L. Pánek 28. (p.)
1:2
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.09.2017 17:00

5.kolo, Královéhradecký | 1.A třída , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kunčice neudržely vedení a nadále jsou bez bodového zisku


Branky


28. L. Pánek (p.) - 66. J. Kořínek , 70. J. Kořínek
0

Fotbalisté Kunčic se po prvním poločase mohli radovat z jednobrankového vedení. O těsný náskok ale vinou vlastního zhoršeného výkonu a zlepšené hry soupeře přišli. Dobruška díky gólům Jiřího Kořínka, který se trefil dvakrát během čtyř minut, otočila skóre na svoji stranu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase byly herně lepší Kunčice. Domácí se více drželi na balonu a také se jako první ujali vedení. V osmadvacáté minutě Kunčice získaly pokutový kop, který bez větších potíží proměnil Lukáš Pánek.

Domácí se i v dalších minutách snažili držet míč a dobývat soupeřovo pokutové území. Kombinace Kunčic však upadala do stereotypu, chyběla jí větší dynamika a svižnost. I proto se domácí k dalším gólovým šancím dostali až v závěru poločasu. Zakončení Jiřího Žahourka ale zastavila branková konstrukce dobrušské branky a z gólu se neradoval ani Jindřich Laštovička, jehož střelu na brankové čáře zblokoval jeden z obránců hostů.

Ve druhém poločase se karty začaly obracet. Dobruška přidala na aktivitě. Kunčice přistoupily na hru soupeře a stáhly se více do obrany. Výsledkem bylo rychlé otočení skóre, o které se střelecky postaral jediný hráč hostů. V šedesáté šesté minutě Jiří Kořínek vyrovnal, aby o další čtyři minuty později poslal Dobrušku do vedení 1:2.

 

Za nepříznivého stavu se Kunčice nedokázaly dostat do plodného náporu. Když už se domácí dostali do slibného zakončení zradila je přesnost střelby nebo nedůraz. Nejblíže vyrovnávací brance tak Kunčice byly, když nastřelily břevno branky Jiřího Matějů. Dobruška tak zvítězila 1:2.



Ohlasy k zápasu


SK Bystřian Kunčice
Richard Vlášek - trenér SK Bystřian Kunčice: V prvním poločase jsme sice měli územní převahu, ale využili jsme ji jen ke vstřelení jediné branky. Po obrátce jsme nepochopitelně polevili, hostující tým zlepšil pohyb a zápas kanonýr Kořínek otočil. Poté už to byla z naší strany křeč, trefili jsme sice břevno a měli i další šance, pro zvrat jsme toho udělali velmi málo. Na střídačce se v takové chvíli trenér cítí úplně bezmocný. Proto v týdnu provedu pohovory s hráči a dle výsledku se k celé situaci postavím.




Sestavy


SK Bystřian Kunčice
J. Holý [-] - D. Hamák [-] , L. Pánek [-] , D. Denk [-] , J. Laštovička [-] , J. Charvát [-] (59. M. dudek [-] ) , T. Hanuš [-] , M. Šulc [-] , L. Rohlíček [-] , E. Svatoš [-] , J. Žahourek [-] (80. D. Šolc [-] )

SK Dobruška
J. Matějů [-] - R. Čopík [-] , L. Vrátný [-] (46. V. Malý [-] ) , M. Majer [-] (80. J. Kulang [-] ) , J. Kořínek [-] , D. Eimann [-] , J. Mikušík [-] , M. Valášek [-] (84. J. Hubáček [-] ) , R. Dědeček [-] , L. Gerža [-] , P. Krahulec [-]

Počet diváků: 80. Rozhodčí: Buchta Petr - MLYNÁŘ Michal, KIEZLER Vlastislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.