3:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.09.2017 15:30

9.kolo, Moravskoslezský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Čeladná pokořila lídra


Branky


16. J. Padych , 74. M. Váňa , 80. M. Jaroš
0

Report nám přináší web Čeladné.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí si chtějí napravit reputaci z minulého utkání a jdou do boje s lídrem tabulky.Už v úvodu utkání dávají najevo,že Bruntál to tady bude mít velice těžké.Ve 4.min.Walder po přihrávce Vání míjí z úhlu odkrytou branku.Hosté zahrávají rohový kop,ale hlavičkou míří do připravených rukavic Hlaváče.Čeladná hrozí brejkem v 13.min.zastavena za cenu faulu před pokutovým územím.Míč si bere Padych,jeho střela kolem zdi míjí o pár centimetrů spojnici.Českou uličku ukazuje v 16.min.Martin Váňa,když posílá Padychovi a ten prostřeluje gólmana pod pravou ruku 1-0!Bruntál může srovnat v 20.min,jejich střela z 5-ti metrů končí u Hlaváče.Walder přebírá míč ve středu hřiště,svou rychlostí zabíhá za obranu,posílá centr před brankáře,Padych v 100% šanci míjí.Domácí ovládli střed hřiště jsou častěji na míči,dostávají se před brankáře,ale šance Váni a Padycha,který trefuje tyč na konci 44.min,nic neznamenají.

 

Na začátku druhého poločasu se dostává Padych před brankáře,ten jeho pokus chytá.Vyrovnávací gól mají Bruntalští na kopačkách v 60.min,když střelu z metru chytá Hlaváč.Plodnou spolupráci v 73.min. ukazují v podobě gólu Marek Váňa,Padych-Martin Váňa,který tvrdou střelou k tyči z 17metrů zvyšuje na 2:0!Domácí posilněni úspěchem předvádí dobrou hru a odměnou je jim další branka v 79.min,když Marek Váňa centruje do šestnástky a hlavou Jaroš zvyšuje na 3-0!Kontrolou míče si již domácí plně zasloužili tři body do tabulky.

 

zdroj: http://www.skceladna.cz



Sestavy


SK Beskyd Čeladná
J. Hlaváč [-] - M. Jaroš [-] , R. Kublák [-] , A. Taraba [-] (73. T. Baran [-] ) , J. Farský [-] - M. Váňa [-] (87. M. Pliska [-] ) , A. Fojtík [-] , M. Šimák [-] (55. V. Řehák [-] ) , O. Walder [-] (80. J. Kahánek [-] ) - M. Váňa [-] , J. Padych [-] -

MFK Bruntál
R. Jaška [-] - R. Zatloukal [-] (80. J. Blažek [-] ) , Z. Orság [-] , T. Adamovský [-] , V. Šustr [-] , L. Češek [-] , T. Němec [-] (77. J. Hendrych [-] ) , L. Kundrátek [-] , J. Žatka [-] , J. Dohnálek [-] , J. Krajčovič [-]

ŽK: 26. M. Váňa , 77. M. Váňa , 84. T. Baran .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: PICMAUS Jiří - TABÁŠEK Kamil, VOJKOVSKÝ Michael.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.