3:0
(3:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.09.2017 17:00

5.kolo, Divize A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Dobříš neměla s Přešticemi problém


Branky


0

Už do poločasu bylo rozhodnuto. Středočeši se totiž trefili třikrát v rozmezí šestnácti minut a utnuli veškeré naděje hostů na bodový zisk. Dvěma góly se ukázal Ondřej Matějka.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nová akvizice začala parádně

První část utkání sice přinesla v poli vyrovnanou hru, ale hosté na rozdíl od domácích, častěji stříleli a vypracovali si více brankových příležitostí. První měl Talůžek po rohu Junka, ale branku hlavou netrefil a neuspěl ani J. Šrain po přihrávce Talůžka. Do šance vyslal Dort Junka, jeho střelu ale stačil zablokovat Přibáň.

 

Ve 21. minutě po akci Dorta poslal Junek přízemní přihrávku před bránu a nova akvizice v týmu Dobříše Ondřej Matějka na zadní tyči poslal poprvé míč do sítě! Pak přišla první možnost Přeštických, ovšem obránci zpacifikovali šanci Bešty.

 

Za chvíli se prodral do šestnáctky Dort a po závaru stačil gólman Šampalík nejprve vyrazit pokus Junka, ale na dorážku Jana Šraina byl již krátký! První střelu směrem k domácí brance pak vystřelil nepřesně Strejček.

 

Ve 36. minutě se opět připomněl krásným výstavním gólem Ondřej Matějka. Z pětadvaceti metrů napřáhl a rozvlnil potřetí branku Přeštic! V závěru první půle po trestném kopu Dorta nedoskočil Pokorný.

Úroveň poklesla

Druhá půle přinesla jiný obraz. Hosté se sice snažili o zkorigování, avšak v proměňování byli zcela neškodní. Domácí, vědomi si náskoku, se snažili především držet míč a občas si dovolili i nějakou tu parádičku. Úroveň zápasu poklesla zvláště poté, co musel pro zranění odstoupit Dort.

 

Po chybě Talůžka se neprosadil Bešta, Lambor střílel vedle branky, proti střele Bešty zasáhl včas Talůžek. Po rohovém kopu pak hlavičkoval Talůžek do brankáře, což byla jediná střela domácích ve druhé půli. V závěru pak minul bránu Lambor a po akci Junka se Matějka tentokráte neprosadil.

 

Autor: R. Weber pro oficiální web klubu MFK Dobříš



Ohlasy k zápasu


MFK Dobříš
Trenér Jiří Rychlík: „Soupeř hraje to, co se mu dovolí. Tentokráte jsme mu toho moc nedovolili, hlavně v první půli. Když se po poločase vede 3:0, má to i své nevýhody. Soupeř nemá co ztratit, hraje na doraz a tým, který vede, naopak hraje dost lehkovážně. Je dobře, že jsme neinkasovali. Těší mě, že i když jsme byli nekompletní a sestava se dávala na poslední chvíli, hráči, kteří zaskakovali, nezklamali.“

FK ROBSTAV
Trenér Václav Uzlík: „U nás je to dané. Můžeme mít šanci, jen když budeme odevzdávat sto procent. To jsme dnes rozhodně neodevzdali, a tak jsme šanci neměli. Jediný hráč se vzepřel osudu zápasu a podal dobrý výkon, Václav Zelenka.“



Sestavy


MFK Dobříš
J. Šedivý [-] - R. Talůžek [-] , J. Rychlík [-] , P. Masopust [-] - V. Šrain [-] , P. Junek [-] , J. Šrain [-] , O. Puchmajer [-] - O. Matějka [-] , F. Dort [-] (54. M. Pjaták [-] ) - D. Pokorný [-]

FK ROBSTAV
M. Šampalík [-] - V. Lecjaks [-] , V. Zelenka [-] , J. Duchek [-] (46. M. Zdeněk [-] ) - P. Bešta [-] , T. Přibáň [-] , Z. Sýkora [-] (68. J. Přibáň [-] ) , I. Blahoudek [-] , J. Bešta [-] (46. V. Fiala [-] ) , J. Hrdlička [-] (46. P. Lambor [-] ) - M. Strejček [-] (46. Z. Štěpán [-] )

ŽK: 61. I. Blahoudek .
Hráči zápasu: J. Šedivý , O. Matějka .
Počet diváků: 400. Rozhodčí: OPOČENSKÝ Vojtěch - DOBRÝ Jan, GUNITŠ Patrik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.