Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.09.2017 16:00

7.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hlubina zostudila Vítkov


0

V naprostý koncert Hlubiny se změnil zápas s Vítkovem, kdy domácí družina vyhrála o deset branek. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Fotbalisté Vítkova se topí v hluboké krizi, která vygradovala v ostravské Hlubině, kde svěřenci trenéra Grepla obdrželi neuvěřitelných dvanáct branek. Zpočátku přicházela smrt ze vzduchu, protože po hlavičkách Starého a Blokši hlásila světelná tabule stav 2:0. Snížení pak mohl obstarat Pavlíček, ale zamířil těsně nad břevno. V 18. minutě se naopak radoval domácí Hyrník a rázem to bylo 3:0. Vítkov reagoval nápaditou souhrou Pokorného se Špokem, jenže gólman Otoupalík zavřel krám. Hosté se definitivně sesypali ve 27. minutě, když si střihl střelecké repete ostravský bomber Starý – 4:0. Ještě před poločasovou obrátkou se navíc prosadili Bláha, Starý a Procházka – 7:0. 

 

Posledně jmenovaný řádil jako utržený ze řetězu i ve druhém dějství, když napodobil svého týmového parťáka Starého a zkompletoval hattrick. Nakonec oba kanonýři končili utkání se čtyřmi gólovými zářezy. Vítkov se dostal ke slovu až v závěrečné čtvrthodince. Nejprve se po akci Pavlíčka nemýlil Špok a vzápětí rozvlnil síť i mladíček Vlček. Přesto si hosté uřízli v Ostravě pořádnou ostudu. 



Ohlasy k zápasu


TJ Unie Hlubina
Jan Krčmařík (hráč): Naštěstí se nám podařilo vstřelit dvě rychlé branky, a tím jsme odpor soupeře zlomili, a první poločas byl přesně podle našich představ. Ve druhém jsme prostřídali, a všichni se hnali do útoku a každý si chtěl dát branku a z toho pramenilo to, že jsme dostali dvě zbytečné branky.

TJ Vítkov
Miloš Grepl, trenér Vítkova: „Moc šancí jsem nám nedával, ale tohle je ostuda. V mančaftu nám prostě schází potřebná kvalita. Hlubina má naopak v kádru spoustu technických a silově vybavených fotbalistů. Domácí nás úplně přejeli. Vůbec jsme nestačili zachytávat jejich rychlé útoky a spoustu gólů jsme obdrželi i z výborně zahrávaných standardních situací. Prostě škoda mluvit. Budeme rádi, jestli vůbec dohrajeme sezonu.“



Sestavy


TJ Unie Hlubina
J. Otoupalík [-] - M. Bláha [-] (64. O. Klíma [-] ) , J. Krčmařík [-] (47. M. Řezniček [-] ) , V. Olšovský [-] , J. Starý [-] , J. Schmutz [-] , M. Blokša [-] (56. P. Petrov [-] ) , O. Hyrník [-] , A. Procházka [-] , J. Vančo [-] (29. L. Bartoš [-] ) , A. Hubeňák [-] (47. J. Skýba [-] )

TJ Vítkov
D. Richter [-] - M. Mikulenka [-] , L. Dohnálek [-] , D. Stančík [-] , O. Kalivoda [-] - L. Chalupa [-] , K. Špok [-] (84. M. Snášel [-] ) , D. Kostera [-] , T. Černoch [-] - L. Pavlíček [-] , J. Pokorný [-] (70. J. Vlček [-] ) -

ŽK: 64. J. Schmutz , 68. O. Hyrník .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: BEDNÁŘ Marcel - PASTERČÁK Jozef, KROKOSZ Zdislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.