Pavel - JAKUBEC Josef, ŠUSTEK Stanislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.