Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.08.2017 17:00

3.kolo, ČFL A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Osvald s Bernátem sestřelili Štěchovice


Branky


0

Pokus o třetí výhru v řadě Štěchovicím nevyšel. Do Dobrovice mířily s vykřičníkem z domácího zápasu s Benátkami, který nebyl odehrán dle představ. A to nebyl ani nadcházející zápas, Dobrovice byla lepší ve všech směrech a využívala i štěstí při odražených balonech.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Osvald, Osvald a bylo to 2:0!

První minuty naznačily, že Dobrovice bude aktivnější. Po šesti minutách připravil Volf šanci Krystanovi, kterému do zakončení vstoupil jeden z obránců. O tři minuty později se skóre měnilo, z levé strany vyslal Bernát centr do vápna, kde zakončoval nejprve Krystan, jehož zakončení Soukup vyrazil, ale na dorážku Osvalda už neměl nárok – 1:0. Obě mužstva se na chvíli odmlčela a na další zajímavý moment se čekalo do dvacáté minuty, když Bernát jemně prodloužil centr Krystana a akce málem skončila vlastním gólem.

 

Na další významnou akci se čekalo do 34. minuty, která nabídla druhou změnu skóre. Miškovský naservíroval balon Osvaldovi do těžké pozice, ale nepříliš vysoký záložník zvládl vystřelit z otočky přímo pod břevno – 2:0. Pět minut před odchodem do kabin se hosté dočkali prvního ohrožení Bartoše, když dlouhý aut Kučery hlavičkoval Busta do jeho připravených rukavic. Ještě před koncem poločasu diváci sledovali smutný moment, uzdravený stoper Busta, který se po zranění vrátil do hry, si v jednom ze soubojů přivodil zranění kotníku a už jen z pohledu na hrací plochu se dalo vyčíst, že to bude pauza na delší dobu.

Bernát potvrdil výhru Dobrovice

Během úvodu druhého poločasu se pokusil zvýšit vedení Miškovský, ale centr na zadní tyč neusměrnil za záda Soukupa. Na druhé straně hlavičkoval Batka těsně nad břevno. V 58. minutě si hosté koledovali o gól při šanci Volfa, který zdánlivě vyhrál souboj s Těžkým a mohl pálit, jenže do střely mu zmiňovaný obránce klíčově zasáhl. Bohužel pro hosty to bylo celé k ničemu, o pár vteřin později Dobrovice vstřelila třetí gól. Krystanův centr na zadní tyč zvládl Miškovský elegantně přihrát do vápna nabíhajícímu Bernátovi, který Soukupa bez větších problémů obstřelil – 3:0.

 

Snížení a naději byli hosté blízko v 60. minutě, jenže Košatovo zakončení po rohovém kopu Hřebečka dokázal soupeř z brankové čáry vykopnout, podobně dopadlo později i Batkovo snažení. Tutovou akci si Štěchovičtí vytvořili v 69. minutě, Hřebečkovu střelu Bartoš pouze vyrazil před sebe, kde byl Batka tísněný obráncem a z malého vápna balon do sítě nedostal.

 

Definitiva se dostavila čtvrt hodiny před koncem, pohledné sólo Bernáta okolo dvou obránců skončilo zakončením přesně k tyči – 4:0. Alespoň čestného úspěchu se hosté dočkali osm minut před koncem, Štědronský i s dávkou štěstí zpracoval balon, vyslal ho k Volešákovi a nejzkušenější hráč štěchovického kádru sebral Bartošovi čisté konto – 4:1.

 

AUTOR: Michal Kunc/www.fotbalstechovice.cz



Ohlasy k zápasu


FK Dobrovice
Vladimír Sedláček (trenér): "Hráči to se soupeřem, který v sezóně ještě neztratil bod, zvládli dobře. Odmakali jsme to a měli ve hře i fotbalovost, byli jsme určitě lepší, což přiznal i kouč Štěchovic Busta. Jako nejlepšího hráče zápasu musím tentokrát označit ikonu dobrovického fotbalu, kapitána Miškovského, který připravil tři branky a vybojoval spoustu míčů a udržel nás ve hře, byl to jeho velký výkon. Miškovský byl loni zraněný, v Dobrovici už byl odepsaný, ale za mě je to nyní velice důležitá část týmu a já si myslím, že ještě zdaleka neřekl poslední slovo."




Sestavy


FK Dobrovice
O. Bartoš [-] - D. Skuhravý [-] , J. Novák [-] , M. Routek [-] , D. Pelyak [-] - P. Bernát [-] (85. J. Eliáš [-] ) , T. Osvald [-] (79. N. Husenský [-] ) , J. Krystan [-] , R. Žaloudek [-] , M. Volf [-] (90. Z. Jakubec [-] ) - D. Miškovský [-] (66. A. Fotr [-] )

Povltavská Fotbalová Akademie
M. Soukup [-] - M. Švejda [-] , Š. Těžký [-] (82. J. Jonáš [-] ) , L. Jakobovský [-] , F. Busta [-] (45. M. Štědronský [-] ) , S. Hřebeček [-] (75. M. Šum [-] ) , Š. Kučera [-] , L. Volešák [-] , T. Pavlík [-] , J. Košata [-] , L. Batka [-]

ŽK: 70. R. Žaloudek - 72. M. Štědronský .
Hráči zápasu: D. Miškovský .
Počet diváků: 240. Rozhodčí: Mudra Zdeněk - PASTYŘÍK Vladimír, CIHLÁŘ František.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.