Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.10.2017 15:30

9.kolo, Plzeňský | Tachov | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Halže opět vyhrála, tentokrát doma přehrála Přimdu


Branky


0

V 9. kole se střetli fotbalisté dvou týmů, které dokázaly v posledním kole naplno bodovat. Fotbalisté Halže zvítězili na hřišti Černošína, Přimda doma porazila 2:1 Kšice. Jak se očekávalo, utkání bylo vyrovnané, hosté ovšem nedokázali prostřelit víckrát domácícho brankáře Černého a domácí Halže tak zvítězila v poměru 3:1.   

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Začátek utkání byl pomalejší, na první gól se čekalo do konce poločasu

Do utkání vstoupily oba týmy pomaleji a spíše se oťukávaly. Po několika nevydařených pokusech se 60 diváků v Halži přece jen dočkalo první branky v utkání. Domácí se ve 45. minutě dostali na půli k balonu a kombinační akci domácího celku zakončoval Aleš Herout - 1:0. Domácímu celku tak gól do kabin přinesl jednobrankové vedení po prvním poločase. 

Druhý poločas přinesl dvě červené karty a tři góly

Domácímu celku vyšel skvěle vstup do druhého poločasu, když již v 53. minutě se dostali do dvoubrankového vedení. Byl to René Mrenka, který svým balonem našel Milana Matouška a ten zvýšil na 2:0. V 66. minutě navíc po druhé žluté byl vyloučen hostující David Ferdinandy a hned v zápětí dokázal zmatků v hostující obraně využít Daniel Karmazin a domácí dokázali zvýšit už na 3:0. V 71. minutě se nechal také po dvou žlutých napomenutích vyloučit kapitán Aleš Herout a domácí tak dohrávali také v deseti hráčích. Z následné akce navíc dokázal snížit hostující kapitán Jiří Karásek, která hlavou nedal domácímu brankáři šanci. Hosté se poté tlačili do další šance, ovšem v bráně Halše je vychytal Tomáš Černý. Utkání tak vyhrálo mužstvo Halže a posunulo se již na páté místo, z kterého tento víkend již sesazeni nebudou.



Ohlasy k zápasu


TJ Čechie Halže
Tomáš Černý: "Skoro z každého střeleckého pokusu jsme dokázali skórovat, navíc hostující celek se do příliš zakončení nedostal a proto jsme vyhráli."




Sestavy


TJ Čechie Halže
T. Černý [-] - J. Typovský [-] (83. L. Kormoš [-] ) , R. Mrenka [-] , M. Matoušek [-] , L. Kormoš [-] , J. Korda [-] , D. Karmazin [-] , T. Ježdík [-] , A. Herout [-] , L. Goubej [-] , K. Bauer [-] (46. K. Horák [-] )

TJ Tatran Přimda
J. Hlaváček [-] - J. Kotrc [-] (61. V. Tran [-] ) , D. Ferdinandy [-] , J. Kůst [-] (46. D. Nguyen [-] ) , M. Růžička [-] , M. Vokroj [-] , T. Burda [-] , J. Karásek [-] , L. Teplárek [-] , T. Le [-] , J. Sopko [-]

ŽK: 40. L. Kormoš , 43. K. Bauer , 62. A. Herout , 63. R. Mrenka - 25. D. Ferdinandy , 60. J. Kotrc . ČK: 71. A. Herout - 66. D. Ferdinandy .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Chval Pavel - KAIZLER Tomáš (N), VOKROJ Miloslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.