Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.09.2017 16:00

8.kolo, Divize A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Klatovy roznesly Březovou tenisovým výsledkem


Branky


31. P. Kotrba , 43. M. Lukeš , 65. M. Lukeš , 72. M. Mészáros , 81. L. Krásný , 88. M. Janda (p.) - 78. D. Martinec
0

Velmi krutý výsledek si z Klatov odvážejí fotbalisté Březové. Ač se první poločas zdál být opticky vyrovnaný, domácí si vypracovali dvougólový náskok a po hodině hry definitivně rozhodli o svém vítězství. Olympie poté rezignovala a schytala ještě další tři direkty.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kotrba prolomil bezgólové skóre

Klatovští vkročili do zápasu tou správnou nohou a už ve 3. minutě se dostali do první šance, když se Krásného zblokovaný míč dostal ke Kotrbovi, jenž zblízka těsně minul. Hosté se ukázali za pár minut a Kašparovi chyběl jen kousíček, aby hlavou poslal Šellongův nákop za Rojíka.

 

Poté na pravé straně unikl Krásný, svou slabou střelou ale Kasla v bráně hostů moc neprověřil. I další šanci Klatovských měl na svědomí Krásný, kterého poslal do úprku Dolanský. Kasl byl ale pozorný a balón směřující na jednoho z hráčů v červeném včas lapil.

 

Březové se dařilo rychle napadat rozehrávku soupeře, chybu domácí obrany ale Kursa ve 28. minutě potrestat nedokázal. Za chvíli se znovu napravo uvolnil Krásný a pod padajícím Kaslem naservíroval míč Petru Kotrbovi, pro něhož nebyl problém zblízka trefit odkrytou klec!

 

Dvě minuty před koncem poločasu přidali domácí další gól. Do odraženého balónu se na hranici velkého vápna opřel Michal Lukeš a rozjásal příznivce klatovského klubu! 

Obrany šly na pivo

Pět minut po změně stran se mohl do střelecké listiny zapsat i Krásný, jenže hlavou na centr těsně nedosáhl. Takřka okamžitě se na druhé straně dostal ke střele Krlička, zamířil však vysoko nad Rojíkovu svatyni.

 

V 65. minutě si pohrál s obráncem Březové Michal Lukeš a střelou na přední tyč nedal Kaslovi šanci! Třetí branka Klatov definitivně rozhodla, že všechny body zůstanou na Rozvoji. Klatovští si následující minuty užívali a přidali další gól. V 72. minutě zvýšil už na 4:0 hlavou kapitán Milan Mészáros!

 

Olympie však hrát nepřestala a zaslouženě vstřelila alespoň čestnou branku, když se prosadil Dan Martinec! Fotbal bez obran pokračoval i nadále, kýženého gólu se po úniku a přelobování brankáře konečně dočkal i Lukáš Krásný!

 

Tři minuty před koncem se gólman Kasl vrhl pod nohy unikajícího Kotrby a rozhodčímu nezbývalo nic jiného než ukázat na penaltový puntík. Exekuce se ujal, jako tradičně, Martin Janda a poslal Kasla na druhou stranu! 



Ohlasy k zápasu


SK Klatovy 1898
Trenér Milan Dejmek: „Hra v prvním poločase byla vyrovnaná, na obou stranách bylo hodně nepřesností. Soupeř chtěl ve druhé půli vyrovnat a otevřel hru, my jsme do otevřené obrany dávali góly. Velmi spolehlivý výkon podal Rojík, velmi dobře zahráli Dolanský, Mészáros a Krásný.“

FK Olympie Březová
Trenér Petr Peterka: „Zápas nám nevyšel. Do Klatov jsme jeli s ohodláním uhrát alespoň bod, ale bohužel jsme soupeři stačili jen v prvních třiceti minutách. Doufám, že v následujících utkáních to napravíme.“



Sestavy


SK Klatovy 1898
J. Rojík [-] - M. Janda [-] , D. Dolanský [-] (73. Z. Cibulka [-] ) , A. Stetsenko [-] , M. Lukeš [-] - D. Tříska [-] (81. J. Sojka [-] ) , J. Szedmák [-] (88. I. Vojtko [-] ) , D. Pavlovič [-] (61. F. Diviš [-] ) , M. Mészáros [-] , P. Kotrba [-] - L. Krásný [-]

FK Olympie Březová
J. Kasl [-] - D. Krlička [-] , M. Burkyt [-] , T. Veselovský [-] (78. M. Slabyhoudek [-] ) , D. Peterka [-] , J. Elijáš [-] (67. T. Bereczký [-] ) - J. Šellong [-] (71. M. Motl [-] ) , D. Kursa [-] , J. Kašpar [-] , P. Peterka [-] - D. Martinec [-]

ŽK: 71. L. Krásný - 42. D. Martinec , 61. J. Elijáš , 87. J. Kasl .
Hráči zápasu: J. Rojík , L. Krásný , M. Mészáros , D. Dolanský .
Počet diváků: 220. Rozhodčí: Štuk Jaromír - NĚMEC Václav, MATYŠ Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.