Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.06.2018 17:00

20.kolo, Jihočeský | Český Krumlov | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Horní Planá vyhrála v Kájově o čtyři branky a zvýšila náskok na čele soutěže


Branky


66. O. Maršál , 75. J. Němec - 7. T. Klik , 13. R. Bauer , 22. T. Komžák , 33. L. Brůha , 60. T. Klik , 85. J. Boháč
13

Kájovští se poslední zápasy potýkají s poklesem formy, a to zejména v koncovce. S tou naopak nemají problém Hornoplánští, kteří mají nejofenzivnější tým přeboru. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Smrčina pálila ostrými

V úvodu zápasu měli šanci domácí, konkrétně to byl Andrej Didkivský, který dostal ideální přihrávku od Čabely, ale svůj samostatný průnik neproměnil, když ho vychytal Truhlář. Z následujícího protiútoku domácí poprvé inkasovali. Bauer utekl domácím obráncům po křídle, naservíroval balón na volného Tomáše Klika, který umístěnou střelou k tyči otevřel skóre – 0:1. Na druhou branku se čekalo pouhých šest minut. Nabídnutou šanci z přímého kopu využil Radek Bauer, který trefil krásně pod břevno – 0:2. Třetí zásah za záda Frühaufa poslal Tomáš Komžák, kterého našel Bednář a Komžák následně uklidil míč k tyči – 0:3. Třiatřicátá minuta přinesla čtvrtou branku v síti domácích, když špatně řešenou malou domů vystihl Lukáš Brůha a zvýšil už na rozdíl čtyř branek – 0:4. Hornoplánští mohli své vedení do poločasu ještě navýšit, ale jak střela Adama Kvasničky, tak střela Bednáře orazítkovala břevno.

Druhá polovina byla co se týče skóre vyrovnaná

Ve druhém poločase se domácí tým zlepšil, ale inkasoval jako první, když Frühauf neudržel v rukavicích střelu Bauera a dobíhající Tomáš Klik už jen posunul míč do prázdné brány – 0:5. Následně domácí snížili, když centr Čera našel na zadní tyči Ondřeje Maršála, který hlavou poslal míč do sítě – 1:5.

 

Jak domácí inkasovali v prvním poločase z trestného kopu Bauera, tak podobně skórovali i oni, konkrétně to byl Jiří Němec, který krásně rozvlnil síť a bylo to 2:5. Chvíli nato mohl snížit Čabela, kterého vyslal Petřík, ale domácí středopolař nedokázal svůj samostatný únik zakončit lépe, a tak akce skončila jen slabou střelou do rukavic Truhláře. Poslední slovo měli opět hosté, kteří v pětaosmdesáté minutě využili další zpackané rozehrávky Kájova a Jan Boháč upravil na konečných 2:6. Díky zaváhání Dolního Dvořiště má Smrčina už čtyřbodový náskok na čele okresního přeboru.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Kájov
Miroslav Grabec, trenér: Stále se potýkáme s velkou fluktuací při zakončení a to nám posledních pár zápasů ovlivňuje průběh utkání. Když k tomu přičteme dobrou hru soupeře a věkový průměr, tak z toho vychází vysoká prohra. Gratuluji soupeři.

TJ Smrčina Horní Planá
Petr Kostínek, vedoucí mužstva: Věděli jsme, že Kájov bude chtít hrát fotbal, a to nám taky vyhovuje. Na soupeře jsme vletěli a po 30 minutách byl zápas rozhodnutej. Potom se už jen dohrával, další tři body a jedeme dál. Dneska zahrál výborně mladý obránce Komžák a ve středu hřiště Klik.



Sestavy


TJ Sokol Kájov
M. Frühauf [-] - V. Žilavý [-] , J. Němec [-] , J. Petřík [-] - J. Haláček [-] , P. Doubek [-] , I. Didkivský [-] , J. Baláž [-] - D. Čábela [-] , A. Didkivský [-] , O. Maršál [-]

TJ Smrčina Horní Planá
M. Truhlář [-] - T. Klik [-] , P. Trančík [-] , A. Kvasnička [-] , L. Brůha [-] , T. Komžák [-] , R. Bauer [-] , M. Bednář [-] , J. Boháč [-] , L. Parai [-] , M. Truhlář [-]

Hráči zápasu: T. Klik , A. Kvasnička , T. Komžák .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: ZLOCH František - KORBEL Karel (N), DINKA René (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra hostů

Hornoplánští nesmějí zaváhat a s tím také do zápasu půjdou. Přestože bude zápas vyrovnaný, tři body si z Kájova odvezou.

Tip: výhra hostů