2:1
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.10.2017 14:30

12.kolo, ČFL A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Ústí potvrdilo roli favorita a udolalo poslední Nymburk


Branky


0

Na těžkém, blátivém terénu a v dešti potvrdili fotbalisté Jiskry aktuální formu, zvítězili už potřetí v řadě. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Chleboun otevřel skóre

Domácí museli nastoupit bez hrdiny posledního zápasu Nikodema, jehož v týdnu postihla viróza. Velmi slušná divácká kulisa se i tentokrát mohla přesvědčit, že v ČFL není slabých soupeřů. Hosté ač poslední nehráli špatně a vítězství se rodilo velmi těžce.

 

 Od úvodních minut byli Ústečtí aktivnější, naráželi však na dobře postavenou obranu Polabanu. První velká příležitost přišla až v 26. min., kdy po akci a přihrávce Habrmana pálil z 10 metrů Souček, výborný gólman Přibyl si následně poradil i s dorážkou Vaňouse. Také soupeř získal několik rohů, ale obrany Jiskry byla pevná.

 

Postupem času se standardní situace množily hlavně před pokutovým územím hostů, ale dlouho bez úspěchu. V 40. min. se vděční diváci přeci jen dočkali. Po faulu na Nágla odvrátili hosté přímý kop na roh, ten prolétl až na druhou stanu hřiště k Vaňousovi, jehož centr se od jednoho z bránících hráčů odrazil před Chlebouna a ten dokopl míč do sítě – 1:0. 

Nágl rozhodl

Po přestávce pokračovala převaha Jiskry, která postupem času sílila. Neujal se ale průnik a střela Smejkala v 48. min., k úspěchu nevedly ani rohové kopy z obou stran. A tak přišla 61. min., v níž před pokutovým územím dvakrát podklouzli při odkopu ústečtí obránci, míč se dostal na vápno ke Kučabovi, jehož tečovaná střela skončila v síti – 1:1.

 

 Poté se hosté zatáhli a až do konce zápasu čelili drtivému tlaku domácích. V 69. min. mohl vrátit vedení Vaňous, když zcela sám před gólmanem nastřelil jen jeho nohy. Krátce na to po přímém kopu vsítil gól hlavou Souček, ale přísný praporek asistenta signalizoval velmi sporný ofsajd. Podobně jako proti Písku rozhodla standardní situace téměř z půlky. Dlouhý, přesný nákop Vaňouse v 82. min. si ve vápně našel Nágl a krásnou hlavičkou do šibenice rozhodl o zaslouženém vítězství domácích – 2:1.

 

 Po inkasovaném gólu už hosté nenašli sílu na odpor a svěřenci trenéra Chudého si tak mohli vychutnat ovace spokojených příznivců. Jiskra se po tomto úspěchu vyšvihla už do přední poloviny tabulky.

 

AUTOR: JAN SKÁCEL



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Ústí nad Orlicí
Vladimír Chudý (trenér): "S dobrým fotbalem to nemělo nic společného, utkání bylo vyrovnané, hrálo se na těžkém terénu, byl to spíš boj a nakopávaná- Na hřišti totiž stála voda. Nějak jsme se s tím ale vypořádali a v poločase jsme zaslouženě vedli. Soupeři se ve druhé půli podařilo srovnat, nám se ale povedlo využít standardku na konečných 2:1. Myslím, že výhru jsme si zasloužili více než soupeř. Nejlepším hráčem zápasu byl stoper Patrik Chleboun."




Sestavy


TJ Jiskra Ústí nad Orlicí
J. Krátký [-] - L. Smejkal [-] (61. J. Nikodem [-] ) , V. Habrman [-] (73. M. Kukla [-] ) , P. Chleboun [-] , P. Falta [-] , A. Nágl [-] , Z. Vaňous [-] (89. P. Jeníček [-] ) , J. Souček [-] (90. T. Pinkava [-] ) , P. Langer [-] , J. Strnad [-] , M. Coufal [-]

SK Polaban Nymburk
R. Přibyl [-] - J. Kabyl [-] (84. F. Franc [-] ) , M. Houžvička [-] , M. Kučaba [-] , F. Vyskočil [-] , T. Petr [-] , T. Svoboda [-] , J. Cáska [-] , M. Bodlák [-] , R. Novotný [-] (56. L. Nepovím [-] ) , T. Chlapec [-]

ŽK: 4. A. Nágl - 20. M. Houžvička , 52. M. Bodlák , 80. T. Petr , 83. J. Kabyl .
Hráči zápasu: P. Chleboun .
Počet diváků: 315. Rozhodčí: Hanousek Karel - ŠŤASTNÝ Vít, RAIS Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.