Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.06.2017 18:00

7.kolo, Karlovarský | Sokolov | Okresní přebor sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jindřichovice otočily ztracené utkání, Krásno je poslední


Branky


0

Souboj o třetí příčku sledovali v sobotu večer diváci podél krásenského hřiště. Domácí v něm po většinu času tahali za pilku a výsledkově měli navrch, jenže ve druhé půli Jindřichovice zabraly, smazaly náskok soupeře a ovládly divokou přestřelku v závěru. V Krásně tak po prohře 3:4 nezůstal ani bod. Jindřichovičtí se v tabulce vyšvihli z posledního místa na třetí a pravděpodobně jej v posledních dvou kolech budou obhajovat před Chodovskou. Poslední je Krásno, které sice neztrácí tolik, ale čeká ho už jen jeden zápas, a to navíc v Chodově.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Baník byl blízko k výhře, první půli zvládl

Baník byl od začátku aktivnější, než soupeř. Využíval domácího prostředí a snažil se tlačit. Jindřichovice se nemohly dostat do zápasu, a tak v podstatě jen odkopávaly balóny. Krásno ale dokázalo Jindřichovickou obranou celkem snadno procházet, a tak si vytvářelo rozruchy ve vápně celkem dost šancí. Dlouho sice žádné využít nedokázalo, ale v šestadvacáté minutě už konečně dopravil míč do branky Tomáš Pinc a Krásno začalo pomalu zaslouženě odskakovat. Zhruba po deseti minutách dokázal náskok ještě zvýšit Lukáš Šereda, který byl opět hodně vidět. Jindřichovice už se v první půli na nic nezmohly. Zbylé minuty v poklidu odbránily a do šaten se tak odcházelo za stavu 2:0. Jasně lepší Krásno mělo vše ve svých rukách.

Jindřichovice se rychle vrátily

Krásno se svým náskokem nechalo trochu ukolébat, a tak sice dál hrálo ofenzivní a nebezpečný fotbal, ale nachávalo zbytečně rozevřenou obranu, kterou hosté snadno pronikali. Jindřichovice se hned na začátku druhé půle dst zvedly. Bránily ještě lépe a Krásno se dostávalo do šancí daleko méně. Navíc jim jejich hra na brejky proti ospalé defenzivě Krásna přinesla už brzy ovoce. Zhruba po deseti minutách vrátil hosty do hry Miroslav Truhlář, a když ani tato facka nedokázala Baník probrat, postaral se o vyrovnání později Eduard Fojtík. Něco málo přes dvacet minut do konce utkání se tak začínalo zase od začátku a byly to Jindřichovice, které byly v tuto chvíli na koni. Krásno se ale dokázalo trochu semknout a hrálo po všech stránkách zodpovědněji. Opět bylo o něco lepším týmem a v jedenaosmdesáté minutě to dokázal potvrdit třetí brankou Martin Chmelík, který dorážel do prázdné branky Šeredův pokus. Pak ještě Krásno chvíli náskok kontrolovalo, ale konec zápasu oěpt trochu předčasně vypustilo. Jindřichovice začaly tlačit a opět soupeře o slibně se vyvýjející utkání přiravily. V krátkém sledu zápas ve prospěch hostů otočili Martin Voves a Eduard Fojtík, kterému asistoval výkopem neobvykle sám hostující brankář. Baník už pak neměl čas na to, aby cokoli vymyslel. Po celou dobu měl otěže ve svých rukách, ale pokaždé situaci podcenil a nakonec se o body nechal připravit.



Ohlasy k zápasu


TJ Baník Krásno
Wolfgang Lorenz: První půle byla jednoznačná. Hráli jsme jen my, dávali jsme si balón a soupeř si nevytvořil. Klidně jsme mohli vést 7:0, ale nakoencn nám usleo stačit 2:0. I tak jsme si to ale měli určitě pohlídat. Absolutně nechápu, co se ve druhé půli stalo. Úplně se to otočilo a soupeř dokázal slepenými góly zápas vyrovnat a později otočit. Vůbec netuším, co se stalo. Je pravda, že už o nic nejde, ale i tak nás to mrzí. Měli jsme dávat góly a vedení si ohlídat.

FK Jindřichovice
Josef Surový: My jsme přijeli jen ve dvanácti lidech, ale Krásno na tom bylo podobně. V prvních minutách jsme měli dvě šance, které jsme nedali, ale pak už to bylo vyrovnané. Krásno nám dalo dva náhodné góly, ale my jsme se dokázali vrátit do hry. Ještě jsme zabrali a zápas jsme otočili. Ve druhé půli jsme je zatlačili a téměř k ničemu jsme je nepustili. Řekl bych, že to byl remízový zápas, ale štěstí se přiklonilo k nám. Všechny chci ale určitě pochválit za to, že to nevzdali.



Sestavy


TJ Baník Krásno
V. Kvapil [-] - K. Urban [-] , M. Kvapil [-] , R. Trnka [-] , L. Ruppert [-] - W. Lorenz [-] (46. J. Schröck [-] ) , L. Šereda [-] , K. Václavík [-] , J. Husák [-] - M. Chmelík [-] , T. Pinc [-] -

FK Jindřichovice
L. Kasl [-] - E. Fojtík [-] , K. Surový [-] , P. Horvát [-] (46. J. Surový [-] ) , T. Havlík [-] , P. Fojtík [-] , M. Truhlář [-] , M. Voves [-] , J. Račák [-] , L. Rehák [-] , P. Rau [-]

ŽK: 58. L. Šereda - 78. M. Truhlář .
Počet diváků: 35. Rozhodčí: Topinka Jiří - MASOPUST Jan (N), HEŘMAN Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.