Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.08.2017 10:30

1.kolo, Divize A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

8.0

Nápoje

7.0

Jídlo

6.0

Hrací plocha

6.0

Zázemí

5.0

FOTO, VIDEO: Karlovarští nastřelovali tyče, dva body bere Petřín


Branky


0

I přes územní převahu se Slavie nedokázala prosadit přes pevně fungující obranu Petřínu Plzeň. A když už se zadařilo, zastavila je branková konstrukce za hostujícím gólmanem Pflegerem. Zápas nakonec dospěl do penalt, ve kterých se poštěstilo Plzeňanům.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácím nebylo přáno

Do souboje se staronováčkem Divize A vstoupili favorité z Karlových Varů tak, jak se očekávalo. Od začátku měli územní převahu a hned po chvíli se do šance dostal Psohlavec, proti kterému se ale vyznamenal gólman Pfleger.

 

Další příležitosti se však pro Slavii rodily těžce, petřínská obrana fungovala více než spolehlivě. Přesto byl blízko gólu Staněk, jenž z přímého kopu rozezvučel tyč! Před koncem poločasu nastřelili Karlovarští brankovou konstrukci ještě jednou, tentokrát po pokusu Kaliny.

Bezbrankový stav se nezměnil

Aktivita Slavie po změně stran trochu opadla. „Chybělo mi od hráčů více pohybu. Začali jsme nakopávat balóny a hrát vzduchem místo toho, abychom hru roztáhli a kombinovali,“ mluvil o hře svých svěřenců karlovarský trenér Karel Tichota.

 

Přesto se domácí mužstvo prosadilo, k překvapení všech ale nebyl gól rozhodčím uznán. Buldoci se dožadovali také odpískání pokutového kopu po jednom sporném zákroku před Pflegerem, ani tentokrát jim však nebylo vyhověno.

 

V průběhu celého utkání se Petřín spoléhal na kvalitní standardní situace, ani jemu se ale nepodařilo rozseknout bezbrankový stav.

VIDEO: Penalty pro Petřín

Hráči si tak museli vyzkoušet pokutové kopy, které nakonec vyzněly poměrem 4:5 pro hosty z Plzně. Ti tak vstoupili do divizní sezóny velmi povedeně a z Karlových Varů si odvezli dva body.

 



Ohlasy k zápasu


FC Slavia Karlovy Vary
Trenér Karel TIchota: „Chtěli jsme první utkání, navíc před vlastními diváky, zvládnout. Do sestavy jsme museli zapracovat pět hráčů z dorostu, což na mužstvu bylo vidět. Ještě nám to bude chvilku trvat. Jsme ale zklamáni. Dobře zahrál Maňák v záloze.“

SK Petřín Plzeň
Trenér Radek Vodrážka: „Dva body v prvním kole, a navíc z Karlových Varů, jsou pro nás výborné. Určitě se nám bude lépe dýchat. Dva body super, ale určitě nejsou nezasloužené. Hráli jsme dobře, byli jsme domácím vyrovnaným soupeřem. Pfleger a Levý odehráli velmi dobrý zápas, naším nejlepším hráčem byl ale jednoznačně Papáček.“



Počet diváků: 146. Rozhodčí: Plzák Daniel - KYNCL Tomáš, KRUPKA Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.