3:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.05.2018 17:00

26.kolo, Divize E, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bohumín na jaře poprvé zvítězil


Branky


9

Trvalo to skoro sedm měsíců, ale nakonec jsme se dočkali! Bospor doma v okresním derby porazil Lokomotivu Petrovice 3:1, čímž zaznamenal premiérovou jarní výhru, a udělal tím i výrazný krok k záchraně v Moravskoslezské divizi E. Dvě branky v prestižním duelu zaznamenal Milan Halaška, jednou se trefil Jakub Padých.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ve 4. minutě se prodíral do úvodní šance David Jatagandzidis, bohužel ovšem neuspěl. Naštěstí při druhé možnosti domácích už se stav skóre měnil. Po rohovém kopu se dostal k hlavičce Jatagandzidis, míč ještě z brankové čáry vykopával Bajzáth, ale po dalším závaru se dostal balón k Halaškovi, který se zblízka nemýlil – 1:0!

Na opačné straně se dostal ke střele Hanusek, ale mířil nad. Bohumínští mohli navýšit vedení Martinem Hanusem, který z hranice šestnáctky hlavou jenom prověřil připravenost brankáře Mrozka. Po půlhodině hry byli blízko srovnání hosté – Hanusek dostal míč za obranu, ovšem pálil jenom do gólmana Jakuba Švrčiny, který si vzápětí poradil i s Hanuskovou hlavičkou.

Ve 38. minutě se ocitl v další gólové šanci Hanusek po sólové akci, střílel však mimo, před přestávkou ale mohl být náskok Bohumínských dvoubrankový. Do brejku se řítili Jatagandzidis s Padýchem, několikrát si vyměnili míč, ale nakonec ani nezakončili…

Nástup do druhé půle se povedl Bosporu náramně – po brejku František Hanus vyzval ke gólu Padýcha a ten se nemýlil – 2:0! V 56. minutě předvedli Bohumíňáci parádní akci, Jatagandzidis s Padýchem připravili trefu pro Martina Hanuse, který pálil z deseti kroků bohužel jenom do padajícího gólmana Mrozka.

Pak ovšem museli Bohumíňáci odolávat velkému náporu Lokomotivy. Gólman Švrčina si náramně poradil s trestným kopem Hanuska, vzápětí po centru Klimase hlavičkoval Hanusek a balón si jen tak poskočil na břevně domácí branky. V 66. minutě se dostal k hlavičce také střídající Urban, protější tyč naštěstí bohumínské svatyně minul.

V 73. minutě nesklapla ofsajdová past Bosporu a bylo zle. Hanusek napálil z deseti kroků balón pod břevno a snížil – 2:1. O deset minut později však Martin Hanus vyhrál hlavičku za sebe, do zakončení se dostal Halaška a nezaváhal – 3:1!!! Poslední možnost na korekci skóre měl pět minut před koncem hostující Hanusek, trefil ale jenom břevno.



Ohlasy k zápasu


FK Bospor Bohumín
Martin Špička: Byl to zápas jara a měl šťastný konec pro nás. Konečně jsme přetrhli neúspěšnou sérii a to je ideální možnost celé to dění otočit. Od tohoto zápasu se můžeme odpíchnout, povedlo se nám zapracovat na obranné fázi. Důležitým článkem byl gólman Jakub Švrčina, v krizových situacích nás podržel,




Sestavy


FK Bospor Bohumín
J. Švrčina [-] - P. Šiška [-] , A. Leibl [-] , R. Košťál [-] , J. Sittek [-] - J. Padych [-] (68. D. Palej [-] ) , R. Vaclík [-] , F. Hanus [-] (86. L. Poštulka [-] ) , M. Halaška [-] - D. Jatagandzidis [-] (78. J. Ferenc [-] ) , M. Hanus [-]

TJ Lokomotiva Petrovice
R. Mrozek [-] - D. Gill [-] , T. Bajzath [-] , T. Hujo [-] , M. Ruisl [-] - D. Klimas [-] , G. Dayero [-] (60. V. Bujok [-] ) , J. Hoffmann [-] (54. J. Urban [-] ) , P. Czyž [-] - C. Bibaku [-] , D. Hanusek [-]

ŽK: 15. D. Hanusek .
Počet diváků: 255. Rozhodčí: KONTORŠIKOV Maxim - DUDEK Matěj, SIVERA Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tomáš Holata

Expert: Martin Kuja
Tip experta: výhra hostů

Hosté po dvou vítězstvích neodjedou s prázdnou.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů