Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.08.2017 17:00

1.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Keramika ukázala svou sílu a zaslouženě bere všechny body


0

Domácí celek měl v minulé sezóny do poslední chvíle starosti se sestupem a letos se tomu jistě chce vyvarovat. Nicméně soupeř nebyl jednoduchý, Chlumčany. Ty se dostaly do Okresu až díky baráži, ve které si poradily ze Stodem. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlý úvod

Hosté, natěšení na svůj první zápas po postupu vlétli na domácí a už ve druhé minutě je donutili kapitulovat. Po závaru přišel centr do vápna, Beníček si ho zpracoval a z druhého doteku překonal brankáře. Nepomuk se snažil držet krok a za púár minut se mu podařilo vyrovnat. Po střele do tyče se opřel do dorážky Jakub Vokurka a poslal míč do sítě. Dále se hrál pohledný fotbal, šance se rodily především an straně hostů, ale jednu obrovskou měl i domácí kapitán, kdy obšel brankáře a posouval míč do branky. Jeho pokus ale na brankové čáře vykopl obránce. Následně se zrodila šance Keramiky. Po zaváhání nepomucké obrany se Havlíček řítil na golmana a překonal jej. Tímto výsledkem poločas i skončil. 

Druhý poločas

Hosté se zdáli být fotbalovějším týmem, domácí to ale doháněli bojovností a dlouhou dobu se drželi na rozdíl jediné branky. Měli i šance vyrovnat, stejně jako hosté mohli odskočit. To se také stalo, ale až v závěrečných minutách zápasu, kdy se k hlavičce dostal Beníček, jeho první pokus Wallenfels vytlačil na břevno, ale na následnou dorážku už byl krátký. Hosté si tak z Nepomuku odvezli všechny body. 



Ohlasy k zápasu


FK Nepomuk B
Miroslav Švec (hráč FK Nepomuk): "Připadalo mi to, jako kdyby k nám přijel celek z B třídy. Hosté trochu posílili přes léto a předvedli opravdu kvalitní výkon. Nějakou dobu jsme s nimi dokázali držet krok, ale pak jsme trochu odpadli. Hosté zaslouženě vyhráli."

TJ Keramika Chlumčany B
František Lösch (hráč TJ Chlumčany): "Podařil se nám začátek zápasu, kdy jsme šli rychle do vedení. Přišlo ale zbytečné vyrovnání a pak jsme se střelecky trápili. Nakonec jsme to ale prolomili a řekl, že zaslouženě vyhráli. Jediné mínus je počet zahozených šancí."



Sestavy


FK Nepomuk B
P. Wallenfels [-] - D. Šmíd [-] (80. J. Slach [-] ) , R. Jiránek [-] , V. Švec [-] , A. Viktora [-] , J. Vokurka [-] (90. V. Semerád [-] ) , J. Polívka [-] , M. Švec [-] , R. Mráz [-] (61. O. Košán [-] ) , M. Václavek [-] , M. Viktora [-]

TJ Keramika Chlumčany B
M. Hůla [-] - J. Vlček [-] , M. Zíka [-] , J. Havlíček [-] , T. Lachman [-] , L. Tomášek [-] (90. F. Lösch [-] ) , D. Štolle [-] , M. Kanát [-] , J. Kastner [-] (54. M. Vojáček [-] ) , T. Beníček [-] , Z. Havlíček [-] (74. L. Jeslínek [-] )

ŽK: 3. J. Vokurka , 36. V. Švec , 65. M. Viktora - 26. J. Kastner .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Legát Zdeněk - BARAN Marek (N), TOMÁŠEK Lukáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.