4:0
(3:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.11.2017 14:00

11.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Klobuky pálily ostrými ke konci první půle


Branky


35. M. Svoboda , 40. M. Svoboda , 43. J. Vébr , 55. O. Vébr
0

Klobuky - Rezerva Tatranu zajížděla do Klobuk v neúplné sestavě. Domácí mohli párkrát inkasovat, to se ale nestalo, a tak přišel trest. Zejména v poslední desetiminutovce prvního poločasu si Klobuky zastřílely.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Smolný konec poločasu pro hosty

Vstup do zápasu měli hosté velice dobrý. Během dvaceti minut šel sám na brankáře Pidrman, Tauš a také Červenka, ale koncovka byla nepřesná. Přesto mohli hosté jít do vedení po půl hodině, ale ani tentokrát se síť nerozvlnila, a tak přišel trest, kdy chybu Tatranu zužitkoval Svoboda - 1:0. Do přestávky se domácí trefili ještě dvakrát po hrubých individuálních chybách. Ve 40' navýšil vedení druhým gólem kapitán Svoboda. Ve 43' dokonal špatný závěr poločasu pro hosty Jiří Vébr - 3:0.

Klobuky si vítězství pohlídaly

Do druhého poločasu vstoupili hosté se snahou vrátit se do zápasu, ale další vyložená šance zůstala neproměněna, a tak přišel další trest ze strany domácích a Procházka byl opět bezmocný – 4:0. V dalším průběhu se do útoku přesunul Červenka, který se během dvaceti minut dostal do tří vyložených šancí, ale koncovka zůstala neměnná. Domácí si své vítězství pohlídali a udrželi i čisté konto pro Říčku.



Ohlasy k zápasu



TJ Tatran Rakovník B
Zdeněk Weis - trenér: "Dnešní zápas bych zhodnotil ve dvou rovinách. Je složité, aby se šest, sedm hráčů béčka každý týden sehrávalo s jiným spoluhráči, ale i přes tento handicap se s domácími dalo hrát, ale to bychom museli proměňovat šance. Výsledek vypadá jednoznačně, ale kdyby to skončilo 4:6, tak se nemohl nikdo divit. Fotbal je ale o gólech a ty my nestřílíme, proto nebodujeme. Navíc nám dnes citelně chyběli Weis, M. Kučera a Sajner."



Sestavy


TJ Sokol Klobuky
J. Říčka [-] - A. Dragoun [-] , L. Kubelka [-] , M. Kalík [-] , J. Kůrka [-] - J. Čížek [-] , J. Vébr [-] (56. T. Pinc [-] ) , O. Vébr [-] (72. J. Macák [-] ) , M. Douša [-] - M. Svoboda [-] , V. Hansl [-] -

TJ Tatran Rakovník B
P. Procházka [-] - M. Pidrman [-] (46. Y. Tofeliuk [-] ) , L. Skoupý [-] , M. Čermák [-] , M. Hájek [-] , J. Červenka [-] , E. Pšenička [-] (46. L. Vait [-] ) , F. Skoupý [-] , M. Tauš [-] , A. Andrt [-] , J. Jiřík [-] (60. M. Špidra [-] )

ŽK: 51. M. Kalík - 44. M. Čermák .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: Hes Filip - VYHNAL Karel, NIINIMÄKI Pietu Ola - Petteri.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.