Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.10.2017 16:00

9.kolo, Divize A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Soběslav vyprovodila Klatovy třemi góly


Branky


0

Nováček z jihu Čech dál pokračuje ve skvělých výkonech a na kontě má už osmnáct bodů! Výhru nad Klatovy režíroval spolu s pevnou defenzivou Jiří Šmídmajer, autor dvou gólů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dominantní představení Spartaku

I po devátém kole to vypadá, že se ze Soběslavi vozit body snadno nebudou. Domácí Spartak se úspěšně oklepal z kruté porážky v Praze, hosté naopak ani v nejmenším nenavázali na vysokou výhru nad Březovou.

 

Jihočeši začali velmi aktivně a hned po pár vteřinách hlavičkoval Dvořák, klatovský gólman Rojík ale mohl zůstat v klidu. Hosté se nemohli dostat do tempa, působili ospalým dojmem a ve 21. minutě už prohrávali. Po spolupráci M. Mazoucha s Janouškem vypálil Jiří Šmídmajer a Rojík lovil míč ze sítě poprvé!

 

Poté se jednou musel ukázat i navrátivší se gólman Kuník, poslední slovo prvního poločasu ale měli znovu domácí. Nohavova branka však pro ofsajdové postavení soběslavského záložníka být uznána nemohla.

Vaňkova paráda

Začátek druhého poločasu sice zachytili Klatovští, své šance ale nevyužili. A tak znovu zaúřadoval Spartak. Také u druhého gólu byl Janoušek, který přihrál Vaňkovi a krajní bek oslovil Jiřího Šmídmajera, jenž byl znovu úspěšný!

 

Deset minut před koncem utkání se gólu dočkal i po celou dobu velmi aktivní Filip Vaněk. S prvním jeho střeleckým pokusem si ještě Rojík poradil, poté se však soběslavský obránce napřáhl z dálky a rozjásal dvě stě padesát příchozích diváků nádherným gólem!

 

Jak našemu portálu prozradil domácí kouč Hajič, často nechválí, ale po utkání s Klatovy to zkrátka jinak nešlo.



Ohlasy k zápasu


FK Spartak Soběslav
Trenér Radek Hajič: „Když jsem po Aritmě říkal, že jsme podali nejhorší výkon, tentokrát musím říct opak. Zkonsolidovali jsme se a opravdu jsme odehráli výborný zápas hlavně směrem dozadu. Měli jsme hodně nebezpečných brejků, kromě tří velice pěkných gólů jsme mohli další dva tři přidat. Hodnotím tento výkon jako jeden z našich nejlepších, ne-li nejlepší v divizi. Všichni hráči od brankáře až po střídající fotbalisty předvedli to, co měli.“

SK Klatovy 1898
Trenér Milan Dejmek: „Vůbec jsme nepodali optimální výkon. Z naší strany to nebylo dobré, soupeř vyhrál naprosto zaslouženě. Domácí byli lepší a efektivnější. Musíme se vrátit ke hře, kterou jsme předváděli předtím.“



Sestavy


FK Spartak Soběslav
M. Kuník [-] - M. Hromada [-] , J. Boháč [-] , F. Vaněk [-] , J. Suchan [-] - V. Žalda [-] (88. D. Maršík [-] ) , P. Janoušek [-] (86. K. Chotovinský [-] ) , P. Nohava [-] , M. Mazouch [-] - M. Dvořák [-] (83. T. Mazouch [-] ) , J. Šmídmajer [-] (76. R. Fischer [-] )

SK Klatovy 1898
J. Rojík [-] - A. Stetsenko [-] , M. Janda [-] , M. Lukeš [-] , D. Dolanský [-] - J. Szedmák [-] , P. Kotrba [-] (46. F. Diviš [-] ) , D. Pavlovič [-] (73. I. Vojtko [-] ) , M. Mészáros [-] , D. Tříska [-] (84. Z. Cibulka [-] ) - L. Krásný [-] -

ŽK: 26. M. Janda .
Hráči zápasu: J. Šmídmajer , F. Vaněk .
Počet diváků: 250. Rozhodčí: Cichra David - LAFEK David, LEŠKA Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.