2:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.08.2017 17:00

3.kolo, Královéhradecký | 1.A třída , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Úpice ve vyrovnaném utkání zdolala Trutnov


Branky


0

Fotbalisté Úpice se brzy ujali vedení, o jednogólový náskok ale těsně před koncem první půle přišli. Ve druhé části se hrálo vyrovnané utkání, které na svoji stranu nakonec strhli domácí. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Aktivnější byli na začátku zápasu domácí fotbalisté. Úpice využila vlažného úvodu soupeře ve dvanácté minutě, kdy zaváhání hostů přetavil ve vedoucí branku Jan Peterka. Rychlý gól povzbudil domácí tým do dalších minut. Úpici se dařilo určovat tempo hry, další branku se jí ale vstřelit nedařilo.

I proto se zhruba po půlhodině zápasu začal Trutnov Úpici herně vyrovnávat. Za zlepšený výkon byli Trutnovští odměněni na konci poločasu, ve čtyřicáté čtvrté minutě, kdy se prosadil Denis Vošanovič.

 

Ve druhém poločase se Trutnovští snažili o to, aby skóre zvrátili na svoji stranu, vinou nepřesností a nedůrazu v kombinaci se však ke vstřelení gólu nedostali. Rozhodující moment utkání přinesla pětasedmdesátá minuta. Po dlouhém nákopu se v pětasedmdesáté minutě dostal domácí Jan Kuchta do samostatného úniku, který proměnil a rozhodl tak o výhře Úpice 2:1. 



Ohlasy k zápasu


SK Sparta Úpice
Radek Kaplan - asistent trenéra mužstva TJ Sparta Úpice: Derby pro nás začalo dobře, v 15. minutě jsme se ujali vedení a diktovali jsme tempo hry. Od 25. minuty jsme nepochopitelně vyklidili pozice a dostali soupeře do hry, což se nám vymstilo a inkasovali jsme branku do šatny. Ve druhém poločase to byl spíše boj, kdy obě mužstva chybovala a fotbalovost se vytrácela. Nám se podařilo vsítit rozhodující branku a jsme rádi, že body zůstávají doma.




Sestavy


SK Sparta Úpice
O. Seidl [-] - J. Marel [-] , M. Čáp [-] , P. Doubic [-] , J. Kuchta [-] , P. Luštinec [-] , M. Hanzlík [-] , J. Peterka [-] , P. Kejzlar [-] , V. Prouza [-] , M. Lacko [-]

MFK Trutnov B
P. Žák [-] - M. Přívratský [-] , J. Handlíř [-] , D. Havlina [-] , P. Matějka [-] , M. Vyhnánek [-] - P. Ficner [-] , O. Šimůnek [-] , T. Groer [-] - D. Vošanovič [-] , Š. Landa [-]

ŽK: 74. M. Čáp , 92. P. Kejzlar .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Říha Mgr. Luboš - PEŠAVA Otakar, BEČVÁŘ Lubomír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.