2:3p.
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.09.2017 10:15

4.kolo, Divize A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Dobříš zachránila remízu v nastavení, z Plzně veze dva body


Branky


0

Dvakrát domácí tým vedl, ani to mu však nestačilo. Na Vohrnův gól z 85. minuty zareagoval v nastaveném čase Talůžek a poslal utkání do penalt. V nich se o poznání lépe vedlo nabuzeným hostům a z minima tak vytěžili maximum.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hráč kola mířil přesně

Petřín vkročil do utkání přesně tak, jak si představoval. Běžela 8. minuta, když z pravé strany odcentroval kapitán Bednář a přesně našel nabíhajícího Petra Bendla. Hráč 3. kola (rozhovor si můžete přečíst zde) nezaváhal a tvrdou hlavičkou poslal Plzeňáky do vedení!

 

Svou převahu na hřišti mohli fotbalisté v červených dresech potvrdit znovu za deset minut po rohovém kopu. Skvělým zákrokem se však blýskl dobříšský gólman Šedivý, když zblízka nohou reflexivně vykopl míč směřující do brány!

 

Ač se následné minuty odehrávaly především od vápna k vápnu, Plzeňáci si dokázali vytvořit dvě tři další slušné příležitosti k navýšení svého vedení. Po všech se ale trenér Vodrážka mohl akorát tak držet za hlavu. A to především po Bendlově centru na Vohrnu, který ve skluzu jen těsně přestřelil hostující bránu!

Never too late

Úvod druhého dějství nepřinesl zrovna atraktivní podívanou. Pak však přišla 63. minuta a hosté v útoku. Na konci akce stál Patrik Junek a srovnal na 1:1! Vstřelená branka nastartovala Středočechy a Plzeňáci tak trochu vypadli ze své role.

 

Přesto se do vyložených šancí nedostával ani jeden tým. Až v 85. minutě zahráli domácí roh nakrátko a na přízemní centr střídajícího Hellera si na malém vápně počíhal Marek Vohrna – 2:1! Dobříš ale zbraně nesložila a drama si nechala na samotný závěr nastaveného času. Napravo se uvolnil Robert Talůžek a střelou na vzdálenější tyč poslal zápas do penalt!

Kalich hořkosti si vypili domácí až do dna

Hned první pokus gólem neskončil, Pfleger vychytal Junka. Nabídnutou výhodu však Lisý nezužitkoval, když nechal vyniknout Šedivého. Druhá série už přinesla úspěšnou exekuci, a to zásluhou Talůžka. Heller však následně trefil pouze břevno!

 

Třetí dvojice V. Šrain a Navrátil nezklamala, stejně si vedli i J. Šrain se Zoubkem. K pátému dobříšskému pokusu se postavil hrající trenér Rychlík a spolehlivě vystřelil dva body Středočechům, kteří tak vytěžili z minima maximum!



Ohlasy k zápasu


SK Petřín Plzeň
Trenér Radek Vodrážka: „Když dostanete gól v poslední vteřině, tak to není úplně příjemné. V prvním poločase jsme byli jasně lepší, vytvořili jsme si spoustu šancí, ale neproměnili jsme je. Tam se asi lámal chleba. Druhá půle už byla vyrovnaná, i když jsme dali gól na 2:1, nezvládli jsme poslední vteřiny zápasu. Zamrzí to. Místo třech bodů máme jeden. Bendl znovu hrál nadstandardní utkání, ale celý tým hrál dobře hlavně v prvním poločase.“

MFK Dobříš
Trenér Václav Šrain: „V první půli hrál soupeř s velkým nasazením, po zisku míče až sedm hráčů stále nabíhalo na hrot. Zřejmě z tohoto důvodu domácí hráči ve druhé půli odešli fyzicky. V té době jsme již byli lepší.“



Sestavy


SK Petřín Plzeň
T. Pfleger [-] - J. Hartl [-] (73. A. Heller [-] ) , V. Lisý [-] , J. Motl [-] , M. Vohrna [-] , M. Trojovský [-] , P. Papáček [-] , P. Bednář [-] (87. M. Hejnal [-] ) , P. Bendl [-] (89. T. Navrátil [-] ) , J. Šulc [-] , L. Zoubek [-]

MFK Dobříš
J. Šedivý [-] - J. Rychlík [-] , J. Liška [-] (76. D. Pokorný [-] ) , R. Talůžek [-] - O. Puchmajer [-] , J. Šrain [-] , P. Masopust [-] , V. Šrain [-] - J. Karas [-] (58. M. Pjaták [-] ) , P. Junek [-] , M. Krůta [-] (53. L. Rozsypal [-] )

ŽK: 77. J. Šrain .
Hráči zápasu: P. Bendl - R. Talůžek .
Počet diváků: 123. Rozhodčí: Aubrecht Jan - TVRDÍK Ivan, DUDA Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.