Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.11.2017 14:00

13.kolo, Divize A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bláznivá přestřelka na Doubravce


Branky


0

Šest gólů si rovnoměrně rozdělily Senco a Rakovník. Hosté ještě v 91. minutě vedli, nakonec se ale museli spokojit pouze s jedním bodem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hamouz poslal Rakovník do vedení

Do zápasu vkročili lépe domácí fotbalisté, ale Kabele v bráně Rakovníka mohl být relativně v klidu. K jedinému zakončení se dostal po rohovém kopu Novák, svou hlavičku však nasměroval jen do náručí hostujícího gólmana.

 

Plzeňané kombinovali především na levé straně, kde se dařilo Róthovi a Stružkovi. Právě domácí záložník dvakrát hezky servíroval míč před bránu, ani jednou ale nenašel své spoluhráče. Poté se osmělili i hosté a ve 20. se dostali do vedení. Robert Hamouz zamířil přesně k levé tyči, kam brankář Turek nemohl dosáhnout!

 

Senco se snažilo o vyrovnání, ale Ungr zblízka Kabeleho propálit nedokázal. Domácím se nevedlo ani při standardních situacích, které Rakovničtí dobře bránili. Naopak, právě ze standardky mohli udeřit hosté. Sklenkův přímý kop ale skončil na břevnu a následnou hlavičku Severina bravurně zlikvidoval vracející se Turek!

 

Ve zbytku poločasu byly k vidění především ostré zákroky a hned několik fotbalistů vidělo od rozhodčího Maiella žlutou kartu.

Drama až do konce

Krátce po změně stran přehodil Ungr rakovnického gólmana, ale ten se stačil vrátit a míč skryl ve svém náručí.  V 58. minutě vzbudil emoce moment, při kterém rozhodčí neodpískal pokutový kop pro Doubravku. Hostující fotbalista zahrál vysokou nohou, ale dne názoru sudího v rámci pravidel. Celá akce Plzeňanů pak skončila centrem Petrželky a hlavičkou Sýse, která prolétla jen těsně vedle Kabeleho tyče.

 

Za chvilinku se už domácí mohli radovat. Po rychlém brejku naservíroval Petrželka míč přesně pro Ference Rótha, který ho uklidil za rakovnického brankáře! Tlak Senca neustával a vypadalo to, že je jen otázkou času, než se domácí znovu prosadí.

 

Opravdu se tak stalo. V 68. minutě si na rohový kop Rótha vyskočil Pavel Krejčí a hlavou dostal Doubravku do vedení! To jim ale moc dlouho nevydrželo, hned za čtyři minuty totiž srovnal nejlepší střelec hostů Matěj Schwendt!

 

Zápas plný obratů pokračoval i nadále. Dlouhý nákop Kabeleho propadl až k Jaroslavovi Červenému, který na nic nečekal a napálil míč na Turka. Gólman Doubravky si sice na balón sáhl, ale nezabránil mu, aby se od břevna odrazil do sítě!

 

Drama vygradovalo v 91. minutě. Na poslední rohový kop Rótha v utkání šel do vápna i gólman Turek, do zakončení se však prodral Petr Knakal, který hlavou překonal Kabeleho! 

Přišel, viděl, zvítězil

O druhém bodu tak rozhodovaly pokutové kopy. Hned při prvním z nich zklamal hostující Červený, jehož vychytal náhradní brankář Luhový. Na druhé straně neuspěl také Róth, když trefil pouze tyč! Další zaváhání přišlo ve třetí sérii, a to z kopačky Schwendta. Když pak Luhového nepřekonal ani Sklenka, bylo jasné, že druhý bod zůstane v Plzni.



Ohlasy k zápasu


SK Senco Doubravka
Brankář Jan Turek: „Od začátku to bylo vyhrocené utkání, ve kterém se hodně jiskřilo. Nebylo znát, že se potkaly týmy z opačných pólů tabulky. Celkově se zápas musel divákům líbit, hrálo se nahoru dolů. Víc takovýchto výkonů a Doubravka se nemusí bát o svou budoucnost v soutěži.“

SK Rakovník
Trenér Libor Šíma: „Dva body jsou pro soupeře zasloužené. Bojoval a byl důrazný, což ukázal v devadesáté minutě po rohovém kopu. Chybí nám venku větší aktivita a přímočarost. Začíná se projevovat úzký kádr a vysoká marodka.“



Sestavy


SK Senco Doubravka
J. Turek [-] (90. J. Luhový [-] ) - P. Knakal [-] , D. Novák [-] - P. Petrželka [-] , D. Sýs [-] (83. J. Petr [-] ) , O. Stružka [-] - M. Ungr [-] (81. J. Peterka [-] ) , F. Róth [-] , P. Krejčí [-] - P. Šmídl [-] (46. D. Brabec [-] ) , P. Morávek [-] (46. D. Skopový [-] )

SK Rakovník
P. Kabele [-] - R. Hamouz [-] , M. Schwendt [-] , J. Krupička [-] , C. Nwogu [-] (75. R. Gašpárek [-] ) , P. Besta [-] , J. Červený [-] , T. Pucholt [-] , J. Sklenka [-] , L. Dratva [-] , J. Severin [-]

ŽK: 14. D. Sýs , 42. P. Krejčí - 28. J. Severin , 46. R. Hamouz , 90. J. Červený .
Hráči zápasu: P. Petrželka , F. Róth .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: MAIELLO Francesco - STARÝ Dominik, OPOČENSKÝ Vojtěch.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.