2:1
(2:1)
44. T. Klik
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.09.2017 16:00

6.kolo, Jihočeský | Český Krumlov | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dolní Dvořiště přečkalo hororový druhý poločas, Smrčina odjíždí s prázdnou


Branky


19. V. Kotlár , 31. V. Kotlár - 44. T. Klik
0

Utkání slibovalo bojovný fotbal, a ten to také byl. Výsledek se zrodil už v první půli, ale nikdo by se nedivil, kdyby Smrčina brala tři body. Druhý poločas byl totiž jasně v její režii.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kotlár dvěma góly rozhodl o výhře domácích

Úvodní minuty napověděly, že se bude hrát rychlý a bojovný fotbal. Domácí nakopával míče, což pro Dolní Dvořiště není obvyklé. To však hosté nečekali a dělalo jim to velké problémy. Hned v desáté minutě mohli jít domácí do vedení, ale V. Kotlár Dinku z bezprostřední blízkosti nepřekonal.

 

Hosté z Horní Plané hráli na rychlé brejky, z kterých hrozili zejména Klik s Bauerem. První jmenovaný mohl poslat Smrčinu do vedení po čtvrt hodině hry, kdy unikl všem obráncům a postupoval sám na gólmana Josefíka. Ten však Klika vychytal a kopal se roh, z kterého už nebezpečí nepřišlo.

 

V 19. minutě dostal další šanci Vasil Kotlár, který využil fatální chyby hostujícího celku a sám před gólmanem už tentokrát nezaváhal – 1:0.

 

Krátce po půl hodině hry šli domácí do dvoubrankového vedení. Střelu Vasila Kotlára vyrazil Dinka pouze před sebe, kam se nejrychleji dostal právě Kotlár, který dorazil svou vlastní střelu do sítě – 2:0.

 

Hosté byli v tu chvíli na ručník a už se viděli v kabině. Ve 44. minutě však hra dostala nový náboj. Koritarův trestný kop totiž našel hlavu Tomáše Klika, jenž zamířil přesně k tyči a upravil na poločasových 2:1.

Hosté měli celý poločas tlak, tíženého vyrovnání však nedosáhli

Druhý poločas byl jasně v režii hostujícího celku, který měl tlak od prvních minut druhého dějství. Vyrovnání mohlo přijít v 55. minutě a poté také v 60., ale oba Bauerovy pokusy z trestného kopu skvěle vychytal Josefík. Následovala série rohových kopů Smrčiny, z které ale vyplynulo jen nastřelení tyče z kopačky Bauera.

 

V samotném závěru mohl srovnat Klik, který měl na hlavě dobrou příležitost, ale branku těsně minul, a tak domácí přečkali hororový druhý poločas a připsali si tři body.



Ohlasy k zápasu


FK Dolní Dvořiště
Štefan Bršťák, trenér FK Dolní Dvořiště: Toto je vítězství hodně cenné. První poločas jsme na hřišti dominovali a opět kdybychom výrazně vedli, nikdo by se nedivil. Druhý poločas jsme úplně odešli, Horní Planá nás dostávala pod tlak, ale naštěstí jsme to ustáli. Šance na pojištění vedení byly, ale bohužel jsme opět propadali v koncovce. Jen Kotlár mohl v zápase minimálně 4 branky dát. Standovi pro dnešní zápas taky zvlhl střeleckej prach. Opravdu cenné body a bojovný výkon všech.

TJ Smrčina Horní Planá
Petr Kostínek, vedoucí týmu TJ Smrčina Horní Planá: Do Dolního Dvořiště jsme jeli pro body, na které jsme nedosáhli. Zápas z naší strany byl rozdílných dvou poločasů, kdy první jsme úplně zaspali a mysleli, že to nějak půjde a ono nešlo! O přestávce v kabině, jsme si něco řekli a druhý poločas byl z naší strany jiný. Bojovali, běhali a za to bych pochválil celý tým. Jen nám chybělo trochu štěstíčka ke střelení gólu.



Sestavy


FK Dolní Dvořiště
P. Josefík [-] - S. Přívratský [-] , V. Kotlár [-] , F. Sulzer [-] , J. Krenauer [-] , T. Růžička [-] , L. Plosz [-] , O. Kouba [-] , T. Macanovič [-] , J. Kubík [-] , M. Vančura [-]

TJ Smrčina Horní Planá
R. Dinka [-] - L. Brůha [-] , T. Komžák [-] , A. Kvasnička [-] , V. Ryneš [-] , T. Klik [-] , J. Oškrda [-] , J. Koritar [-] , J. Boháč [-] , L. Parai [-] , M. Truhlář [-]

Hráči zápasu: P. Josefík , V. Kotlár - T. Klik .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Reitinger Jiří - POSEL Zdeněk (N), BAJČÍK Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.